NYX Butter Gloss Peaches and Cream

Amerikan tuliaisina ostamani NYX Butter Gloss on ollut koko syksyn ja talven ahkerassa käytössä, joten täytyypä sanoa siitä sananen tännekin. Ostin sävyn Peaches and Cream, joka on hykerryttävän ihana pinkki. Nimi antaisi odottaa jotakin persikkavivahdetta mutta se jää haaveeksi vain.

nyx_buttergloss_peachesandcream_picture

Huulikiiltopakkauksessa lukee ”Butter me up with divine gloss that feels like it melts on lips”. Oh yeah, bring it on!

.

Kuten kuvasta näkyy, pigmenttiä tässä kiillossa riittää. Siitä yllätyin ihan toden teolla. Huulikiilloista kun ei voi kokeilematta oikein tietää kuinka peittäviä ne ovat.

nyx_buttergloss_peachesandcream_swatch

Sävy on creme, eli siinä ei ole shimmeriä mukana. Kiillossa on vieno hedelmäinen tuoksu eikä se maistu huulilla juurikaan. Koostumus todella sulaa huulille ja tuntuu kosteuttavalta. INCIstä löytyikin huulia hoitavaa mehiläisvahaa. Kiilto on varsin täyteläistä joten sen kanssa ei tarvitse lotrata kauheita määriä. Pysyvyys on myös mainio. Ihmekös tuo että tämä kiilto on päässyt suhteellisen ahkerasti käyttööni, mainiota tavaraa!

NYXiä on aiemmin täytynyt hankkia joko ulkomailta tai netistä, mutta korviini on kantautunut huhu että Hämeenlinnan Anttilassa myytäisiin NYXiä. Jäämme toivomaan laajentumista muihinkin Anttiloihin. Valikoima Hämptonissa on arvatenkin varsin rajattu, mutta alku sekin on!

Loppukevennys deleted scenes-style!
Loppukevennys deleted scenes-style!

Pretty.fi:ssä Butter Glossit maksavat 8,90€ mitä pidän varsin kohtuullisena. Ulkomaisista nettikaupoista esimerkiksi USA:ssa sijaitseva Cherryculture on NYXin jälleenmyyjä, sieltä olen itsekin joskus tilannut.

kissat
Uusi blogialusta, mutta kissakuvat postauksissa on ja pysyy!

 

21 thoughts on “NYX Butter Gloss Peaches and Cream

  1. Hehheh, loistava toi vika ilmekuva! 😛

    Butter Glossit on ihan <3<3<3 etten sanois! Mulla on kolme niitä ja ne on hy-vi-ä!

      1. Kaks oon tainnut pikaisesti ohimennen meikkipostauksessa mainita, mutta (vielä ainakaan) en oo mitään omaansa tehny 🙂

  2. Onnea nyt uudesta blogipaikasta tännekin ja hei oon niin ilonen että myös täällä banneri on kun tähän pohjaan tehty, me so happy! Kertonee siitä että tää sivupohja on tosi tosi hyvin mietitt ku taipuu moneksi :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *