Beautybay-tilaukseni

Naputtelin tämän tilauksen Beautybaylle jo aatonaattona, mutta se saapui vasta tammikuun puolivälissä. Ehdin jo melkeinpä unohtaa koko tilauksen, mutta pääsinpä yllättymään iloisesti 😉 Tilaus piti sisällään alehaukan innokasta kahmintaa aleosastolta. Hillitön läjä kynsilakkoja, mutta hintakin oli niin huokea että eipä siinä paljon vastaan pyristelty.

Tilasin Beautybayn oman meikkisarjan tuotteita ja siveltimen sekä yhden Deborah Lippmannin kynsilakan sävyssä Lady Sings The Blues (tämän esittelen omassa postauksessaan myöhemmin). Deborah Lippmannit poistuivat Beautybayn valikoimista joten niitä sai tilattua hyvin edullisesti.

Viiden Beautybay-kynsilakan setin sai samaan hintaan kuin yhden yksittäisen lakan, joten tietenkin otin mielummin sen setin. Tai siis kaksi settiä.
Snowflakes & Sparkling Tinsel ja Champagne & Fireworks-kynsilakkasetit pitivät sisällään paljon glitteriä, hohtavaa kultaa ja hopeaa, klassista punaista ja syksyisän tummaa.

Beautybayn huulikiiltoja kehuin jo aiemminkin, ja nyt tilasin muutamalla punnalla Berry Shine-sävyn. Aivan ihana! Pinkki sävy on upean raikas ja jotenkin kesäinen. Koostumus on sopivan pigmenttinen ja pysyy huulilla pitkään. Kolmella eurolla tämä kiilto oli suorastaan löytö.

Kamera söi aavistuksen värin intensiteettiä, oikeasti se erottuu huulilta hiukan paremmin.

Angled Eyeliner Brush-nimistä viistopäistä siveltimen ajattelin siirtää kynsiosastolle, kynsinauhojen lakkaputsailun avuksi. Hintaa sillä oli alessa 2,50€ joten hyvin raaskii dipata kynsilakanpoistoaineeseen.

Ylärivin toinen oikealta, It’s A Starry Sky On Wall Street pääsi ensimmäisenä kynsille. Laatu oli ihan perushyvä mutta erityisen laadukkaaksi en sitä kuitenkaan pääse kehumaan. Sävy on kuitenkin todella upea.

Hopeisen Tinsel Sparkles On Michigan Avenue-sävyn yhdistin mustaan splatter-koristeluun jota kokeilin nyt ensimmäistä kertaa. En siis vaivautunut katsomaan mitään tutorialia aiheesta ennen roiskimista joten eihän se ihan putkeen mennyt…

Mutta näillä mennään pari päivää 🙂 Molempien lakkojen koostumus oli samankaltainen. Lakka oli hiukan hydrofobisen oloista, sitä efektiä on vähän vaikea kuvailla. Lakka ei viiruuntunut, mutta se jotenkin hakeutui paksummin levittyneisiin kohtiin saaden ensimmäisellä kerroksella aikaan aukkoja. Toisella kerroksella ne kuitenkin peittyivät hyvin. Helposti levittyviksi näitä nyt kuitenkaan ei voi kehua, kesto kynsillä oli kuitenkin ihan hyvä. Muita sävyjä en ole ehtinyt vielä kokeilla.

Beautybayn kynsilakkojen normaalihinta on 6,90€/kpl, nyt ne ovat alessa 3,50€/kpl. Viiden lakan setin sain 10% alekoodin jälkeen reilulla kuudella eurolla, joten ehkä ymmärrätte että en epäröinyt klikkailla niitä ostoskoriini. Yksi lakoista päätyy tulevaan arvontaankin, joka muuten koittaa aivan kohta!

Instagram-kuva, sain apurin tilauksen läpikäymiseen!

Harvemmin maltan odottaa kunnollisten käyttäjäkokemuksien kertymistä ostospostauksien yhteydessä vaan esittelen tuotteet heti kun ne näppeihini saan. Toisaalta mielestäni samalla olisi kiva päästä lukemaan millaisia tuotteet ovat olleet käytössä. Se taas lykkää postauksen blogiin päätymistä (myöskin postaukseen liittyvän työmäärän vuoksi), ja voi käydä kuten nyt eli tuotteita ei enää ole saatavilla (ainakaan samoilla hinnoilla). Eli alevinkkauksen kannalta huono, tuotearvostelun kannalta hyvä. Mitä mieltä olette asiasta? Haluaisitteko ostosesittelypostauksien sisältävän käyttökuvia?

12 thoughts on “Beautybay-tilaukseni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *