Tammikuussa loppuneet tuotteet

Se aika kuukaudesta koitti taas, eli tyhjentyneiden purnukoiden läpikäynti. Tammikuussa tyhjentyneitä oli paljon, ja joukossa älyttömän hyviä tuotteita!

Kunnostauduin myös minikokoisten kasvotuotteiden loppuunkäyttämisellä, niitä on kertynyt ihan liikaa ja minituubeja tuntuu olevan kaikkialla. Yritän jatkaa samaa linjaa helmikuussakin, niitä minikokoja nimittäin riittää aina vaan.


The Body Shop Almond Hand&Nail Cream 30 ml tuli TBS:n joulukalenterista ihan joulukuun alussa. Minun mittapuullani tämä loppui nopeasti, koska käytössäni on useita muitakin käsivoiteita. Tämä ei siis kuitenkaan johtunut epäriittoisasta koostumuksesta, käytin tätä vaan niin ahkerasti. Pidin tästä paljon! Koostumus oli täydellinen päivä- ja työkäyttöön eli se imeytyi hyvin nopeasti mutta kosteutti kuitenkin tehokkaasti. Voisin varsin hyvin ostaa tätä uudemmankin kerran. Opin tykkäämään varsin voimakkaasta tuoksustakin.

The Body Shop Wild Argan Oil Body Lotion 60 ml oli myös kalenterin tuomisia. Voidetta oli raivostuttavaa yrittää saada ulos tuolta purkista. Muovi oli kovaa ja voide jäykkää. Sain leikata purkin auki jo puolivälissä. Itse voide on kyllä kosteutustehoiltaan aivan ihanaa ja imeytyikin nopeasti. Se tuoksui kookoselta ja aurinkorannoilta. Näin pienestä purkista ei riitä moneenkaan käyttökertaan meikäläisellä.

The Body Shop Hemp Hand Protector on aivan ässä yökäyttöön. Paksu voide hoitaa korppukäsiä todella tehokkaasti, ja tykkään kovasti metallituubin ulkonäöstä. Tämä on toinen tuubi jonka olen tyhjentänyt vuoden sisään, mutta nyt kokeilen vaihteeksi L’Occitanen Shea-käsivoidetta yöksi. TBS:n käsivoiteet ovat muuten nyt tarjouksessa kympillä. Hillitsen kuitenkin itseni ja ostan tätä lisää vasta sitten kun L’Occitane on hiukan huvennut.

Lumene Sensitive Touch 3in1 Gentle Cleansing Water sai kunnian olla ensimmäinen kokeilemani miselli- eli puhdistusvesi. Käytin tätä pääasiassa aamuisin vedellä huuhtelun sijaan, mutta kyllä tällä meikitkin sai pois. Tuote tuntui iholla oikein hyvältä, mutta kirveli silmissä. Siispä en osta tätä enää uudelleen.

Oriflame Activelle Invisible 24h Anti-perspirant Deodorant oli kätevä käyttää töissä mutta yleisesti ottaen en näistä suihkedödöistä pidä. En myöskään halua hankkia enää alumiinipitoisia deodorantteja, joten en jää suuremmin ikävöimään tätä. Tuoksu oli neutraalin raikas eikä tämä tahrinut paitoja kuten purkissa lupaillaankin. Hikoilua tämä ei estänyt joten anti-perspiranttina tehoton.

Lush Grass Shower Gel 250g oli taattua Lush-laatua. Vaahtosi runsaasti, tuoksui kivalle eikä kuivattanut ihoa juurikaan (ollakseen geelimäinen). Minulla on näiden Lushien kanssa aina kauhea pelko siitä että ne ehtivät vanhentua kaappeihini, koska yleensä käytän useampaa tuotetta rinnakkain. Käyttöaikaa niillä on siis noin vuosi. Tämän suihkugeelin sain käytettyä parasta ennen-päivämäärän puitteissa, jee! En tosin mitään muuta suihkusaippuaa käyttänytkään viimeiseen kuukauteen… Grass on siis ruohikon tuoksuinen suihkugeeli jonka tuoksu on mielestäni aika unisex. Minun nenääni se ei ollut ihan yhtä ihana kuin olin toivonut, mutta kivan vihreä silti.

Yves Rocher Cacao&Orange Sparkling Shower Gel on toissajoulun kausituote. Pallon muotoinen pullo oli niin epäkäytännöllinen käyttää suihkussa, että turhauduin siihen muutaman käyttökerran jälkeen. Pallo päätyi jemmaan odottelemaan seuraavaa joulua, ja sain sen käytettyä kaatamalla saippuan pumppupulloon käsisaippuaksi. Jaffakeksin tuoksu ja kimalteet olivat kyllä ihania. Olen muuten päättänyt etten osta yhtäkään käsisaippuaa niin kauan kun kaapeissani pyörii avaamattomia suihkusaippuoita.

Yves Rocher Olive Oil Body Exfoliator oli iiiiiihana! Olen ylistänyt näitä Yveksen vartalonkuorintoja aiemmin täällä. Persikkaversion hankin samaan aikaan tämän kanssa ja korkkaan sen nyt. Tämä on ainoa vartalonkuorinta joka on voittanut kuorintahanskan, ja olen kokeillut varsin monia. Purkkikin on ihana, pakkohan tuolle on keksiä jatkokäyttöä 🙂 Edellisen pilasin vahingossa, huom nämä eivät sitten todellakaan kestä astianpesukoneen lämpöä… 😀

Dr.Hauschka Ice Plant Body Care Lotionista tulee blogiin arvio lähiaikoina kunhan saan vain postauksen viimeisteltyä. En viitsi liikaa spoilata, mutta sanon että tämä oli supernopeasti imeytyvä voide joka oli samalla kuitenkin älyttömän ihanasti hoitava. Tykkäsin! Hinta on kuitenkin to-del-la suolainen joten en raaski ostaa uutta. Tämän sain blogin kautta.

Clarins HydraQuench Insensive Serum Bi-Phase 15 ml on blogimiitin goodiebagista saatu seerumi, joka kesti käytössä todella pitkään. Kaksifaasista seerumia piti ravistaa ennen käyttöä. Koostumus oli ohutta ja vesimäistä ja seerumi imeytyi nopeasti. Kosteutti ihoa voiteen alla kuitenkin todella hyvin eikä ärsyttänyt ollenkaan. Oikein kiva oli!

Vichy Aqualia Thermal Rich 15 ml tuli joulukuun Livboxin mukana. Yllätyin itsekin siitä, kuinka paljon tähän tykästyin. Käytin tätä aamuin illoin ja pikkupurkki kesti käytössä tosi pitkään. Käytin joskus aikanaan Vichyn tuotteita varsin paljonkin, mutta lopulta en ollut tyytyväinen niiden laatuun ja merkki jäi kokonaan. Tämä oli ihan kiva muistutus siitä että kyllä siellä niitä ihan hyviäkin on. Voisin siis ostaa uudelleen täysikokoisen jos tarvitsisin talveksi jotakin perushyvää kasvovoidetta.

La Roche-Posay Lipikar Baume AP 15 ml tuli tammikuun Livboxin mukana. Rasvasin vartaloni tällä kaksi kertaa. Tämä on tosi täyteläistä, mutta ihoni oli todellakin tämän tarpeessa. Olin onnistunut saamaan iholleni kutisevan kuivaa ihottumaa kevyestä ja hajustetusta vartalovoiteesta, ja LRP onnistui rauhoittamaan ihoa aivan huomattavasti. Paitsi että juuri nyt tätä kirjoittaessani hokasin että Livboxista kuului tulla uutuustuote AP+ (ja niin lukee pakkauksen pahvissakin) mutta tässä tuubissa on kyllä pelkkä AP. AP+ on täyteläisempi ja uusi versio voiteesta, AP on ollut myynnissä jo aiemmin. Hmph, kumpaakohan tämä nyt sitten oli edes.

REN Hydra-Calm Cleansing Gel 25 ml oli oikein ihana appelsiinintuoksuinen kasvojenpuhdistusgeeli.

REN Hydra-Calm Global Protection Day Cream 15 ml oli myös mieleeni. En löpise näistä nyt sen enempää, koska tästä RENin herkän ihon tuotesetistä tulee oma perusteellisempi arvio ”ihan kohta”.

Louis Widmer Eye Contour Cream 3 ml tuli kesällä ostamani matkapakkauksen mukana. Ostin sen pakkauksen lähinnä tämän voiteen takia. Olen käyttänyt LW:n superkosteuttavaa silmänympärysvoidetta useammankin purkillisen vuosien varrella, tämän voi ehdottomasti laskea luottotuotteekseni. Toivoisin vain että pakkausmuoto vaihtuisi purkista tuubiin. 

Attitude Mojo sai aiemmin jo kunniaa Vuoden 2014 suosikkituotteeni-postauksessa. Olen ostanut tätä jo uuden tilalle. Sopii polkkapituiselle tukalle mainiosti, erottelee ja tuo rakennetta. Tuoksuu karkilta mutta ei jää tuoksumaan nenään liikaa. Suosittelen!

Vahva Tyrniöljy+Mustikka Omegat-vitamiinivalmiste pääsee loppuneisiin siksi, että mainitsin näiden ostamisesta aiemmin joten nyt voisin kertoa miten nämä vaikuttivat. Ostin siis Sokoksen alepäiviltä kaksi pakkausta näitä vitamiineja ja söin niitä tupla-annostuksella tähän asti. Toivoin tyrniöljyn auttavan kuivuvan ihoni oireiluun talvella. Luulen että nämä auttoivatkin, koska kuivaa ihottumaa on ollut nyt huomattavasti vähemmän kuin viime talvena. Täysin ilman ongelmia en selvinnyt, mutta sitä en uskaltanutkaan toivoa. Nämä ovat sitten niitä kalanmakuisia röyhyjä aiheuttavia tapauksia.

Bumble&Bumble Color Minded Shampoo & Conditioner olivat ensikosketukseni hintatasoltaan varsin korkealla olevaan Bumble&Bumbleen. Näytteet olivat todella riittoisia koska koostumus molemmissa oli paksu. Shampoo on sulfaatiton mutta siihen nähden pesi oikein hyvin. Kiva olisi kokeilla tältä merkiltä enemmänkin.

Embyolisse 365 Cream Body Firming Treatment-vartalovoide oli täyteläistä mutta imeytyvää, ei tuoksunut juuri millekään. Tämä kuitenkin aiheutti minulle kamalaa ihottumaa johon jouduin käyttämään Hydrocortisonia. 6 ml näytteestä riitti sääriin ja käsivarsiin, onneksi en sitten laittanut muuallekin kun sitten olisin ollut täysin ihottumainen…

Kuinkahan monta kertaa käytin sanan ”ihana” eri muotoja tässä postauksessa? Oh, well…

Aamukimppaselfie!

13 thoughts on “Tammikuussa loppuneet tuotteet

 1. Hurrja määrä!
  Ai että tuo Clarins oli ..ihanaa :D.
  Urtekramillakin muuten on vartalokuorintaa tuollaisessa lasipurkissa, täytyy ostaa jossain vaiheessa.

  1. Huh-huh, onpas muuten kallista Urtekramiksi! Hyvinvoinnin tavaratalossa yli 20 e. No, kokeilen varmaan silti.

  2. No onpas tosiaan joo. Mä kun pidän tota YR:n 15,90€ aika arvokkaana jo… Jään odottelemaan sitten sun tulevaa blogiarviota! Flow Kosmetiikan kuorintoja ois kans kiva kokeilla.

  1. Purkki on muovia, ei lasia 🙂 lasipurkkihan kestäisi lämpimän pesun ongelmitta. En minäkään vielä tiedä mitä tuolla tekisin, kerron sitten mihin tehtävään päätyi!

 2. Piti heti laittaa tuo YR kuorinta hankintalistalle, kunhan ensin kaivan sen INCI:n taas jostain, niin tietää uskaltaako tilata 🙂 Hitsit kun sais itekin säännöllisesti tehtyä näitä loppuneet postauksia, kun näitä on niin kiva lukea. Mulla ei vaan tunnu loppuvan niin paljon tuotteita että joka kuukausi saisi postauksen aikaiseksi 😀

  1. Musta loppuneet-postaukset on kauhean taloudellisia, monta tuotearvostelua samassa! Nykyään olen vähän nuuka omistamaan kokonaista postausta yhden tuotteen arvostelemiseen, johtuneekohan juuri tästä ajatuksesta…

 3. Saat kyllä ihailtavasti loppuun näitä tuotteita. 😀 Tykkään myös itse tuosta YR:n kuorinnasta aivan sikana. Oon käyttänyt varmaan 3-4 purkillista sitä. Siinä vaan toimii kaikki.

  1. Niin ne väittää, mulle tää on ihan normaali tahti! 🙂 YR:n kuorinta tosiaankin rokkaa! Hehkutan sitä aina kun joku kysyy että mitähän kannattais tilata Yvekseltä 🙂

 4. Ihania tuotteita. 🙂 Ice Plant Body Lotion?? :O Rupes kiinnostaa, sen verran eksoottiselta kuulostaa! 😀

 5. En malta odottaa mitä keksit purkin jatkokäytöksi ! ☺ olipas paljon tuotteita kertynyt. Näitä on kiva lukea. Itse en voisi koskaan hankkia noita sinappi tuubin tapaisia rasvatuubeja kun ne menee rumasti ruuttuun eikä niistä saa kaikkea tavaraa ulos! Olen vähän outo… 😃

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *