Butter London Queen Vic

Helsinkiläisestä Candy Shop-kosmetiikkakioskista aikoinaan ostamani Butter Londonin Queen Vic ei ole tainnut vielä näkyä blogissa. Päätin pitkästä aikaa laittaa kynsiin lilansävyistä lakkaa, ja kaunis Queen Vic pääsi käyttöön. Nimettömiin liimasin kynsitarrat. Olen ostanut kyseisen tarra-arkin todella kauan sitten, siinä on nimittäin vielä markkahinta nähtävillä 😀 Miksikäs tuollaiset tarrat menisivät, hyvin pelitti.

butterlondon_queenvic

En ihan ymmärrä tätä juttua mikä on Butter Londonin lakkojen lisäksi ainakin Diorilla ja Chanelilla, että pitää laittaa tuollainen iso jyhky korkki jonka alta löytyy sitten se oikea korkki. Ihan turhaa muovia käytetty. Mielestäni tuo kapea korkki on vieläpä kivemman näköinen kuin tuo iso neliö. Mitä mieltä te olette?

butterlondon_queenvic_

Butter Londoneissa taitaa olla loppuunmyynti käynnissä Candy Shopissa, 17€ arvoiset lakat on nimittäin alennettu hintaan 8,50€. Täältä pääset heidän verkkokauppaansa. Candyshopillahan on myös kivijalkamyymälä Helsingissä, Lönnrotinkadulla. Butter Londonin lakkoja on joitakin tilattavissa myös Bangerheadilta ja Lookfantasticilta. Stockmannilla näitä taisi myös joskus olla mutta en tiedä onko enää.

butterlondon_queenvic_with_cat

2 thoughts on “Butter London Queen Vic

  1. Mähän en ikinä muista tällaisissa lakoissa, että tuo korkki on tuollainen… Arvaas monta oon hajottanut vääntämällä enkä nostamalla tota päällyskorkkia, joka toimii ”koristeena”. Monta. 😀 Joten jos multa kysytään, niin ei kiitos tällaiselle pakkaustavalle. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *