Kicksin ihana puhdistusöljy ja vartalovoidevinkki

Bongasin jokin aika sitten Kicksin klubilehdestä uutuuden jonka kipitin ostamaan heti seuraavana päivänä. Kicksin omaan ihonhoitosarjaan on nimittäin lanseerattu puhdistusöljy! Rrrrrakastan puhdistusöljyjä joten tämä uutuus oli saatava aivan heti. Puhdistusöljyjen ihanuus on siinä, että ne sulattavat vahvimmankin meikin irti mutta jättävät ihon kuitenkin ihanan pehmeäksi ja puhtaaksi. Puhdistusöljyt hierotaan kuivalle iholle ja ne huuhtoutuvat vedellä pois.

kicks_cleansing_oil
Kynsillä OPI At Her Majesty’s Service

Kicks Pure & Simple Deep Cleansing Oil on pakattu 150 ml pumppupulloon ja se maksaa 14€. Pullo näyttää sirolta ja pieneltä, mutta puhdistusöljyjen pakkauskoot tuntuvat yleensäkin vaihtelevan 150-200 ml välillä paljonkin.

Ensireaktioni pumppupullosta öljyä kämmenelle annosteltuani oli ihastus. Tämä tuoksuu nimittäin aivan ihanalta! Huusin suihkusta miehenikin nuuhkimaan hedelmäisen tuoksuista putsaria kämmeneltäni 😀 Pullossa lukee että yksi tai kaksi pumppausta riittää, mutta itse koin että vain vähän kerrallaan ruikkivaa pumppua sai painella viidestikin että öljyä oli riittävästi.

Öljyn koostumus on paksumpaa kuin Lumenen (jo lopetetussa mutta suosiota edelleen nauttivassa) puhdistusöljyssä, mutta ohuempaa kuin apteekkimerkki Lieracin versio. Se levittyi kuitenkin iholle helposti.

kicks_cleansing_oil_

Poistan yleensä vedenkestävän ripsivärini erillisellä poistotuotteella, koska olen kokenut kasvoputsarin liuottavan ne irti liian hitaasti. En jaksa hieroskella ripsiäni minuuttikaupalla, kukapa haluaisi? Kicksin öljy yllätti tässä kuitenkin toden teolla, ripsivärit nimittäin irtosivat todella helposti ja nopeasti. Öljy ei kirvellyt herkissä silmissäni lainkaan. Aivan sataprosenttisesti en kuitenkaan ripsareita saanut pois, vaan silmien alla oli herätessäni hennot tummat jäljet. Vesiliukoinen meikki varmasti irtoaisi moitteetta.

kicks_cleansing_oil_inci

INCI on ilahduttavan lyhyt, ja se sisältää rypsi- ja oliiviöljyn lisäksi aprikoosinsiemenöljyä joka varmasti on osa tuoksua. Viimeisenä on hajuste. Öljyjen ja hajusteen lisäksi tuote sisältää vain kahta synteettistä ainetta: Sorbitan Trioleatea joka on emulgaattori ja Polysorbate 85 joka on pesevä ainesosa. Nämä siis auttavat tuotetta huuhtoutumaan pois iholta.

Putelissa komeilee isosti reilun kaupan merkki. 8,5% ainesosista on tuotettu reilun kaupan toimintatapojen mukaisesti. Minua tälläiset pienet prosentit eivät vakuuta, tulee mieleen että markkinointikikka vaan. Toki parempi sekin kun ei mitään.

Puhdistusöljy on mainio tuttavuus jota tulen luultavasti hankkimaan uudelleenkin. Testailulistalla tosin kuumottaa L’Occitanen ja L’Orealin kehutut puhdistusöljyt myös, joten voi olla että minun on pakko kokeilla niitä ensin tämän loppuessa. Tälläistä tämä kosmetiikkafriikin elämä on, ainaista paremman tuotteen metsästystä ja kyltymätöntä kokeilunhalua 🙂

Haluan samaan syssyyn vinkata toisesta Kicks-suosikistani. Olen tätä voidetta kehunut joskus aiemminkin, mutta siitä on jo niin kauan että kertaus on paikallaan 🙂 Skin Treats-sarjan Pure Natural Oils Body Lotion on yksi suurimmista vartalovoidesuosikeistani, ja olen käyttänyt sitä jo useamman pullollisen. Saippuasta ja vartalovoiteesta lanseerattiin jokin aika sitten tuplakokoiset 500 ml pumppupullot jotka ovat tälläiselle heavy-userille omiaan.

kicks_cleansing_oil_Skintreat_bodylotion

Tuon vartalovoiteen tuoksu on aivan ihana, hedelmäinen ja pehmeä. Aprikoosiöljy se tässäkin tuoksuu. Fair Trade-ainesosien osuus on 5,5%. Koostumus on suorastaan hurmaava. Täyteläinen voide imeytyy ihoon nopeasti mutta kosteuttaa ja ravitsee aivan mielettömän hyvin. Tuntu on vähän samanlainen kun jos lisään öljyjä normaalin vartalovoiteen sekaan, mutta näin niinkuin valmiissa pakkauksessa. Iho ei jää öljyiseksi, mutta pintaan jää sellainen sopivan kosteutettu tuntu. En tykkää voiteista jotka imeytyvät niin ettei iholta erota onko sen voidellut vai ei.

500 ml pullon hinta on 16,90€. Näistä Kicksin oman sarjan tuotteista on kyllä usein tarjouksia, oman putelini ostin kympillä mikä on tälläiselle kuivanahkaiselle lotraajalle jo ihan miellyttävä litrahinta toimivasta tuotteesta.

Rennosti
Rennosti

12 thoughts on “Kicksin ihana puhdistusöljy ja vartalovoidevinkki

  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Harmi kun kotikaupungissani ei ole kicksiä… mutta seuraavalla helsingin reissulla käyn kurkkimassa josko tätä löytyisi ☺

  2. Tätä on saatava, öljyputsarit on niin mun juttu. Lorkun öljy on tosi hyvä tuote ja niin on/oli L’Occitanekin , luulin että se on lopetettu , saattaa koskea vain meidän Sokosta ilmeisesti. Täälläkään ei Kicksiä ole, harmi kun eivät sitä nettikauppaa avanneetkaan.

  3. Sun vinkistä löysin jokin aika sitten sen Urtekramin vartalovoiteen, ehkä siis seuraavaksi ostan tuota Kicksiä 🙂

  4. Heippa! Mä kyllä ilahdun, että Kicks käyttää Reilun kaupan raaka-aineita. Pieni prosentti voi johtua siitä, että kaikkia raakiksia ei vielä vaan tuoteta Reilusti. Mutta Reilun kaupan logon saa silloin, jos kaikki tuotteen raaka-aineet jotka on olemassa Reiluna, on myös Reiluna. Silti ihmetyttää että tota logoa näkee niin vähän, että onko siinä joku juttu. Tosin luonnonkosmetiikassa aika usein on jo omia Reilun kaupan projekteja eikä sit varmaan haluta maksaa vielä tostakin logosta. Kickshän ei luonnonkosmetiikkaa kyllä ole. Mutta vaikuttaa siltä, että logon saa helposti jos vaikka aprikoosiöljyä tuotetaan Reilusti. Olisi jännää tutkiä tätä enemmän. Sori epäselvästä kommentista 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *