Onko se mustelma vai silmämeikki?

Tai tuollainen tunnelma minulla ainakin oli kun tein eräänä työaamuna meikkiä Shiseidon Eye Color Bar-paletillani. Läpikuultava karpalo yhdistettynä utuisaan mustaan saivat mustelman mieleeni 😀

makeup_shiseido_colorbar makeup_shiseido_colorbar1

Tässä keskeisimmät meikissä käytetyt tuotteet. Tai siis ne, joissa jotain vaihtelevuutta minulla yleensä on. Pohjana nimittäin vakkarisuosikki Idun Minerals*, peiteaineena näpyillä Make Up Store Cover All Mix ja silmien alla Make Up For Ever Lifting Concealer. Luomien pohjustus NARSin primerillä ja poskille pienet varjostukset Dr.Hauschkan aurinkopuuterilla*. Kulmissa Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävyssä Auburn.Tässä siis loput:

makeup_shiseido_colorbar_jamuut

Shiseidon paletista käytin liikkuvalle luomelle Cassis-sävyä ja varjostukseen Liquoricea, silmän sisänurkassa ja kulmakarvojen alla vähän vasemman ylänurkan vaaleaa Champagnea. Alaluomen rajaus Lumenen jo varmaan valikoimista poistuneella mauvelilalla rajauskynällä, jonka päälle vedin viistopäisellä siveltimellä hiukan tuota mustaa luomiväriä. Ylärajaus Natural Code Eye Dramatizer-rajauskynällä, joka on ihan paras rajauskynäni. Levittyy helposti ja pysyy uskomattoman hyvin jopa silloin kun silmät vuotavat. Se on nimenomaan se Party Proof-versio, noitakin taitaa olla kahta erilaista. Ripsissä Diego Dalla Palman Ciglione-ripsiväriä* ja huulilla Max Factor Colour Elixir Gloss-huulikiilto sävyssä 50 Ravishing Rasberry*. Poskipunana upea Milani Baked Powder Blush sävy 07 Fantastico Mauve.

makeup_shiseido_colorbar2

No, mitäs mieltä raati on, turpakeikka vai työmeikki? 😀

Tälläinen nyytti jäi sänkyyn aamulla kun itse nousin. Kateeksi käy!

* saatu blogin kautta.

14 thoughts on “Onko se mustelma vai silmämeikki?

  1. Turpakeikka 😀 mun mielestä ei kyllä tule ollenkaan mustelma mieleen! Kivan näköinen meikki joka sopii sun silmien väriin hienosti!

    Mä vastailin tänään sun esittämiin kysymyksiin tuolla mun hoodeilla 🙂

    1. Niissä se riski tosiaan usein on! Luulen että tuon luomivärin läpikuultavuus on se mikä mustelmapelon sai aikaan. Peittävämpi tai värikylläisempi sävy olisi helpompi. Esimerkiksi MACin Cranberryn kanssa olen välttänyt turpakäräjälookin vaikka se samankaltainen onkin.

  2. Ripsarilla ja lainerilla saa kyllä hävitettyä mielikuvat öisestä nakkikioskijonoinsidentistä. Eli hyvältä näyttää! (Olen yhäkin katkera, että en enää löytänyt tuota Shiseidon luomaripalettia mistään, kun sen olemassaoloon heräsin…:D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *