Livbox tammikuu 2015

Tammikuun Livboxia sain odottaa pidempään kuin yleensä. Sain noutoilmoituksen päivää myöhemmin kuin olisi pitänyt. Onneksi boksi kuitenkin tuli, koska se oli aika hyvä! Tilasin joululahjaksi tammikuun Livboxin myös kaasolleni, ja huokasin helpotuksesta nähtyäni sisällön. Luulen tuotteiden sopivan myös hänelle.

Tammikuussa Livbox oli pukeutunut valkoiseen, pehmustehötöä myöten. Yleensä pehmusteena oleva paperisilppu on mustaa. Boksin sisältö näytti tälläiseltä.

Sisällössä oltiin (kerrankin!) otettu herkkä- ja kuivaihoiset huomioon, sillä boksi sisälsi paljon hajusteettomia ja herkälle iholle tarkoitettuja tuotteita.

Cutrin Sensitive Care Spray (OVH 14,90€ / 200 ml)
Olen itse asiassa käyttänyt yhden pullollisen tätä aiemmin. Selvittävä suihke ei ollut mitenkään ihmeellinen, mutta ihan ok. Minulla on nyt muutamakin selvityssuihke odottamassa käyttöönottoa, joten tämän pariin pääsen vasta ties milloin.

Rimmel BB Cream 9-in-1 Skin Perfecting Super Makeup SPF 25 Light (OVH 11,90€ / 30 ml)
Taas BB-voide. Niitähän Livboxista on saatu ihan urakalla. Näitä tuli tilaajille muutamassa eri sävyssä kauneusprofiilin tietojen mukaan. Sävy näytti kädelle pikaisesti kokeiltuna ihan hyvältä, katsotaan miten toimii kalpeilla kasvoillani. Tuoksu on vähän aurinkovoidemainen ja koostumus täyteläinen.

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ 15 ml (OVH 19€ / 200 ml joten tämän arvo 1,43€)
LRP:n tuotteita olen käyttänyt aiemminkin, aurinkovoiteet erityisesti ovat olleet mieleeni. Laadukkaita ja herkälle iholle sopivia. Lipikar Baume on uusi tuote jota on kiva päästä kokeilemaan. Esittelylappusessa oli virhe hinnan suhteen, tämä ei valitettavasti ole 9€:n tuote vaan kympin kalliimpi.

Lumene Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Mask (OVH 17,90€ / 75 ml)
En edes tiennyt Lumenen herkän ihon naamion uudistuneen, mutta näinpä on. Vanhaa versiota käytin parikin tuubia ja se loppui vastikään. Tämän nähdessäni myhäilin tyytyväisenä. Hintakin näköjään laskenut, vanha naamio maksoi kyllä parikymppiä. Vanha versio kosteutti todella hyvin mutta ei rauhoittanut herkkää ihoani ollenkaan, odotan innolla josko tämä onnistuisi siinäkin paremmin.

philosophy the microdelivery peel 8,87 ml + 5 ml (OVH 76 € / 60 + 60 ml joten tämän arvo 8,78€)
philosophya (joka kirjoitetaan pienellä) hehkutettiin etukäteen kovasti, joten oli varsin mälsää saada merkiltä vain tälläinen mininäyte. Tämä kaksivaiheinen kuorinta on kuitenkin kehuttu tuote joten sinällään hyvä valinta.

Livboxin arvo tammikuussa siis 55€.

Kuvausassistentin kitalaki <3

Pidin boksista kovasti! Kerrankin kunnolla täysikokoisia tuotteita. Tiedän että monet arvostelevat hajusteettomia tuotteita tylsiksi, mutta itse kyllä tykkään käyttää niitä. Hajuvettä käytän siksi että tuoksuisin, muut tuoksut sitten vain häiritsevät sitä. Kauneusmessuilla tehty tilaukseni on nyt käytetty, ja toivottavasti löydän jonkun hyvän alekoodin jatkaakseni taas. Tuntuu että bokseissa on ollut parannusta viime aikoina!

Mitä mieltä te olitte tammikuun Livboxista? Oliko joku joka oli tähän pettynyt?

6 thoughts on “Livbox tammikuu 2015

  1. Mä sain samanlaisen boksin ja tykkäsin kyllä tosi paljon! Ite kyllä pidän yleensä hajusteettomia tuotteita vähän tylsinä, mutta riippuu kuitenkin tuotteesta. Ja nuo kaikki olivat muutenkin todella mielenkiintoisia tai muuten vaan hyviä tuotteita, ettei haittaa. 🙂 Todella onnistunut boksi kaikin puolin. 🙂

    1. Olen kuullut tuon useasti että hajusteettomuus koetaan tylsäksi. Tokihan se miltä tuote tuoksuu vaikuttaa käyttöfiilikseen paljonkin. Johonkin ihan-kivaan-tuotteeseen voi ihastua lujaa hurmaavan tuoksun takia tai sen voi hyljätä huonon tuoksun vuoksi. Siispä se hajuton on jotain siltä väliltä ja siksi ehkä tylsä. Suihkusaippua on kyllä itselläni sellainen tuote joka on hajusteettomana megatylsä! Hiuslakassa se taas on suuuuri plussa.

  2. Mie vähän petyin koska sain kuivashampoon se ei vaan ole jotenki mun juttu (ainakaan vielä)
    Bb-voidetta tuskin tarvin myöskään,mutta ainahan tuotteet käyttäjän löytää,muuten ihan kiva boxi

    1. Joo olisin mäkin pettynyt kuivashampooseen, sellaista kun en käytä lainkaan. Jokaisessa boksissa on ollut jotain vähemmän mieluisaa, tässä niitä vaan oli keskimääräistä vähemmän 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *