Kérastase Ciment Thermique

Kérastasen Ciment Thermique-lämpösuojavoide on ollut ostoslistallani valehtelematta jo vuosia. Olen lukenut kehuja tuotteesta ja olen kovasti halunnut sitä kokeilla, mutta jotenkin en ole tullut hankkineeksi. Kampaajaystäväni antoi minulle kokeilukokoisen kappaleen Ciment Thermiqueta jokin aika sitten joten vihdoinkin pääsin testaamaan!

kerastase_ciment_thermique

Ciment Thermique on siis lämpösuojavoide jota käytetään kosteisiin hiuksiin ennen hiustenkuivaajan käyttöä. Tuotteen luvataan vahvistavan ja rakennepaikkaavan hentoja hiuksia sekä suojaavan lämmöltä. Hiusten pitäisi tulla sileiksi, kiiltäviksi ja helposti muotoiltaviksi.

Kaiken tuon voin oikeastaan allekirjoittaa. Lämpösuojan toteutuminen toki jää arvailuiden varaan mutta kevyen tuen pohjamuotoilutuoteena tämä on ihan mainio. Olisin ehkä itse halunnut vielä piirun enemmän pitoa, mutta hiukseni ovat toisaalta eri tyyppiset mille tämä tuote on tarkoitettu, eli paksut ja suhteellisen vahvat. Ciment Thermiquen kohderyhmä on hauraat hiukset. Käytän tämän lisäksi föönauksen alle kuitenkin myös muotovaahtoa joten minun käyttötarpeeni tälläiselle tuotteelle on tuoda suojaa lämmöltä, hoitaa kevyesti ja estää hiuksia kihartumasta.

kerastase_ciment_thermique_inci

Ihana tuo lentokone OK-merkintä 🙂 Täysikokoinen tuote on 150 ml joka kestää varmasti vuosia käytössä.

Ciment Thermiquen koostumus on kevyttä geelivoidetta. Se levittyy helposti ja on riittoisaa. Olin kuullut etukäteen että tuote tuoksuu ihanasti greipiltä ja sitrustuoksujen ystävänä tämä sai minut tietenkin kiinnostumaan entistä enemmän. Tuoksu tosiaan on hedelmäinen jossa voi haistaa häivähdyksen greippiä. Oikein ihana mutta mieto tuoksu, jota saa ihan haistella nenä kiinni tuubissa sen havaitakseen. Varsinkin kun tätä annostellaan hiuksiin varsin maltillisesti en kokenut että hedelmätuoksua haistaisi enää hiuksista kuivaamisen jälkeen.

kerastase_ciment_thermique1

Mitäpä olisi postauksen kuvien ottaminen ilman kuvausassistentin työpanosta…

kerastase_ciment_thermique_with_cat

Kérastase Ciment Thermique maksaa noin 35€ / 150 ml ja merkkiä myydään kampaamoissa ja kampaamotuotteita myyvissä isoissa tavarataloissa.

2 thoughts on “Kérastase Ciment Thermique

  1. Toi on hyvä tuote! 🙂 Muutama vuosi sitten työskentelin Kerastase – kampaamossa ja tota tuli käytettyä tosi paljon, tykkään..! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *