Lempisiveltimeni

Hyvät ja laadukkaat siveltimet tekevät meikkaamisesta huomattavasti helpompaa ja mukavampaa. Laadukas ei aina tarkoita kallis, kaikista hintaluokista löytyy niitä hyvä ja vastaavasti vähän huonompia. Nyt esittelen sivellinvarastoni helmet, eli ne luottosiveltimeni joita suosittelen lämpimästi muillekin.

Tässä siis suosikkisiveltimeni. Mukana ei ole silmämeikkisiveltimiä, koska niiden kohdalla kaikkein sopivimpien versioiden etsintä on vielä käynnissä.

Vasemmalta alkaen Real Techniquesin Expert Face Brush, Ecotoolsin puuterisivellin, Stilan viistopäinen sivellin, Idun Mineralsin poskipunasivellin ja The Body Shop Nature’s Minerals-kabuki.

Ecotoolsin iso puuterisivellin on käytössäni päivittäin. Karva on ihanan pehmeää, mutta se nappaa puuteria itseensä riittävästi. Varsi on jämäkkä ja sivellin yleisesti ottaen laadukas. Ecotoolsin siveltimistä en juuri haukkuja ole kuullutkaan, joten ne ovat aika varma valinta sivellinostoksilla. Omat kappaleeni olen tilannut iHerbistä, mutta näitä myydään Sokoksella ja Stockmannilla myös. Sokoksen verkkokaupassa tämän hinta on 13,30€ mitä pidän varsin kohtuullisena.

Puuterimaisen mineraalimeikkipohjan levitykseen käytän The Body Shopin kabukia. Bodarin siveltimet ovat hyviä muutenkin, mutta tämä on aivan erityisen mainio. Olen ostanut tämän neljä vuotta sitten netistä lukemieni suosituksien perusteella ja olen ollut kovin tyytyväinen. Siveltimellä on suuri merkitys mineraalimeikkipohjan käyttäytymisessä iholla. Bodarin kabuki on sopivan tiivis ja jämäkkä. Mukana tuli suojapussukka jossa säilytän sivellintä, koska kissat tykkäävät varastaa sen muuten varsin mielellään.

Kesällä hankkimani Real Techiniquesin Expert Face Brush vei sydämeni aivan samantien. Se oli myös vuoden 2014 parhaat löydöt-listauksessani. Tämän kanssa olen saanut ihan jokaisen meikkivoiteeni levittymään kuin unelma, oli se sitten meikkipuuteri tai nestemäinen meikkivoide. Myös aiemmin murheenkryyninä meikkipakissani majaillut Zuiin meikkivoide, joka aiemmin tarrautui ihooni kököiksi levittyy Real Techiquesin ihmesiveltimen kanssa kauniisti. Jes! Suomessa merkin saatavuus kivijalkaliikkeistä on kehnohko, jälleenmyyjät näkee Real Techiquesin Facebook-sivulta. Suomalaisessa verkkokauppa Pretty.fi:ssä Expert Face Brushin hinta on 12,90€.

Vanhin ja samalla melkeinpä parhaiten säilynyt siveltimeni on Stilan kulmakarvasivellin #10. Olen käyttänyt sitä lähes päivittäin jo yli kuusi (!!) vuotta eikä varressa tai harjaksissa ole nähtävissä lähes mitään kulumaa. Ihmeellinen sivellin. Täytyy kuitenkin huomauttaa että vuosi sitten tilaamani Stilan sivellinsetin yksilöt olivat tähän nähden pettymyksiä, joten laatu lienee huonontunut vuosien varrella.

Idun Mineralsin poskipunasivellin on muodoltaan viistopäinen, joten se soveltuu aivan ihanteellisesti varjostuksien tekemiseen. Idunin siveltimissä on muoviset jalat, joten siveltimiä voi säilyttää pystyssä seisomassa. Harjakset ovat ihanan pehmeät, ja sivellin nappaa väriä mukaansa juuri sopivasti. Tällä värin saa sinne minne on tarkoituskin. Me likey!

Mitkä ovat teidän suosikkisiveltimiänne?

Päivän kissakuva, nukkuvat tyypit ovat aina niin söpöliinejä 🙂

10 thoughts on “Lempisiveltimeni

 1. Ah, tuo BodyShopin kabuki on MAINIO. Itselläkin jokapäiväisessä käytössä. Ja Real Techniquesit ja Ecotoolsit oikeastaan ainoita joita enää ostan. Niiden valikoimasta löytää aina todella hyvät vaihtoehdot.

 2. Varmaan pakko hankkia itselle tuo RT:n Expert Face Brush, kun se näyttää niin kivalta ja kaikki sitä kehuu. 🙂

 3. Kyllä Duroyn Unelma on ihanin sivellin! Mulla on eniten RT:in ja Ecotoolsin siveltimiä, hinta-laatusuhde on vaan niin hyvä! MACiltä olen pari ostanut, mutta ei ne nyt dupeihinsa nähden niin mullistavan paljon parempia ole.. En vaan tajua sitä hehkutusta.

  Seuraavaksi haluaisin kokeilla Makeup Geekiä, sillä on pari mielenkiintoista silmämeikkisivellintä.

 4. Hittolainen, täytynee kyllä hankkia tuo RT:n meikkivoidesivellin, se kuulostaa unelmalta! 🙂 itselläni on muuten myös tuo Body Shopin kabuki mutta olen huomannut siinä iän alkavan painaa, jotenkin se ei enää ole vaan niin napakka? Tai sitten mun kabukimieltymykset ovat muuttuneet, tykkäsin aiemman aktiivisen mineraalimeikkikauden aikaan siitä tosi paljon! Itse tykkään nykyään tosi paljon mineraalipohjien kanssa BareMineralsin viistoon leikatusta siveltimestä, se on iso kooltaan ja napakka 🙂 Mutta esim. Jane Iredalen kanssa parhaiten toimii merkin oma Handi-sivellin.

  Oma suosikkisiveltimeni taitaa kuitenkin olla Youngbloodin viistoon leikattu poskipunasivellin, tykkään myös Kicksin Shiseido-kopiosta todella lirujen meikkivoiteiden levityksessä. Ja joo, sivellihaaveita löytyy jos jonkinmoista, esim. Jane Iredalen Dome-sivellin aiheuttaa sydämentykytyksiä, samoin Macin ihanat, isot puuterisiveltimet! ^_^

  1. Suosittelen kyllä tutustumaan tohon Real Techniquesin siveltimeen, en ole kuullut kenenkään kommentoivan sitä muuten kuin ylistävästi 🙂 Eri kabukit kyllä toimii eri pohjien kanssa, se on totta. Toisten pohjien kanssa saa olla tiiviimpi ja toisten kanssa lötkömpi. Viistoon leikatulla siveltimellä kyllä saa sen punan just sinne mihin haluaakin! Youngbloodin tuotteet ovat mulle ihan vieraita vielä.

 5. Mun suosikkisiveltimeni ovat Zoevaa, Real Techniquesia ja Ecotoolsia. Kaikki kohtuuhintasia ja ihan loistavia.

  Mun pienestä sivellinkokoelmasta löytyy tuo samainen Ecotoolsin puuterisivellin. Sama sivellin on palvellut jo monta vuotta, eikä ole osoittanut kovin kummoisia kulumisen merkkejä. Viime viikolla pääsin myös toteamaan siveltimen varsin monikäyttöiseksi, kun hankin BareMineralsin mineraalimeikkivoiteen sekä tosi huonon ja pienen siveltimen sisältäneen setin. Ecotoolsin puuterisivellin sai hoitaa mineraalipohjan levittämisen sillä aikaa, kun odottelin iHerbistä halvalla tilaamaani samaisen merkin kabukia. Toimi yllättävän kivasti! Ainoa vähän no joo, ihan kiva -tasoinen sivellin Ecotoolsilta on mun kokemuksen mukaan merkin meikkivoidesivellin. Siitä irtoaa pestessä ihan hulluja määriä karvaa, vaikka miten hellästi putsaisin.

  RT:n Expert Face Brush taitaa päätyä mun ostoskoriin heti, kun meikkivoidesivellin päättää pudottaa viimeisetkin karvansa.:) Saa tosin nähdä maltanko odottaa siihen asti!

  1. Noissa seteissä tulevat siveltimet ovat kyllä useimmiten tosi kökköjä… Melkein harmittaa että miksi laittavat niitä mukaan kun ei niitä ole kuitenkaan ”oikeasti” tarkoitus käyttää. Mutta hyvä tietää että Ecotoolsin meikkivoidesivellin on heikompi, en siis erehdy sitä hankkimaan. Itse tilasin muuten RT:n iHerbistä, siellä ne ovat kaikkein halvimpia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *