Joululahjoja

Toivottavasti teidän kaikkien joulu meni mukavasti.  Rakastan lahjoja, ja nehän kuuluvat jouluun hyvinkin oleellisesti. Tänä vuonna askartelin lahjapakkauksia itse kenkälaatikoita jouluisilla lahjapapereilla päällystäen. Paketeista tuli varsin kivan näköisiä vaikka itse sanonkin! Lahjan saaja voi sitten halutessaan käyttää laatikon uudelleen.

Sain itsekin ihania joululahjoja. Yhtään ns. hutia ei tullut vaan kaikki oli mukavaa ja toivottua. Instassa vilautinkin tuoreeltaan veljeni antamaa Dolce&Gabbanan Dolce-lahjapakkausta. Ihana ja upea luksuslahja!

Ison ja jykevän pahvipakkauksen sisältä paljastui suojapaperi…

..jonka alla se tärkein, eli kolmen tuotteen setti.

100 ml vartalovoide, 75 ml tuoksu ja 100 ml suihkugeeli. Huh! <3

Pakkaus on tuotu ulkomailta. Sokoksen Dolce-pakkauksissa näytti olevan 30 ml tuoksu ja vartalovoide, joten tämä pakkaus on huomattavan runsas!

Tutustuin Dolceen alunperin Livboxin kautta. Oman ja kaverilta saadun miniputelin käytettyäni tiesin haluavani myös täysikokoisen. Ja nyt sen sain! Jee!

Sain joululahjaksi myös muuta kosmetiikkaa. Sukulaiseni on Oriflame-konsulentti joten merkin tuotteet ovat tulleet tutuksi. Tällä kertaa sain näin runsaan kosmetiikkalahjan.

Käsi-ja jalkavoide, kynsienhoitosetti, ripsiväri, puuteri, suihkusaippua, kasvovoide sekä kuvasta puuttuvat hiustenkuivatuspyyhe sekä glitteriset kynsiviilat. Erityisesti tuo Bio Clinic-voide kiinnostaa kovasti. Aikuisiän akneen tarkoitettu voide pääsi käyttöön oitis.

Äitini toi Kanarian matkaltaan myös muutamia kosmelahjoja.

Neljän voiteen setin lisäksi sain äidiltäni appelsiinipuutikkuja ja viilan jolla voi tasoittaa kynnen pintaa. Pomoltani sain vielä Burt’s Beesin ihanaa sitruskynsinauhavoidetta ja Tangle Teezerin. Kyllä näillä eväillä pitäisi saada kynnet kuntoon!

Ei-kosmelahjojakin tuli, muun muassa Disneyn seitsemän klassikkopiirretyn boksi, sukkahousuja, neuleita, leffalippuja, arpoja ja hillitön määrä suklaata. Saimme mieheni kanssa myös lahjakortin kalajalkahoitoon! Olen käynyt pikkukalojen syötävänä Thaimaan matkalla vuosia sitten, kutitti 🙂 Hauskaa nähdä mieheni reaktio jalkoja kutitteleviin kaloihin! Ostin itselleni joululahjaksi uuden puhelimen. Samsung Galaxy S3 on minun tarpeisiini todella mainio ja huomattavasti edellistä puhelintani parempi. Postauksen kuvat on otettu kaikki kännykällä (ensimmäinen sillä vanhalla ja loput uudella).

Pamsu uudenvuoden tunnelmissa! Safety first 🙂

6 thoughts on “Joululahjoja

    1. No kyllä! 🙂 Kirjoittelen noista Oriflameista käyttäjäkokemuksia kunhan niitä kertyy. Erityisesti tuosta kasvovoiteesta tulen tekemään kyllä ihan perusteellisen arvostelun 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *