Sinistä silmämeikkiä

Sininen luomiväri on aiemmin ollut itselleni vähän arastelun aihe. Kun ostin USA-reissusta Make Up For Everin ihanan Artist Paletten, ensimmäinen kokeilemani sävy paletista oli kuitenkin mehevän värikylläinen sinisenturkoosi sävy. Tässä meikissä juurikin tuo sävy on pääosassa. On todella harmi että paletti oli limited edition, tässä on nimittäin aivan upea laatu ja monipuoliset sävyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyseessä taas perus arkiaamun naama.

makeupforever_artist_palette_makeup

makeupforever_artist_palette_makeup_blue

MUFEn sinisen kaverina meikissä oli myös Shiseidon Eye Color Barin musta Liquorice varjostuksessa. YSL:n vedenkestävä rajauskynä sävyssä Amazon Green sopi alarajaukseen mahtavasti (olen kyseisestä kynästä postannut aiemmin täällä). Olen huomannut että alaluomen rajaus pysyy paljon paremmin paikallaan, kun kynän päälle levittää vielä luomiväriä viistopäisellä siveltimellä. Pelkkä kynä tai pelkkä luomivärirajaus ei pysy lainkaan yhtä hyvin. Yläluomen rajasin taas tutulla Natural Coden kynällä. Ripsissä Diego Dalla Palman Ciglione-ripsiväri*.

Alla meikin avaintuotteet. Meikkipohjana minulla oli taas Idunin mineraalipohja*.

makeupforever_artist_palette_makeup_blue_products

Laveran So Fresh Mineral Rouge Powder sävyssä Charming Rose 1 on muodostunut todelliseksi luottoposkipunaksi. Tartun siihen harva se aamu. Ihana sävy tuntuu sopivan kaikkiin meikkeihin ja poskipuna levittyy kauniisti. Tarkempi postaus Laveran poskipunasta täällä. Huulikiiltona luonnollinen Lumenen Wild Rose Volume Lip Glossin sävy 25. Omistan noita Lumenen Wild Rose-kiiltoja useammankin sävyn, laatu on todellakin mieleeni ja noita saa usein alennuksesta.

makeupforever_artist_palette_makeup_blue1

Tähän meikkiin minua inspiroi omistamani petroolinsininen pusero (jota ei valitettavasti näy kuvissa koska puin sen ylleni vasta töissä) ja ihanan Heidin sininen smokymeikki jonka olin nähnyt muutamaa päivää aiemmin.

"Otetaan yhteiskuva!" "No ei muuten varmana oteta!"
”Otetaan yhteiskuva!” ”No ei muuten varmana oteta!”

* tuote saatu blogin kautta.

2 thoughts on “Sinistä silmämeikkiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *