Kuorintapurkin jatkokäyttö

Olen hehkuttanut Yves Rocherin ihanassa purkkipakkauksessa olevia vartalonkuorintoja muutamaankin otteeseen. Edellisen kerran kun tälläinen purkki loppuneet-postauksessä näkyi, pohdin että kyllähän tuolle söpölle muoviselle hillopurkilta näyttävälle pakkaukselle täytyy keksiä jatkokäyttöä. Kommenttikentässä muistaakseni pyydettiin sitten näyttämään mihin purkki päätyy, joten tässä lopputulos.

Olen reilu vuosi sitten kirjoittanut tykkääväni käyttää saunoessani saunahunajaa. Noiden saunahunajien tuubipakkaus on kuitenkin usein todella huono, koska sisältö saattaa kiteytyä joten sitä ei saa enää puristettua tuubista ulos. Keksinkin leikata Emendon saunahunaja-tuubini auki ja kaataa sisällön tähän hunajapurkkiin. Ja sehän sopii kuin nenä päähän!

emendo_saunahunaja_repackaged

Perfecto!

Myös nämä mimmit rakastavat saunan lämpöä
Myös nämä mimmit rakastavat saunan lämpöä

Emendon saunahunaja saatu blogin kautta.

6 thoughts on “Kuorintapurkin jatkokäyttö

    1. Kiva että tykkäät niksi-postauksistani! Mutta tiedätkö mitä, se vaahtopullo meni rikki 🙁 Pumppuosa jumittui niin ettei ulos tullut enää vaahtoa. En saanut sitä mitenkään korjattua ja nyt joudun elämään ilman tiskiainevaahdotinta. Se oli niin kätevä että ärsyttää!

  1. Aivan ihana tuo kissakuva! Ja ei yhtään hullumpi idea laittaa saunahunaja tuommoiseen purkkiin, vielä kun olisi se sauna 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *