KC Professional Bio-Balancing Tonic päänahan ongelmiin

Valittelin viime kesänä kampaamokäynnin yhteydessä päänahkani temppuilua. Kampaaja ehdotti minua kokeilemaan KC Professionalin Bio-Balancing Tonicia, ja koska hinta ei kirpaissut (maksoi alle kympin) ostin putelin testiin. Päänahkani siis rasvoittuu mielestäni liian nopeasti ja siihen on myös tullut tukkeumia. Vaikka pesisin hiukset syväpuhdistavalla shampoolla, jo aamulla päänahka on jos ei nyt likainen niin ei myöskään niin puhdas kuin haluaisin.

Erilaiset päänahan ongelmat kuten kutina, hiustenlähtö ja liiallinen rasvoittuminen ovat nykyään varsin yleisiä stressin vuoksi. Oireita voi helpottaa tämäntyyppisillä tuotteilla, mutta jos ongelmien aiheuttajaa ei pystytä selvittämään ei tulos ole tietenkään pitkäkestoinen.

Tonic tuntuu päänahassa todella viileältä. Se sisältääkin mentholia. Olen jotenkin mieltynyt siihen raikkaaseen tunteeseen, erityisesti kesällä se oli ihana. Nokkapullosta on helppo annostella nestettä päänahkaan. Olen käynyt päänahan läpi vetämällä nokkapullon kanssa viivoja päänahkaan, ja sitten hieronut sormin aineen kaikkialle päänahkaan. Kesällä käytin sitä aluksi aika satunnaisesti, mutta nyt syksyllä ja talvella olen käyttänyt Tonicia lähes joka pesun jälkeen.

Puteli on huvennut nyt lähes lopuilleen. Mitään ihmeapua se ei minulle tuonut. Päänahkani kutisee usein saunan jälkeen, ja niin se teki myös tätä tuotetta käyttäessäni. Rasvoittumista ja tukkeutumista ilmeni myös suurin piirtein saman verran. Joten minun tapauksessani KC Professional Bio-Balancing Tonic oli lähinnä kivan viileän tunteen tuova tuote. Kiinnostus päänahkanhoitovesiä kohtaan on kuitenkin herätetty, ja voi olla että kokeilen jonkin toisen merkin vastaavaa tuotetta myöhemmin.

KC Professional Scalp Relief Bio-Balancing Tonic INCI

Huomaa avainlippu! Kyseessä on siis kotimainen tuote, peukku ylös siitä.

Huomioitteko te päänahan ihonhoidossanne?

Pahvilaatikot ovat parhautta, Marilyn

2 thoughts on “KC Professional Bio-Balancing Tonic päänahan ongelmiin

  1. Itse kyllä tarkistelen päänahkaani säännöllisesti, varsinkin kun vuodenaika vaihtuu ihan siksi, että tiedän, onko käyttämäni shampoot ja hoitoaineet minulle sopivia. Jos olisi ongelma, joka ei poistuisi shampoon ja hoitoaineen vaihdolla, voisin kokeilla tällaista extra-tuotetta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *