Bernerin ystävämyynti 28.-29.4.2015 ja alevinkki!

Taas vinkkaan kiireeni keskeltä mahtavasta alehaukkailutapahtumasta johon en itse ehdi mutta teidän kannattaa mennä! Berner järjestää pari kertaa vuodessa ystävämyynnit ja paikaksi on vakiintunut alusvaateliike Partician liiketila Unioninkatu 18:ssa Helsingissä. Tämä Hulluihin päiviin täysin verrattavissa oleva tungosaletapahtuma järjestetään ensi viikolla, 28.-29.4.2015. Ystävämyynti on auki kello 9-18.

berner_ystävämyynti_2015Tyrkyllä on äärimmäisen halvalla laatukosmetiikkaa. Olen itse ostanut aiempina kertoina mm. satasen Sensai-aurinkovoiteita 15€:lla, Clarinsin luomiväripaletteja kympillä ja Clarinsin meikkikyniä vitosella. Kuka tietää mitä ihanaa siellä on tällä kertaa tarjolla. Nopeat syövät hitaat, erittäin lämpimästi suosittelen menemään paikalle heti aamusta. Ota mukaan pitkä pinna ja terävät kyynerpäät 😀

berner
Tässä Berner-alesaalis toissajoululta. Maksoivat yhteensä 67€ 🙂

Samaan syssyyn voisin vinkata myös siitä että kaikki luonnonkosmetiikkamerkkien tuotteet saa nyt 20% alennuksella Hyvinvoinnin tavaratalosta. Mitään alekoodia ei tarvita ja ale on voimassa 26.4.2015 asti.

martsu

2 thoughts on “Bernerin ystävämyynti 28.-29.4.2015 ja alevinkki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *