Joulukuussa loppuneet tuotteet

Joulukuu tuli ja meni, samoin vuodenvaihde. On aika kuukausittaisen tyhjentyneiden läpikäynnin, jee! Joulukuussa loppui purkkeja aika normimäärä, olisin toivonut suurempaa saldoa mutta ehkä tammikuussa sitten.

Tälläinen rykelmä. Sitten niihin arvosteluihin!

Björk & Berries Wild Strawberry Body Butter oli syksyn Kicks-alepöytälöytöjä. 70% alennuksen jälkeenkin tämä maksoi lähes yhdeksän euroa. Mansikantuoksun piti olla täysin luonnonöljyistä peräisin, mutta oli kyllä niin makea ja esanssinen tuoksu että vaikea uskoa. Mieheni valitti hajusta joka kerta kun pyysin häntä rasvaamaan selkäni tällä. Äitinikin kommentoi tuoksua homehtuneeksi tiskirätiksi… Ei siis tainnut olla ihan tuoretta kamaa? Olen samaisesta Kicksistä saanut vanhoja tuotteita aiemminkin, joten tarkkana saa olla.

Björk & Berries Pure Hands Liquid Soap taas oli kiva tapaus. Kurkun ja koivun tuoksuinen vihreä saippua oli riittoisaa ja käyttäytyi moitteettomasti. Tämän ostin kesän alennusmyynneistä. Pesin jo tämän pullon ja kaadoin toista saippuaa tilalle. Etiketit irtosivat todella huonosti.

Revlon Bold Lacquer Waterproof Length & Volume Mascara oli Amerikan tuliaisia. Se oli käytössäni nelisen kuukautta ennenkuin kuivahti. Pituutta tuovat kuidut saattoivat joskus jäädä ripsirajaan raapimaan ikävästi, mikä aiheutti ylimääräistä vaivaa. Postaus ripsarista täällä.

Lumene CC Color Correcting Cream Light loppui vihdoin! Olihan tämä minulla avattuna yli 1,5 vuotta. Minulla on viimeksi loppunut meikkivoide joskus viime keväänä, tämä on harvinaista herkkua. CC on hintaansa nähden aivan mahtava. Tykkäsin tästä niin paljon että hankin uuden tilalle jo. Tai oikeastaan, tilasin lehden jonka kylkiäisenä sain uuden tälläisen 🙂 Ihan päivittäin en uskalla käyttää, epäilen tämän silikonisuuden tukkivan ihoani jatkuvassa käytössä. Sormin levitettynä tämä näyttää ihollani pakkelilta, maltillinen annostelu ja sivellin ovat must.

John Frieda Strenghten + Restore Shampoo ja Conditionerin 50 ml kokeilukoot tulivat aikoja sitten Livboxista. En lämmennyt näille ja käytin loppuun vähän väkisin. En oikein edes tiedä mikä näissä tökki, mutta en vaan tykännyt. Hoitoaine riitti pidemmälle kuin shampoo, näin se yleensä meikäläisellä tuppaa olemaan. Pitkähiuksisilla on taas toisinpäin.

BAKEL saatu blogin kautta

BAKEL Pure Act Waterin 10 ml testeri kesti neljään käyttökertaan jos muistan oikein. Miellyttävin kokeilemani misellivesi! Tämä ei ärsyttänyt ihoani eikä kirvellyt silmissä kuten muutamat muut ovat tehneet. Iho jäi ihanan tuntuiseksi. Hinta tällä on korkea mutta voisin hyvinkin hankkia täysikokoisen pullon, sen verran ihana tämä oli. Säästän tämän miniputelin reissukäyttöön. Käytän misellivesiä aamuisin kasvojenpuhdistukseen vedellä huuhtelun sijaan, ja usein myös ennen urheilua ihomeikin poistoon.

Sally Hansen Insta-Dri Top Coat paksuuntui loppuvaiheessa. Paksuuntuneena se teki kynsiin kuplia joten en koittanutkaan käyttää tätä ihan loppuun asti. Tämä on kyllä lemppari pikakuivattajani, jota ei harmi vaan taida Suomesta enää saada. Täytyy ostaa lisää seuraavan kerran kun menen Tallinnaan, eli jo muutaman viikon päästä. Ennen sekajätteeseen päätymistään annan lakanjämän kuivua pulloon pitämällä korkkia auki. Juokseva lakka kun on ongelmajätettä, jähmettynyt on sekajätettä.

Rock your hair saatu blogin kautta

Rock Your Hair Big Hair Rocks Shampoo oli varsin miellyttävä shampoo. Pesi hellävaraisesti, mutta tarpeeksi tehokkaasti. Harmi että pullon pohjan sauma alkoi vuotaa pullon ollessa puolillaan, ja jouduin säilyttämään pulloa ylösalaisin. Rock Your Hairit ovat hurjasta ulkoasustaan huolimatta osoittautuneet todella laadukkaiksi, postaus täällä.

Cutrin Pureism Deep Cleansing Shampoo on ollut käytössäni lähes kaksi vuotta, joten jo aikakin saada se loppumaan. Käytän syväpuhdistavaa noin kerran viikossa, mutta siltikin nämä kestävät aina ikuisuuden käytössä. Cutrinin versio tuoksui miehekkäältä. Ei tässä ollut oikeastaan mitään ihmeellistä, enkä koe tarvetta ostaa uudelleen. Nyt kokeilen Dermosilin syväputsaria.

Molemmat tuotteet saatu blogin kautta

Neutrogena Hand Cream Concentrated oli miehen ja minun yhteiskäytössä. En tykännyt tästä. Se ei ole yllätys, koska en ole tykännyt muistakaan tiivistekoostumuksista. Tuntuu että sitä saa laittaa saman verran kuin muitakin, ja iho jää lähmäiseksi.

Louis Widmer Carbamid Forte oli ihmeellisen pieneen tuubiin pakattu jalkavoide. 50 ml hupeni nopeasti. Itse voide oli kyllä mainiota. Se jättää jalkoihin kevyesti viilentävän tunteen, mutta se on tarpeeksi mieto tuntuakseen raikkaalta eikä jäiseltä. Kerran kun rasvasin ensin omat jalat ja sitten miehen, huomasin että voide kerrostui käsiini valkoiseksi. Meillä ei kummallakaan ole kovettumia tai känsiä, joten tämän tehoa siinä mielessä en pysty kovin hyvin arvioimaan. Hyvän tuntuinen tuote oli kuitenkin, mutta pienen koon vuoksi en ehkä ostaisi.

Lavera Repair Shampoo oli ihanan tuntuista! Ruusuinen shampoo tuntui hoitavalta. Voisin käyttää enemmänkin!

Dermalogica Gentle Soothing Boosterin näyte oli niin olemattoman pieni, että siitä ei riittänyt edes koko kasvoille. Aika vaikeaa arvioida siis. Höh, tämä olisi kiinnostanut minua kovasti.

Siinä joulukuun loppuneet. Näkyikö mitään kiinnostavaa?

Kohtalokasta tunnelmaa alien-Lillin kanssa

7 thoughts on “Joulukuussa loppuneet tuotteet

  1. Bakel Pure Act Water, yksinkertaisesti paras misellivesi. <3 Jos joku tekee vielä paremman haluan tutustua. 😀

  2. Mä en oikein tykännyt tuosta Widmerin jalkavoiteen viilentävästä tunteesta. En kaipaa sitä nyt talvella. Tekisivät lämmittäviä jalkavoiteita 😀 !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *