Vihreää kynsillä

Tässä yhdet teippikoristellut kynnet jotka näpersin jokin aika sitten. Alla pari kerrosta Gina Tricotin Whitea, ja päällä Mavalan 304 Bamako. Mavalan olen napannut blogimiitin vaihtoläjästä ja se pääsi nyt vasta kynsille.

green_white_tape_nail_decoration

Lakkasin valkoisen pohjan jo edellisenä iltana. Minulle on kerran teippikoristeluiden kanssa käynyt niin ettei pohjalakka ollut kuivunut tarpeeksi ja onnistuin repimään sitä irti teipeillä. Tästä viisastuneena en ottanut riskiä uudelleen. Leikkasin siis teipistä viirukaistaleita kynsille ja lakkasin vihreällä päälle. Teipit kannattaa poistaa varovaisesti heti lakattuaan. Pinsettien kanssa asettelu on helpompaa. Onhan tuo silti aikamoista nyhräämistä mutta ihan kivathan noista tuli vaikka itse kehuskelenkin 🙂

green_white_tape_nail_decoration_with_cat

Kynteni ovat olleet todella heiveröisessä kunnossa koko talven. Jouduin kuvien ottamisen jälkeen lyhentämään ne taas aivan nysiksi kun liuskottumista oli taas lähes kaikissa kynsissä. Olen koittanut öljytä ahkerasti ja pitää lakat siisteinä, mutta ei se tunnu riittävän. Syön sinkkiä ravintolisänä ja kalsiumia tulee ravinnosta ihan mukavasti. Ärh, surettaa katsoa vanhoja kynsikuvia kun en ole saanut näitä ns. normimittaan kasvatettua pitkään aikaan. Toivottavasti kesä parantaisi!

4 thoughts on “Vihreää kynsillä

  1. Tosi raikkaat ja pirteät! <3 mun liuskottumisongelmat loppui Trindin Nail Balsamin ja Nail Repairin ostoon, suosittelen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *