Avon Mega Effects Liquid Eyeliner ja pari muutakin Avonia

Avon calling! Kuka muistaa tämän kohtauksen Saksikäsi Edward-elokuvasta? Jenkkimerkki Avon on siis näitä merkkejä joita ostetaan edustajien (tai siis kauneuskonsulttien) kautta, ennenvanhaan USA:ssa niitä myytiin ovelta ovelle ja tuo huikkaus ”Avon calling!” liittyy siihen ovenkoputteluun.

Sain blogimiitin goodiebagista Avonin Mega Effects Liquid Eyelinerin. Olen tussilinereiden suurkuluttaja joten testailen niitä mielelläni. Minua miellyttääkseen linerin on oltava tarpeeksi kostea jotta rajauksesta saa siistin helposti, sen on kuivuttava nopeasti ja pysyttävä hyvin. Silmäni vuotavat herkästi, varsinkin silloin kun pyöräilen aamulla töihin lumisateessa vastatuuleen.

avon_megaeffects_liquid_eyeliner

Mega Effects Liquid Eyeliner onnistuu erottumaan muista tusseista tussipään muotoilulla. Se ei ole teräväkärkinen vaan pää on viisto. Se vaati hiukan harjoittelua alkuunsa. Koin perinteisen piirtämisen tuolla viistolla päällä hankalaksi. Eteneminen ripsirajaa pitkin ihan vain tussilla painelemalla osoittautui parhaimmaksi tavaksi saada siisti ja halutunpaksuinen rajaus. Muistelisin että Clarinsin 3-Dot Linerissä on sama idea, paitsi että siinä ei aikaansaada viivaa vaan kolme vierekkäistä pilkkua jotka oli sitten tarkoitus limittäin lomittain saada näyttämään rajaukselta. Terävällä kärjellä en onnistunut saamaan siistiä rajausta aikaiseksi, sillä lähinnä viimeistelin silmän ulkonurkan kissamaisen rajauksen hännän. Idahan tässä ilmeisesti on se, että viisto pää mahdollistaa helposti erilaisten rajausten tekemisen mutta käytännössä en koe tämän onnistuneen.

avon_megaeffects_liquid_eyeliner_tip

Tussin korkki ei napsahda napakasti kiinni, mikä saa minut aina epäilemään että kuivahtaako tussi sitten nopeasti. Voi olla että kliks-äänen puuttuminen on vain korvienvälinen juttu, mutta pakkohan sellaisen on olla tiiviimpi kuin äänettömän helposti kiinni sujahtavan korkin?

Avonin liner osoittautui kestoltaan ihan mainioksi. Se ei siis lupaakaan olla vedenkestävä, mutta ihan heti se ei onneksi lähde leviämään. Perushyvä liner, muotoilu vaan ei toiminut minun silmissäni ja olisin toivonut tussin olevan hiukan kosteampi.

Eyelinerin normaalihinta on 9,50€. Avonin tuotteita voi ostaa kauneuskonsulteilta, joiden yhteystiedot voi hakea täältä.

Kaappeihini on päätynyt muitakin Avonin meikkejä, ja tässä meikissä käytin niistä muutamia. Kyseessä on normaali duunimeikki, kuten lähes kaikki blogissa nähtävät. En koskaan meikkaa vain postausta varten, vapaapäivinä annan ihon pitää vapaata meikeistä.

avon_makeup

Tässä meikin muut Avon-tuotteet. Iholla blogimiitin vaihtoläjästä napattu Ideal Flawless CC Cream sävyssä Nude, huulilla kauneusmessuilta saatu Ultra Colour Lipstick sävyssä Ripe Papaya ja ripsissä Big&Daring Volume Mascara. Ripsipermanentissa käytyäni olen päässyt kokeilemaan näitä vesiliukoisiakin ripsareita, kivaa! Big&Daring tuo tosiaan hyvin tuuheutta mutta itse tarvitsisin myös pituutta. Massa on todella märkää mutta se kuivahtaa todella pysyväksi. Ripsiväri ei hetkahtanut pienestä silmien vuotamisesta. Poistaminen on ihan tuskaa, vedenkestävätkin ripsivärini irtoavat helpommin.

avon_makeup_products

Tässä sitten meikissä käyttämäni loput tuotteet.

avonmeikinmuuttuotteet

Luomivärinpohjustajana luottotuotteeni NARS Pro Prime Smudge Proof Eyeshadow Base. Näppyjen päällä Make Up Store Cover All Mixin keltaista sävyä. Silmänalustummuuden peitin Make Up For Everin Lifting Concealerilla. Voidemainen poskipuna on Illamasqualta, sävytarra uupuu joten sitä en tiedäkään nyt. Meikin kiinnitys Guerlainin irtopuuterilla. Varjostus Dr.Hauschkan Bronzing Powderilla ja kulmakarvoissa Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomade sävyssä Auburn. Luomvärinä käytin Idun Mineralsin Lejongap-palettia.

avon_makeup_ripe_papaya

Sellanen Avon-naama se! Onko merkki teille tuttu? Suosikkeja?

martsupamu

Eyeliner ja ripsiväri saatu blogin kautta.

14 thoughts on “Avon Mega Effects Liquid Eyeliner ja pari muutakin Avonia

  1. Epäilinkin sua! 😀 Kerran olen sitä vasta testaillut, joten en päässyt syväanayysia vielä tekemään. Vettä se ei kyllä kestä ollenkaan, kävi ns. huuli vuotaa-efekti kun join vettä ja meikkipohja katosi kyllä aivan täysin kastuneista kohdisa heti.

 1. Tarkkana tuon Avonin silmänrajaustussin kanssa, sillä kun sen iiihan uutena sain, irtosi ensimmäisellä kerralla sitä laukussa pitäessäni korkki ja kappas, tussi oli kuivunut! Sain sitten uuden ja tämän kanssa olen ollut tarkkana, jottei korkki irtoa.
  Tuo Big&Darling on ollut yksi suosikeistani. Sillä saa tosiaan tuuheat ripset (alkuun hieman liikaa tulee tavaraa putkilosta kerralla ehkä) mutta iso plussa on sen pysyvyys. Herkkäsilmäisenä huomasin, että ei silmien vuotaessa ollutkaan levinnyt. 🙂
  T. Uusi lukija 🙂

  1. Se on kyllä harvinaisen kestävä ollakseen ei-vedenkestävä ripsiväri! Mutta sanoisin sopivan vain niille joilla on luonnostaan kaarevat ripset. Muutama ripsi on nimittäin jo suoristunut permanentista joten niiden kanssa on hyvä testata tuota miten pitää taivutukset. Tuon kanssa suoristuivat aivan heti massan märkyyden vuoksi.

 2. Muistan kyllä Avon-tädin ko. leffasta ^_^

  Kiva meikki, erityisen kaunis on tuo huulipuna! Tosi hehkeä ja raikas 🙂

 3. Mä taas tykkäsin tuosta viistosta päästä, musta sillä terävällä kärjellä oli tosi helppoa muotoilla siipirajaus! 🙂 Ja onpas muuten kivan sävyinen tuo Ripe Papaya!

 4. Koitin aiemmin laittaa kommenttia ja luulin sen tulleen perille, mutta noh, ei sittenkään. Tuttuja on muutamat Avonin tuotteet ja tuossa Mega Effects -rajaustussissa tosiaan korkki ei omalla kohdallani pysynyt laukussa kiinni, vaan irtosi heti alkuunsa ja tussi kuivui. Onneksisain uuden tilalle. 🙂 Jos BB-voiteista pitää, kannattaa kokeilla Avonin Anew Vitale -BB-voidetta, joka mukautuu jokaiseen ihon sävyyn. Rasvaisemmalle iholle ehkä parempi on Solutionsin mattapintaistava, mutta tuo Anewin on aivan ihana, kosteuttava ja tasoittaa ihoa hyvin, tehden siitä sileän. 🙂 Kosteusvoidetta ei alle kannata ainakaan paljoa laittaa kylläkään. Kiva meikkipostaus, olen halunnutkin kuulla mitä mieltä muut ovat Avonin tuotteista. Testattavaa Avonilla riittää! Vedenkestävä luomiväripohja on yksi mistä en enää luovu, enkä myöskään Advance Techniques – Arganöljyhoidosta hiuksille. 🙂 Ihania!

 5. Ootpas hehkeänä! 🙂 Ja ihana tuo viimeinen kisukuva!

  Mä niin tykkään tuosta Hauschkan aurinkopuuterista! En ole mitään muuta käyttänytkään viime kuukausina 🙂 Puuterista näkyy jo pohja ja ostan kyllä varmasti uuden. Yksi parhaista kosmetiikkalöydöistä viime vuodelta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *