Maaliskuussa loppuneet tuotteet

Maaliskuun saldo oli varsin hyvä! Iso läjä tyhjentyneitä. Mukavaa taas päästä kirjoittamaan tälläinen tuotearvostelupaketti 🙂

0315

Otin mukaan lisäravinnetuotteen myös, koska halusin siitä jotakin täällä sanoa. Normaalisti en mitään hammastahnoja tai vitamiineja pidä tähän kategoriaan kuuluvina tuotteina mutta kerrankos sitä.

03151

Bactosan Clear Complexion-lisäravinnevalmiste on auttanut muutamaa kanssabloggaajaani iho-ongelmissa joten halusin kokeilla. Isot kapselit jäivät helposti kurkkuun vaikka join paljon vettä. Itse en valitettavasti huomannut mitään massiivista eroa, mutta voisin ostaa vielä toisen paketin ikään kuin varmuuden vuoksi.

The Body Shop Vitamin E Sink-In Moisture Mask naamiopussukka tuli TBS:n joulukalenterista. Menin ennen tämän käyttämistä vahingossa ostaaman tämän täysikokoisena, mutta onneksi tykkäsin naamiosta kovasti. Postaus siitä löytyy täältä.

03152

Soap & Glory Hand Dream oli käytössäni töissä. Makean pehmeästä karkkituoksusta tuleekin varmasti jatkossa aina kyseinen työpaikka mieleen. Tämä oli niin ihana että työkaveritkin sitä mielellään lainailivat. Voide oli täyteläistä mutta imeytyi nopeasti. Varsin passeli työkäyttöön siis. Harmitti kun tämä loppui.

Oriflame Winter Berries Foot Cream oli jalkavoiteeksi todella kevyttä. Tuoksu oli myös makea mutta ei niin miellyttävällä tavalla, eikä tuonut kyllä marjoja mieleen lainkaan. En jää kaipailemaan, koska tykkään täyteläisistä jalkavoiteista.

03153

Lemon Juice & Glycerine Suihkusaippua Avocado & Sitruuna on kantautunut minulle blogimiitin goodiebagista. Perushyvä suihkugeeli jossa mukava hedelmäinen tuoksu. Avainlipusta ja edullisesta hinnasta plussaa. Ison tuubin sisällön kaadoin pumppupulloon ja käytin käsisaippuana, toimi siinäkin hyvin.

Dr.Hauschka Lemon Lemongrass Vitalizing Body Wash oli kyllä tosi kiva suihkusaippua. Koostumus oli voidemainen ja tosi hoitava. Tätä pystyi kuitenkin hyvin käyttämään pesupuffin kanssa. Tuoksusuosikkini näistä Hauschkan suihkusaippuoista, joista olen postannut täällä aikaisemmin.

03154

Moroccanoil Heat Styling Protection on muodostunut ihan suosikkituotteekseni. Tämä oli jo toinen tyhjentynyt puteli ja olen kolmannen jo ostanut ja korkannut käyttöön. Olen arvostellut tuotteen aiemmin täällä.

KMS California Flat Out oli todella mainio kosteussuojasuihke. Tuoksu vaan oli todella voimakas, tuntui että koko kylpyhuoneessa oli sankka tuoksupilvi kun olin tätä suihkinut. Voisin ostaa täysikokoisena uudelleen.

03155

Silkia Bikini Wax Stripsit olen ostanut Tallinnan Kaubamajasta. Mukana ei tullut vahanjämiä poistavia öljypyyhkeitä vaan kaksi pussillista mineraaliöljyistä hoitovoidetta. En osta uudelleen. Nämä olivat kyllä tosi halpoja että siihen nähden ihan ok.

Bioré Pore Pack-mustapäälaastarit olivat todella hyviä. Harmittaa kovasti kun Nivean vastaavissa tulee niitä leualle ja otsalle muotoiltuja myös, itse en niitä kaipaa. Tämän pakkauksen olen tilannut Sasa.comista, ulkomaan reissuilta näitä voisi koittaa kyttäillä uudelleenkin. On muuten aivan tajuttoman tyydyttävää tiirailla niitä lapussa törröttäviä mustapäitä käytön jälkeen!

03156

Dr.Hauschka Ice Plant Face Creamin olen arvostellut tässä postauksessa. En käyttänyt tätä itse kokonaan vaan annoin tuotteen testattavaksi myös pahasta atopiasta kärsivälle kaverilleni. Ihan kiva tuote mutta en usko ostavani uudelleen.

Dermalogica Sebum Clearing Masque osoittautui niin ihanaksi puhdistavaksi kasvonaamioksi että olen ostanut sitä jo täysikokoisen tilalle. Arvostelin Medibac-tuotesetin aiemmin täällä, tämä kokeilukokoinen naamio tuli siis sen mukana.

Exuviance Soothing Toning Lotion oli voimakkaan (mutta miellyttävän) tuoksuista kasvovettä. Ei kuitenkaan ärsyttänyt ihoani. Minulle ei jäänyt tästä mitään sen suurempaa sanottavaa. Exuviancen minikokojen arvostelupostaus on maannut luonnoksissa jo varmaan vuoden enkä ole saanut kirjoitettua näistä. Ehkä siis se kertoo että en ole oikein innostunut vaikka sarjalla tehokkaan toimiva imago onkin.

03157

H&M Steel-kynsilakka on valehtelematta ehkä noin 12 vuotta vanha. Olen ostanut sen aikanaan sitä varten että sain maalattua vanhan Nokian puhelimeni kuoret sillä 😀 En ole muistanut koko lakan olemassaoloa enää aikoihin ja nyt vihdoin siivosin sen pois kynsipakistani tilaa viemästä.

Make-Up Blender-meikkisieni meni ja hajosi kolmannella käyttökerralla kun olin sitä pesemässä. Pakkauksessa tuli näitä kaksi joten koitan olla sen toisen kanssa vähän varovaisempi. Olen kyllä tykännyt muuten tästä kovasti, harmittaa vaan että hajosi niin uutena. Olen saanut tämän blogimiitin goodiebagista.

03158

Frantsila Rose Body Butter tuoksu aivan hurmaavan ihanalta (vanilja ja ruusu) mutta oli lopulta vähän työn ja tuskan takana käyttää pois. Superjankki sheamainen koostumus ei oikein imeytynyt ihoon kunnolla, vaan tuntui jäävän siihen pinnalle pyörimään. Käytin tämän loppuun yökäytössä käsiin ja jalkoihin. Pieni purkki on vieläpä tosi kallis, noin 20€. Olen arvostellut Rose-sarjan muitakin tuotteita jo yli vuosi sitten täällä, ne olivat kyllä kovastikin mieleeni.

Dermosil Nature Facial Cleansing Gel oli ihan peruskivan tuntuinen geeli. Ei kuivattanut ihoa juurikaan. Voisin ihan hyvin ostaa jos tarvitsisin kasvojenpuhdistusgeeliä. Tätä ei ole nimittäin hinnalla pilattu ja tuotteella on Ecocert-luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

Lyra-meikkikynä on myöskin mallia ”käytin yläasteella”. Muistan että näitä myytiin Seppälässä aiemmin, ja tämä kajalkynä oli myös äitini suosikki. Löysin tämän meikkipakkini pohjalta ja päätin että tällä en enää tee mitään. Minulla on paha tapa säästellä kajalinpätkiä mukana kannettavaksi.

Sellaiset loppuneet tässä kuussa. Näkyikö mitään kiinnostavaa? 🙂

sohvalla

 

 

7 thoughts on “Maaliskuussa loppuneet tuotteet

    1. Joo se jotenkin märkänä oli tosi hauras! Kun liu’utin sormea pintaa pitkin niin se vain murtui alta pois. En tiedä miten tuota muuten puhdistaa jos liu’uttelu on liian rankkaa käsittelyä. Höh.

  1. ”On muuten aivan tajuttoman tyydyttävää tiirailla niitä lapussa törröttäviä mustapäitä käytön jälkeen!”

    Tiedän täsmälleen mitä tarkoitat! 🙂 Ja olen ihan samaa mieltä Nivean ”turhista” lapuista.

    1. Ihan parasta! Välillä vähän haikeana heitän sen tiirailun jälkeen roskiin, mutta järjen ääni huutaa että noita et kyllä ala säästelemään ja ihailemaan senkin pervo! 😀

  2. Oho, miten tuolle sun Makeup Blenderille kävi! :O Laita reklamaatiota Hyvän Olon Maailmaan, kyllä niiden pitää kestää vähän enemmän kuin kolme käyttökertaa. Selkeästi tuossa on ollut joku vika 🙁

  3. Mie tykkään Nivean lapuista ja tulee käytettyä ne muutkin siitä paketista 😀 Essencellä on oma pakkaus nenälle, mikä on todella kätevää, mutta se tuoksu on todella vahva! Ja miinuksena myös se, että paketissa on vain kolme :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *