Ostoksilla La Roche-Posayn atopiaviikoilla

Käsi ylös te, joiden iho kuivuu ja kutiaa talvisin? En taida olla yksin. Kyllästyin ihon kutinaan ja ihottumaläntteihin ja painelin apteekkiin. Livboxista tuli pieni näyte La Roche-Posayn Lipikar Baume AP+-voiteesta, ja kanssabloggaajieni ylistyskuoron johdattelemana päätin sitten hakea ison tonkan tuota tuhtia ihon rauhoittajaa. Apteekissa oli La Roche-Posayn kampanja ”Atopiaviikot” käynnissä joten sain kaupan päälle Lipikar Syndet-suihkusaippuan. Molemmat tuotteet ovat tarkoitettu herkälle, kuivalle ja atooppiselle iholle, vauvasta vaariin.

la_roche-posay_lipikar_syndet_lipikar_baume_ap+

Kolme päivää tätä comboa ja kutina on tiessään. Aah, ihanaa.

Pumppupullovoide oli teemaviikkojen kunniaksi pakattu tuollaiseen kampanjakuoreen, ylemmässä kuvassa on siis putelin normiasu kun revin mainoslappuset pois.

la_roche-posay_baume_ap+

Kiva tietää että LRP on lahjoittanut sadalle perheelle vuoden ihonhoitotuotteet.

la_roche-posay_atopiaviikot_baume_ap+

Hajuton vartalovoide on tosiaan hyvin täyteläistä. Se imeytyy ihooni kuitenkin kiitettävän nopeasti. Iholle jää suojaava pinta. Huomasin sen parhaiten kun kerrostin tuotetta enemmän. Ei se alkanut rullaamaan, mutta kalvo oli havaittavissa. Kun seuraavana päivänä menee suihkuun, kalvo peseytyy pois. 400 ml puteli maksoi noin 25€. Olen aikamoinen vartalovoiteiden tehokuluttaja, mutta jopa minun käytössäni tämä tulee kestämään pitkään. Koostumus on sen verran tiivistä mutta kuitenkin helposti levittyvää ettei sen kanssa tarvitse lotrailla.

la_roche-posay_baume_ap+_inci
Baume AP+ INCI

Lipikar Syndet on tuoksuton kevyesti vaahtoava suihkusaippua. Tai väärin sanoa ehkä suihkusaippua, purkissa kun lukee soap-free eli saippuaton. LRP nimittää tuotetta suihkuvoiteeksi, mikä on mielestäni hiukan harhaanjohtava. Cream-geliksi nimitetty koostumus kuvaa sitä kyllä hyvin. Pesupuffin kanssa käytettynä Lipikar Syndet vaahtoaa ihan mukavasti. Suihkuvoiteen miellän sellaiseksi mikä ei vaahtoa vaan on, no, voidemaista.

la_roche-posay_lipikar_syndet

Olen tykännyt käyttää tätä koska tämä suihkusaippua ei tosiaan kuivata ihoa ollenkaan! Se tuntuu samalla todella hellävaraiselta mutta samalla kuitenkin puhdistaa riittävästi. INCIä kurkkaamalla yllätyin, siellä nimittäin on SLS (sodium laureth sulfate) joka on aika kova pesijä. Eipä olisi ihotunnusta arvannut. Jotenkin pidän tuota tuubia myös kivan näköisenä, siihen on mukava tarttua! Lipikar Syndetin hinnaksi ilmoitettiin 9€ / 200 ml, mikä on ihan kohtuullinen. Voisin hyvinkin ostaa uudelleen! Tästä on myös 400 ml pumppupulloja olemassa.

Mitenkäs teidän hipiänne on voinut tänä talvena? Kutittaako, kuivuuko? Mihin turvaudutte?

pamelasiamesecat

14 thoughts on “Ostoksilla La Roche-Posayn atopiaviikoilla

 1. Tämä heilahti kerrasta meidänkin perheen luottotuotteeksi. Tuo metrinmittainen kärsii atopiasta ja sen hetken kun iho ei ole ihan tiptop, se raavitaan heti verille. Tämän kanssa iho rauhoittuu ihan älyttömän nopeasti! Huomasin suihkuvoidetarjouksen jossain mainoslehtisessä, mutta kiireessä nappasin lähiapteekista vaan pienemmän tuubin (ja melkeinpä tuohon samaan hintaan, pöh). No sillä mennään ja lisää ostetaan sitten kun tämä loppuu. 🙂 Pakko sanoa, että tämä tuote on ollut LivBoxin ehdottomia timantteja!

  1. Lasten iho-ongelmat ovat kyllä jotenkin vielä ikävämpi juttu kun aikuisilla. Itse muistan ainakin että se rasvailu oli silloin tosi epämiellyttävää, tosin nämä LRP:t ovat kyllä kosmeettisesti miellyttävämpiä kuin ne sen ajan perusvoiteet.

 2. Oma iho on kuivanut tänä talvena yllättävän vähän, luulen, että se johtuu siitä, että ei ole ollut kunnon pakkasia, ne on yleensä varma syyhyn ja ihon kutisun aiheuttaja, jos pakkasjakso jatkuu pitkään.

 3. Kyllä, kuivuu ja kutisee. Yritin laittaa sen Livboxin näytteen miehen käyttöön kun käsien iho on aivan kamalan huonossa kunnossa, mutta eipä tuo näytä käyttävän. Eli taidankin kokeilla itse. 😉

  Jännä, soap-free ja SLS ei mun mielestä jotenkin ollenkaan sovi yhteen! 😀

 4. Hei! Blogisi ei avaudu ainakaan minulle blogilistan kautta, jouduin tulemaan mutkien kautta 🙁

 5. Hearhear, kuivuu ja kutisee! Tää kaksikko on mun pelastaja, ihan parasta ikinä. Tuo suihkuvoidejuttu oli todella positiivinen yllätys, se on tuonut tuolle rasvalle kivasti lisätehoa!

 6. Hei! Tiedätkö, onko tarjous vielä käynnissä? Yritin katsoa YA verkkosivujen kautta mutta siellä ei ainakasn löytynyt tietoa atopiaviikoista. Livboxista sain näytteen ja oli niin hyvä et pitää hakea meidän perheen pienille atoopikoille testiin… 🙂

  1. Lahden Trion apteekissa tuo oli ainakin vielä voimassa. Voi olla että riippuu apteekista? Tammikuun tuo kai virallisesti oli voimassa, mutta Triossa oli ihan mainosmateriaalitkin esillä tuota mainostaen. Käy katsomassa lähiapteekistasi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *