Alelöytöjä

Kuka yllättyy, jos kerron taas kerran rakastavani alennusmyyntejä? Hiljaista pitelee. Noh, voisin taas esitellä mitä kaikkea kivaa olen onnistunut alekoreista haalimaan joulun jälkimainingeissa.

Heti joulun jälkeen kävin Sokoksella, josta mukaani tarttui 400 ml jättipullo Biothermin misellivettä hintaan 19,90€. Olin itse asiassa miettinyt tämän ostamista ennen joulua Kicksin 25% alennuskupongilla. Onneksi en ostanut, koska nyt sain vieläkin halvemmalla tuplakoon! Katsotaan miten tämä toimii. Lupaus vedenkestävän meikin poistamisesta on kova, ja tullaan laittamaan testiin.

Nykyinen Lumenen miselliveteni on muuten hyvä mutta kirvelee silmissä. Jos joku nyt ihmettelee että mikä hiton miselli, niin misellivesi on kuin kasvovesi, mutta sillä irtoaa meikkikin. Eli siis meikinpuhdistusvesi (huomattavasti halvempi litrahinta muuten kuin silmämeikinpoistoaineessa voisin lisätä). Käytän itse misellivettä aamuisin vesipesun sijaan ja myös siihen meikin poistamiseen tarvittaessa.

Paavolan Citymarketin kampaamokaupassa oli myös hyviä tarjouksia. KMS Californian tuotteita myytiin pakkausuudistuksen alta pois hulppealla 70% alennuksella. Mukaan tarttui heräteostoksena matkakokoiset Flatout-kosteussuojasuihke ja Hairstay-muotovaahto (molemmille jäi hintaa alle 5€) sekä täysikokoinen Moistrepair-hoitoaine (noin kahdeksan euroa).

Kaikki ovat olleet jo ahkerassa käytössä ja erityisesti nuo matkakokoiset ovat olleet mieleeni. En oikein tiedä miksi menin ostamaan hoitoainetta, sitä kun minulla kuluu huomattavasti hitaammin kuin shampoota ja sanomattakin selvää että edellisetkin ovat vielä käyttämättä…

Värikosmetiikkaakin ostin.

Lumenen Gloss&Care-lakan jättämä jälki nähtiinkin jo aiemmin täällä. Valikoimista poistunut lakka irtosi Emotionista kahdella eurolla. Mavalan joulukokoelman Magic Confetti-glitterlakka on himottanut minua ilmestymisestään asti, ja nyt ostin sen samalla kun hintaa oli tiputettu pari euroa (3,90€).

Isadoran Moisturizing Lip Gloss sävyssä Honeysuckle oli mieluisa löytö Sokokselta 70% alennuksella. Pinkki sävy näyttää huulilla ihanan raikkaalta! Hintaa tälle jäi alle viisi euroa. En jotenkin raaski ostaa Isadoraa normaalihinnalla, se on mielessäni niin markettimerkki ja hinta on kuitenkin korkeampi kuin markettitavaralla yleensä. 

Säästin näyttävimmän alelöydön viimeiseksi. Ei nimittäin ole mitään parempaa kuin löytää selektiivistä kosmetiikkaa 70% alennuksella! Check this out!

Diorin kevään 2014 Trianon-kokoelman poskipuna oli niin herkullinen etten voinut jättää sitä ostamatta. Olen käyttänyt sitä vasta muutamia kertoja. Täytyy myöntää että yllätyin pigmentin vähäisyydestä. Sivellintä saa pyöritellä poskipunapannussa aika pitkään ennenkuin väriä irtoaa tarpeeksi. En ole käyttänyt Diorin poskipunia aiemmin, joten ovatkohan ne kaikki samanlaisia? Mutta siis, jos voi meikki olla kaunis niin tämä on! Niin söpö!

Beautybayn tilauksen esittelyn jätän toiseen kertaan, ettei tämä veny ihan liian pitkäksi 🙂

Odottelen vielä Body Shopin joululahjapakkausten aleprosentin kasvua, nyt ne ovat vain 20% alennuksessa. Viime vuonna aleprosentti nousi lopussa 40%:n ja toivon saman käyvän tänäkin vuonna. Silloin ostin hamppu-ihonhoitotuotteiden pakkauksen, ja samanlaista meinasin kyttäillä nytkin. Viime vuonna aleprosentti tosin kasvoi jo tammikuun ensimmäisen viikon jälkeen, joten voi olla että se ei nouse ollenkaan tänä vuonna.

Kävittekö te alennusmyynneissä? Teittekö löytöjä? Vaate- ja kenkäpuolelta en löytänyt juuri mitään, enkä toisaalta juuri jaksanut käydä katselemassakaan. Kappahlista ostin trikoomekon ja Vilasta mustan perushameen. Niin ja tietenkin halpoja joulukoristeita ensi vuodeksi! 😀

Loppuun voisin vielä vinkata, että apteekkituotteet.fi-verkkokaupassa on ilmaiset postikulut 25.1.2015 asti 🙂

16 thoughts on “Alelöytöjä

 1. Diorin poskipunat Rosy Glowta lukuunottamatta ainakin itsellä ovat sellaisia, että niissä saa ihan tosissaan pyörittää sivellintä ja yliannostelun vaara on pieni. 😉

 2. Poskipunapannu!! 😀 😀 Repesin täysin….

  Hienoja löytöjä, etenkin Dior! 🙂 Mä en ole juossut aleissa oikeastaan ollenkaan, pari nettitilausta tosin oon tehnyt, mm. juurikin tuo apteekkituotteet.fi ja Lush. 🙂

  1. Häh, ei se ollut mikään vitsi 😀 Pannujahan nuo on mihin puuterimaiset tuotteet tehdään, siis se metallinen juttu. Lushin joulutuotteiden ale kiinnostaa minuakin kyllä, mutta haluaisin ostaa ne livenä. Jospa Tallinnassa olisi niitä vielä jäljellä kun menen ensi viikonloppuna 🙂

 3. Oi toi Diorin poskipuna näyttää hyvältä! Kävin tänään tsekkaamassa Sokoksen alelaarit, ostin Madaran ne molemmat uudet kuorinnat, vaikkeivat mitenkään erityisen kovassa alessa olleetkaan.

 4. Oi, mikä löytö tuo poskipuna. Minun kokeilemani Diorin poskipunat ovat sellaisia, että saa aika reippaasti pyöritellä siveltimellä. Siksi niistä tykkäänkin arkena.

 5. Hih, katselin että mikäs jelloshottitarjotin tuolla kisun selän takana on… Kynttiläkippo – jelloshotti, melkein sama asia! 😀

 6. Aika hienoja löytöjä kyllä, tuntuu että itse en meinaa päästä meikkikaupoille oikeaan aikaan 😀 Kerran tosin löysin Diorin meikkivoiteen parilla kympillä 🙂 Biothermin misellivedestä olisi kiva kuulla joskus lisää!

  1. Hyvän löydön teit jos Dior irtosi kahdellakympillä 🙂 Alelöytöjen tekeminen vaatii tosiaan onnea ja oikean ajankohdan. Lahden Sokoksella aletiskiä uudistetaan vähän jatkuvasti joten olen huomannut että siellä kannattaa pistäytyä useammankin kerran alennusmyyntien aikana. Misellivedestä tulee raporttia myöhemmin, mutta ensivaikutelma näin viikon käytön jälkeen on oikein hyvä. Ei kirvele silmissä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *