Tärkeää tietoa!

Hyvää ystävänpäivä rakkaat! <3

Nyt alkaa blogin muutto olla käsillä. Maanantaina 16.2 aukeaa uusi kosmetiikkablogien portaali Purkkimafia. Jännittävää! Tämän myötä myös blogin osoite muuttuu. Maanantaista lähtien se on http://siameselipstick.purkkimafia.fi.

Te, jotka seuraatte blogia Bloggerin syötteen kautta! Osoitteen vaihtuessa Purkkimafiassa ilmestyvät postaukset eivät tule syötteeseenne ellette lisää uutta osoitetta seurattavien blogien listaan.

Sehän tapahtuu siis näin:

Bloggeriin sisäänkirjautuessasi aukeaa etusivu. Klikkaa Lukuluettelo-sanan alapuolella olevaa Lisää-nappulaa. Lisää aukeavaan osoitekenttään http://siameselipstick.purkkimafia.fi ja paina Lue. Siinä se! Jos et hiffannut, kuvallista apua löytyy täältä. Tämä kannattaa tehdä ihanhetinyt! DO IT!

Blogilistan ja Bloglovinin kautta seuraavien ei tarvitse tehdä mitään, saan uuden osoitteen kikkailtua sinne sitten alkuviikosta.

Jänskää, seuraavan kerran postailenkin sitten sieltä Purkkimafiasta! Tekniikan ihmelapsella on ollut ”hiukan” opettelemista tuon WordPressin kanssa. Antakaa siis armoa jos saan jotain hämmentävää sinne aikaan 😀

Pamela_saunakissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *