Richin arganöljyä sisältävä muotovaahto

Richin hiustuotteita olen nähnyt laivan Tax Freessä ja myytiinpä niitä kauneusmessuillakin. Pääsin tutustumaan merkin tuotteisiin Pure Luxury Argan Volumizing Mousse-muotovaahdon muodossa kun sellainen minulle blogimiitin goodiebagista kantautui. Käytän muotovaahtoa jokaisen pesun jälkeen tuomaan hiuksiini jämäkkyyttä, hallittavuutta ja onpa toiveena pieni tuuheutuskin.

rich_argan_volumizing_mousse

Richin muotovaahto vaikuttaisi olevan hoito- ja muotoilutuotteen välimuoto, ja se sisältääkin arganöljyä. Hiukset jäävät tämän jäljiltä todella kiiltäviksi. Aivan selkeä ero! Hiukset jäävät myös erittäin pehmeiksi ja sileiksi. Mukana tulee kuitenkin se muotovaahdolta toivottava jämäkkyys.

Kampaajat puhuvat usein hiusten pohjatyöstä. Kampaus ei onnistu samalla lailla jos hiuksiin ei laita mitään tuotteita pesun jälkeen kuin että jos alle laitetaan hiustyypille sopiva muotoilutuote ja hiukset kuivataan hiustenkuivaajalla. En itse oikein tätä ollut ajatellut ennenkuin pätkäisin pitkät hiukseni polkkamittaan.

Tämä Richin vaahto on omiaan tuollaiselle pohjatyölle kun hiukset ovat karheat, kiillottomat ja ryhdittömät.

rich_argan_volumizing_mousse_logo

Oma hiustyyppini on itsepäisen taipuisa mutta lasimainen. Minun hiuksilleni tämä ei siten ollut paras mahdollinen tuote, koska en kaipaa enempää siloitusta hiuksiini. Tätä muutaman kuukauden päivittäin testailtuani pystyin kuitenkin oivaltamaan millaisille hiuksille tämä tuote olisi omiaan ja se on juurikin yllä mainittu karhea kiilloton luirutukka. Sileyttämisen vuoksi en kokenut tämän juurikaan tuuheuttavan hiuksiani.

Koostumukseltaan Richin muotovaahto on täyteläistä, sellaista millaisena olen muotovaahdot tottunut kohtaamaan. Tuoksu on samantyyppinen kuin arganöljytuotteissa yleensäkin, ei kuitenkaan yhtä miehekäs kuin Moroccanoileissa. Tuotteen INCI on nähtävänä täällä.

Pretty.fi:ssä tämän muotovaahdon normaalihinnaksi ilmoitetaan 16,90€, nyt näyttäisi olevan alennuksessa alle 12€.

Käytättekö te muotovaahtoa?

Marilynin selfie
Marilynin selfie

Tuote saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkin.

6 thoughts on “Richin arganöljyä sisältävä muotovaahto

  1. Silloin, kun mulla oli viekä lyhyet hiukset en käyttänyt mitään muuta kuin muotovaahtoa, mutta pitkien hiusten kanssa se on jäänyt. Pitäisi ottaa uudestaan käyttöön, koska pitkiin hiuksiinkin hyvän vaahdon kanssa tulee lisää tuuheutta ja massaa, ja eihän noi nykyajan vaahdot jätä hiuksiä enää sellaiseen koppuraan kuin ne 20 vuotta sitten myynnissä olleet. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *