Iloa, tunteita, suuria uutisia!

On kiva huomata, että höpinöitäni käy joku (muukin kuin äiti) lukemassa. Blogger-seuraajien määrä ylitti maagisen sadan jo jokin aika sitten, ja Facebookissakin on jo 192 tykkäystä. Jee!

Elämäntilanteeni on muuttunut syksyn aikana roimasti, ja minulla on nykyään selkeästi vähemmän aikaa blogille. Kahden työn välillä täysiaikaisen sompaamisen lisäksi roller derby vie paljon aikaani, ja olen kaiken kukkuraksi vielä päättänyt päntätä pääsykoekirjoja tämän kevään. Pääsykoeasiasta en kerro vielä sen enempää, kerron sitten lisää jos työni tulos kantaa hedelmää 😉

Joten nyt tämän kevään ajan postaustahti tulee harvenemaan kertaan tai kahteen viikossa. On niitä harvemman postaustahdin viikkoja ollut paljon aiemminkin, mutta ehkä tämä on nyt minulle itselleni lupa olla stressaamatta postaustahdista.

Kuvituskuvana autoselfie jenkkireissulta, tabletin kamera blurrannut hienosti 😉

Minulla on myös hyvin jännittäviä uutisia liittyen blogiin, eikä tämä ole mikään pieni juttu. Siamese Lipstick nimittäin muuttaa uuteen vasta perustettavaan blogiportaaliin nimeltä Purkkimafia. Portaalin takaa löytyy Re:fashionista ja Bella-blogeistakin tuttu Bastella Media Oy. Muutto tapahtuu helmikuun puolivälissä kun uusi sivusto aukeaa. Blogissa ei muutu mikään muu paitsi osoite. Yhä edelleen aion tunkea kissakuvia tänne vaikka ne eivät mitenkään mihinkään liittyisikään! 🙂

Pääsen häkellyttävän upeaan seuraan, Purkkimafiaan muuttaa samalla kertaa nimittäin reilu 20 erittäin korkeatasoista kosmetiikkablogia. Uskon että tästä seuraa upeita juttuja! Infoan asiasta enemmän sitten lähempänä, mutta halusin kertoa asiasta teille jo nyt 🙂 Ennakkoa voitte käydä kurkkaamassa täältä: http://staytuned.purkkimafia.fi/.

Sitten siihen satasen arvontaan! Tottahan toki sellainen oli tulossa, vihjailinkin siitä jo aiemmin tällä viikolla 🙂

Palkinto sisältää seuraavat tuotteet:

The Body Shop Honeymania Lip Balm

Joulukalenterista tullut huulivoide on ihana, mutta ikävä kyllä en näitä Bodarin purkkihuulivoiteita pysty käyttämään. Honeymania-sarjan tuoksu on kuitenkin mukava!

Rimmel Scandaleyes Retro Glam Mascara

Ei arvontaa ilman ripsiväriä 😉 Tämä ripsiväri sai tunnustusta Trendin viime vuoden parhaiden tuotteiden listalla. Rimmelin kuvaus tuotteesta: ”Näyttävät, täyteläiset ripset ja suuret, viattoman näköiset silmät. Tiimalasin muotoinen harjaosa myötäilee ripsirajaa ja taivuttaa ripset ylös- ja ulospäin. Saat lyhyimpiinkin ripsiin tasaisesti väriä, ja harja kampaa ripset paakuttomiksi!”

Beautybay Nail Polish Wall Street 
Musta kynsilakka naisen tiellä pitää, tai ainakin kynnet cooleina!
Yves Rocher Sexy Pulp Plumping Lip Gloss 11. Or *
Yves Rocherin kullanhohtoista huulikiiltoa voi käyttää yksinään tai tuomassa säihkettä huulimeikin päälle. Tämä sävy on limited edition. 
Bakel Cool Eyes 2 ml näyte 

Olen hehkuttanut tätä silmänympärysvoidetta blogissani niin kovaa, että halusin voittajan pääsevän myös kokeilemaan tätä. Cool Eyes poistaa ja ennaltaehkäisee silmänympäryksien turvotusta todella tehokkaasti samalla kun kosteuttaa ja virkistää. 2 ml näytteestä riittää varmasti viikoksi tai kahdeksi.

Avon Blush Duo Positively Ethereal *
Avonin kaksiosainen poskipuna sisältää hohtavan korostussävyn ja kauniin poskipunasävyn. Sävyjä voi sekoittaa tai käyttää erikseen. Avasin rasian vain tämän kuvan ottamista varten. Kaikki muutkin arvontavoitot ovat luonnollisesti käyttämättömiä.

* saatu blogin kautta

Arvonta on tarkoitettu blogini lukijoille. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Toivon, että seuraat blogiani Bloggerin hallintapaneelin kautta (liittymispainike oikealla sivupalkissa), Bloglovinissa, Blogilistalla tai tykkäät blogin Facebook-sivusta. Tämä ei ole kuitenkaan osallistumisehto.

Kerro kommentissasi jokin pieni fakta, mistä tiedän että olet blogini lukija. Ihan mikä tahansa pieni juttu mikä on jäänyt mieleen, tai vaikka lempipostauksesi. Oletko löytänyt jotakin uusia kosmetiikkasuosikkeja juttujeni perusteella?

Arvontaan voi osallistua viikon ajan, eli 8.2.2015 klo 23.59 asti. Sen jälkeen arvon voittajan. Laitathan kommenttiisi mukaan sähköpostiosoitteen, jotta tavoitan voittajan palkinnon lähettämistä varten. Jos voittokommentti ei sisällä sähköpostiosoitetta, arvon palkinnon uudelleen. Joten muista sähköposti! 🙂 Postitan palkinnon vain Suomeen.

Marilyn toivottaa arpaonnea ja toivoo että hänelle heitettäisiin tämä naru JUSTNYTHETI!

45 thoughts on “Iloa, tunteita, suuria uutisia!

 1. Ei ole mikään lempparipostaus, mutta eräs postaus joka jäi mieleeni oli se, kun toinen kissoistasi tippui ikkunasta. Oma kissani tippui parvekkeelta samoihin aikoihin. Jännityksellä luin postauksen loppuun ja ilo oli suuri kun kissa löytyi ehjänä. 🙂 panic–attack@hotmail.com

 2. Olen seurannut Blogilistan kautta jo pitempään mutten näköjään ollut liittynyt GFCn kautta, tuli sekin korjattua. Ei mikään lemppari mutta se sun (teidän) Amerikanmatka jäi mieleen. Ootko muuten tehnyt koskaan postausta sun meikkikokoelmasta tai säilytysratkaisuista, sellainen olisi kiva? 🙂

  sari piste susanna at hotmail piste com

  1. Aikoja sitten tein edellisessä asunnossamme tälläisen pienen esittelyn, mutta täytyypi tehdä tästä uudesta asuinpaikasta samanmoinen. Muuton yhteydessä tein inventaarion ihon- ja hiustenhoitotuotteille sekä hajuvesille, mutta meikkejä en ole käynyt läpi kuin huulikiillot. Inventaario-hakusanalla löytyy niitä muuttoläpikäyntejä (jotka ovat tosiaan jo vuoden vanhoja joten paljon muutosta niihin on jo tullutkin), huulikiiltoinvis löytyy täältä. Mutta täytyypä tosiaan päivittää nämäkin, kiitos postausideasta 🙂

 3. Alunperin eksyin blogiisi hakiessani Livboxien sisältöjä. Muistan myös että olet yksi harvoista kosmetiikkabloggereista joilla on kirjoituksia dermosil-tuotteista!

  Liityin lukijaksi nyt, mutta kirjoitat niin monista kosmetiikkamerkeistä, että eksyn usein sivullesi googlettamalla 🙂

  Tuo sexy pulp kiinnostaa, minulla on minikoossa pinkkikiilto joka on paras huulikiiltoni!

 4. Eräs blogia lukemalla selvinnyt fakta on se, että olet käynyt armeijan. Voisin tässä samassa esittää postaustoivomuksen: Voisitko tehdä postauksen ammatistasi ja miten päädyit alalle? 🙂
  pokkaritaivas(a)gmail.com

 5. Kissabloggarina muistan luonnollisesti parhaiten sen, että teillä on kisujen hampaat putsautettu Kuusakoskella 🙂
  Muutkin aihe-alueet kiinnostaa, olisi kiva kuulla lisää sun roller derby harrastuksesta ja meikä löytää tuolta lukijalistalta. Onnea purkkimafiaan pääsemisesta, tietenkin kanssa niin 🙂

  triomiumau@gmail.com

 6. Sun blogis on kyllä yksi lemppareistani, koska kosmetiikka + kissat (etenkin siamilaiset lähellä sydäntä, joten voi että) Mulla on jäänyt viime kesältä mieleen postauksesi kun jompi kumpi kissoistasi tippui ikkunasta alas.. 🙁 ja muistelisin, että sulla on aika paljon huulipunia ja -kiiltoja. 😀
  Seuraaan bloglovinissa nimellä Anna. annamarimirjami[at]gmail.com

 7. Onnea Purkkimafiaan pääsystä, hienoja blogeja siirtymässä sinne! Hyvä että aiot jatkaa ihanien kissakuvien postausta myös uudessa osoitteessa 🙂 Kosmetiikka ja kissat ovat tärkein syy seurata blogiasi, mutta myös asukuvia olisi tosi kiva nähdä välillä.
  Seuraan Bloglovinin kautta.
  cherrycloud@luukku.com

 8. Mieleen on jäänyt armeija-postaus ja kun kissa tippui ikkunasta. Hyvään seuraan olet ansaitusti päässyt. 🙂
  luen bloglovinin kautta
  nsandbe1(at)welho.com

 9. Mieleen on jäänyt sun niksit kuten vaahto putsaripullon uusio käyttö ☺
  En pysty erottamaan mitä just sun blogista on tarttunut mukaan, kun luen niin montaa blogia. Ehkä just noi pakkausten uudelleen hyödyntämiseen liittyvät jutut
  Seuraan kaikilla mahdollisilla tavoilla: Marjo.Kiilavuo @ gmail. Com

 10. Onnittelut hienoon seuraan pääsystä! Innolla odottelen, millaisia uusia juttuja yhteistyö poikii täällä blogin puolella.

  Eksyin blogiisi joskus viime syksynä googletellessani ekodeoista. Tuosta ekodödö-postauksesta oli todellakin hyötyä, olen kokeillut nyt useampaa testaamaasi tuotetta hyvin tuloksin.

  Mulla on ollut aina tosi surkea tuuri näiden kosmetiikka-arvonten kanssa, jokohan nyt tärppäisi?
  ansamaria1@gmail.com

 11. kissat! ehkä vähän liian itsestäänselvä, kun yksi löytyy postauksesta (tiedän että niitä on kaksi :D) Yksi syy sille, miksi aloin blogiasi seuraamaan, mun mielestä internetissä ei oo vielä ihan tarpeeks kissoja 😀

  supernatural-93 at hotmail.com

 12. Ihanaa, en malta odottaa Purkkimafian avautumista 🙂

  Olen vanha lukija bloggerin kautta. Tykkäsin ihan hirveästi lukea teidän Amerikan road tripistä! 🙂

  ♡:Sara (mypersonalgalaxy@gmail.com)

 13. Arvonnan jätän väliin, koska samat tuotteet löytyy itseltäkin. Ei riskeerata, että arpaonni osuisi. 😉

  Mutta tulin sanomaan, että kivaa! Ollaa kohta kämppiksiä. 🙂

 14. Olen tykännyt uusiokäyttövinkeistäsi, pumppupullot tiskiaineelle ja lasipurkeista nättejä säilytysrasioita jne.
  Omissa kirjanmerkeissä minulla on sivusi ja seuraan sieltä.
  mussaka(at)luukku.com

 15. Aloin Lukea blogiasi livboxien Takia, koska boxien todelliset hinnat oli kiva huomata. Osallistun livinglikeahell @gmail.com

 16. Onnittelut tulevasta muutosta!
  Blogiasi seurailen kosmetiikan takia, mutta suuren kissalauman vuoksi postaukset joihin on palattu useampaan otteeseen on pellettivessa, kissojen hammaskivi ja raakaruoka. Viimeksi tänään vihjasin äidille näistä postauksista. 🙂
  Suoratkurveiksi@gmail.com

 17. Olen tullut tänne alunperin hakemalla googlesta kosmetiikkablogeja. Luen säännöllisesti tätä ja useita muita blogeja. Mieleen on jäänyt laajat arviot kohtuuhintaisista tuotteista ja tietysti komeat katit. Löysin täältä vinkin hyvästä Urtekrämin vartalovoiteesta, joka nyt on jo viikon verran ollut käytössä, tykkään!
  laila.heinonen@tampere.fi

 18. Ekana sun blogista tuli mullekin mieleen kissat Pamela ja Marilyn, sekä se että olet koulutukseltasi optikko ja innostunut muutenkin silmälasikuvioisista koruista ja printeistä yms. tilpehööristä. Muistelen myös, että hennailet hiuksiasi, olen itsekin punapää ja aloitin aikoinaan hennailulla, mutta kärsivällisyys ei riittänyt ja siirryin kestovärien pariin. Peukku että jaksat hennamössörumbaa! Bloggerin kautta seuraan. krista.eerika@gmail.com

 19. No kosmetiikka kiinostaa! Ja hyvät vinkit. Ja viime syksyn ystävämyynti-ilmoitus oli kiva, olisin unohtanut koko tapahtuman.

  Ilman muuta mukana arvonnassa
  annem.alonen@gmail.com

 20. Seuraan bloggerin kautta. Mieleen on jäänyt esim. Amerikan matka, kaikki kissakuvat, Lavera ale-vinkki (kiitos taas!) ja joulukalenteri. Luulen että alunperin löysin tänne kun googlasin jonkun Dermosil tuotteen tai sitten se oli Kissiksen blogista.

  abackman66 at hotmaill.com

 21. Löysin blogiisi alunperin juurikasvusta sun allekirjoituksesta ja sen jälkeen oon monesti päätynyt blogiisi googlatessani milloin mitäkin: kulmatuotteita punapäille, hiusten hennaamisesta, kissajuttuja jne! Myös sun häät on jääneet mieleen 🙂 jenny.rytkonen (at) gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *