Pikaisia kynsikuvia

Hommasin joululahjaksi itselleni uuden puhelimen jonka myötä lähikuvien ottaminen helpottui. Siispä olen ottanut tavaksi näpsiä kuvia lakkauksistani Instagramiin. Minulla on viime aikoina ollut huomattavasti vähemmän aikaa annettavaksi blogille, työt ja roller derby ovat täyttäneet kalenterini niin tehokkaasti että läppäriä tulee avattua koko ajan harvemmin. Tässä koottuna joitakin viime aikojen kynsilakkakuvia, sillä kännyllä otettuna. Olen kynsiblogien taitavista koristeluista inspiroituneena koittanut itsekin kokeilla erilaisia juttuja lakkarintamalla ja kivahan niitä on taltioida.

Joulun jälkeisistä alennusmyynneistä ostin kahdella eurolla Lumenen Gloss&Care-kynsilakan sävyssä 16 Hetken lumo. Sävy on fuksiaan vivahtava lila, eikä minulla ollut tälläistä ennestään. En oikein tiennyt tykkäsinkö tästä lopulta vai en. Lakkaa sai laittaa kolme kerrosta ennen täydellistä peittoa. Lumenen lopettamat Gloss&Caret ovat kyllä kestoltaan olleet hyviä, joten mielelläni näitä alekoreista bongailen.

Lilafuksioita pari päivää katseltuani halusin tehdä niille jo jotakin. Liukuvärikynnet ovat tosi hienoja, ja tekniikka on helppo joten päätin kokeilla tuunaamista.

Töpöttelin kynsien kärkiin meikkisienestä leikatulla palasella mustaa Orlyn kynsilakkaa. Pitkästä aikaa alkoi myös tuntua siltä että haluaisin mattaiset kynnet, joten laitoin päälle vielä Essien Matte About You-lakkaa joka teki pinnasta mattaisen huurteisen. Tykkäsin näistä hirmuisesti!

Nämä Isadoran Sugar Crush-kynnet olivat myöhäisen illan nopea lakkaus. Edelliset lakkaukset näyttivät jo kauheilta, ja tiesin että en ehtisi kynsihommiin seuraavanakaan päivänä. Myöhään yöllä siis vielä poistin lakat ja jotakin helppoa ja nopeaa oli keksittävä.

Ostin sävyn Turqoise Crush viime kesänä alennusmyynneistä, ja nyt vasta se pääsi kynsille ensimmäistä kertaa. Kaikki sokerilakat tuntuvat olevan siinä mielessä samanlaisia että yhdellä kerroksella saavutetaan jo hyvä peittävyys ja lakka kuivuu sekunneissa. Täydellinen kiireeseen siis. Yllättäen nämä olivatkin mielestäni hyvin talveen sopivat, vaikka turkoosi värinä on itselleni yleensä enemmän kesäisä. Sokerilakat ovat vain niin pain in the ass poistaa että olen koittanut vältellä niitä viime aikoina.

Nämä kynnet olivat taas sellainen tapaus, että olin katsellut lakkoja jo pari päivää mutta en jaksanut vaihtaa niitä kokonaan. Kynsillä siis OPIn Brasilia-kokoelman Amazon…Amazoff. Kokeilin teippaamistekniikkaa ensimmäistä kertaa, ja tein kynsien kärkiin tummat kolmiot Orlyn Goth-sävyllä.

Nämä olivat myös kivat, ja suhteellisen nopeat tehdä. Tosin se teippien leikkely ja kynsille asettelu oli tarkkuutta vaativaa puuhaa…

Olin eräs ilta kaverini luona viettämässä iltaa ja iskin silmäni pöydällä näkyvään Ciaté Looking Glass-glitterlakkaan. En ole aiemmin päässyt testaamaan Ciatéja, ja koska kynnet olivat kerrankin paljaana pyysin saada testailla diskopallon lailla loistavaa Looking Glassia.

Kolmella kerroksella tulos oli tarpeeksi peittävä. Lakka kuivui nopeasti, mutta koska en laittanut alle aluslakkaa se alkoi lohkeilla jo seuraavana päivänä. Kaverini oli luullut näiden olevan jotain ihan halpiksia, koska oli tilannut sen Fragrancedirect.co.uk:sta niin halvalla, vain 1,99£! Muualla lakat ovat siis huomattavasti kalliimpia.

Olipa kerran vanha kuva, kissalapset ihan pieninä. Tuitui vauvat!

8 thoughts on “Pikaisia kynsikuvia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *