Ensin Putin-juusto, nyt Putin-meikkivoide

Tänään saapuneessa Citymarketin tarjouslehdessä oli tuotetarjous joka sai minut virnuilemaan. Katsokaapas!

putin-meikkivoide1

Ensin oli Putin-juustot joita ihmiset hamstrasivat. Tässä Citymarketin ”Putin-meikkivoide”, venäjänkielisillä teksteillä mutta varmuudeksi isolla avainlippu vieressä kertomassa että Lumenen tuotteet tehdään Suomessa.

putin-meikkivoide2

Bloggaajakollegani oli tätä jo käynyt testailemassa, peittokyky vaikutti erittäin kevyeltä. Jos tälläisen mahdollisen keräilyharvinaisuuden kokoelmiinsa haluaa, Citymarket ilmoittaa tarjouksessaan että sen voimassaoloaika on 16.-18.3.2015 eli maanantaista keskiviikkoon 🙂

Näin keväisissä tunnelmissa kisut hengasivat parvekkeella eilen :)
Näin keväisissä tunnelmissa kisut hengasivat parvekkeella eilen 🙂

 

 

4 thoughts on “Ensin Putin-juusto, nyt Putin-meikkivoide

  1. Hihittelin ja testailin tota joskus viime viikolla, täällä taitaa olla tarjouskamppikset eri aikaan! Mutta joo, kädelle swatchattuna ei kyllä vaikuttanut yhtään peittävältä niin en viitsinyt ottaa Putinia kotiin testiin… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *