The Body Shop joulukalenteri luukut 17-24

Vieroituin niin tehokkaasti jouluna läppäristä että aivan unohtui laittaa tänne blogiin koonti lopuista TBS:n joulukalenterin luukuista. Homma parani loppua kohti, onneksi!

Luukusta numero 17 tuli Moringa Body Milk 60 ml.

Body Milk kuvastaa koostumusta hyvin, eli se on lirua ja kevyttä. Säästänen kesään, korppuihoni ei tästä juuri hyödy talvipakkasilla. Moringan tuoksu on ihan kiva, kukkaistuoksullekin on oma fiiliksensä.

Luukusta numero 18 tuli minikokoinen pesupuffi. Seriously?

Ihan liian pieni! Tämä kävisi ehkä jollekin lapselle. Tällä hetkellä käytössäni oleva Ecotools on liian pieni, ja tämä on vielä siitäkin minimpi! Ärh. Ja isosta luukusta vielä oli odotukset korkealla.

Luukusta numero 19 tuli toinen huulivoide, Honeymania Lip Balm.

Hokattuani että tämä on Lip Balm eikä Lip Butter kuten muut kokeilemani TBS:n purkkihuulivoiteet, kiinnostuin tästä. Kävin kuitenkin kokeilemassa Bodarin liikkeessä tätä ennen korkkaamista, ja pientä ikävää tuntua se sai aikaan joten laitan suosiolla kiertoon. Höh. Honeymania jotenkin kiinnostaa minua sarjana.

Luukku numero 20 kätki taakseen Wild Argan Oil Body Lotionin 60 ml minikoon. Wild Argan Oil on uusi sarja, ja olen kovin tykästynyt muidenkin merkkien ”öljy”tuotteisiin, joten olin tästä todella intona! Korkkasinkin sen heti.

Wild Argan Oil Body Lotion tuoksuu kookokselta ja aurinkorannoilta. Eli jos tykkäät kookoksesta, tykkäät tästä. Itse en ole niin kookoksen ystävä mutta koitan sitä sietää. Koostumus on mahtava, imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihanan tuhdisti. I like!

Luukusta numero 21 tuli tuttu tuote. Litteäpäinen luomivärisivellin minulla on ollut jo vuosia.

TBS:n siveltimet ovat laadukkaita. Ne olivat oikeastaan ensimmäisiä ”kunnollisia” siveltimiä mitä olen ostanut. Peitevoide- ja kabukisiveltimet ovat päivittäisessä käytössäni, peitevoidesiveltimiä minulla on kaksikin kappaletta. Olen viime aikoina suosinut enemmän pyöreitä luomivärisiveltimiä, mutta useita vuosia tein varjostukset juuri tälläisellä siveltimellä.

Luukusta numero 22 tuli lisää ihanuutta. Shea Shower Creamin olen arvioinut täällä omassa postauksessaankin. Tykkään todella paljon tästä kermaisesta suihkusaippuasta.

Shea on sarjana mieleeni. Kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet tuoksuvat nenääni hyvältä ja ovat ihanan hoitavan tuntuisia.

Olinkin siis tyytyväinen kun luukusta numero 23 tuli vihdoinkin se kauan odotettu Body Butter, shean tuoksuisena vieläpä.

TBS:n tunnetuimmat tuotteet ovat varmasti juurikin vartalovoit, joten niitä olisi voinut laittaa kalenteriin useammankin.

Aaton luukulta odotin tietenkin jotakin erityisen jännää. Olin kuitenkin saanut kokea jo useamman pettymyksen joten koitin olla pessimisti-ei-pety-asenteella. Luukusta numero 24 tuli hajuvesi, White Musk EdT 10 ml.

Mielestäni tälläinen on aika riskaabeli laittaa kalenteriin, koska hajuvedet eivät kuitenkaan aina miellytä kaikkia. En ole vielä muodostanut mielipidettä White Muskista, ei se ainakaan mikään salamarakkaus ollut.

Millaiset fiilikset minulle sitten jäi The Body Shopin joulukalenterista? Kannattiko ostaa? Olihan se kallis, 65€. Sillä rahalla olisi saanut jo vaikka mitä itse valittua upeutta.

Olen tyytyväinen että ostin kalenterin. Sain koko rahalla jännitystä ja iloa, ja myös ihan kivoja kosmetiikkatuotteita. Rynnin joka aamu heti hampaidenpesun jälkeen ottamaan kuvia luukuista ja avaamaan niitä. Veikkauksen arpakalenteri unohtui ihan kokonaan tämän rinnalla. Vaikka useampikin kalenterista tullut tuote päätyi pukinkonttiin, sain myös uusia kivoja juttuja kokeiluun. Erityisesti ihastuin manteli-käsivoiteeseen, kynsilakkaan, arganvartalovoiteeseen ja sheajuttuihin. Postaukset muista luukuista näet täältä.

Kuvassa ei ole kaikkia kalenterista tulleita tuotteita

Enää ensi vuonna en saman merkin kalenteria aio hankkia, koska nämä ilmeisesti noudattavat aika lailla samaa kaavaa vuodesta toiseen. Minua ärsytti se että samaa tuoksusarjaa tuli peräkkäisinä päivinä, ja että tuotteista oli niin suppeasti tuoksuvaihtoehtoja ylipäätäänkin. Bodarin ihanuus on mielestäni juuri raikkaat ja hedelmäiset tuoksut, ja niitä on niin montaa erilaista vielä. Todella ankeaa ettei kalenterista tullut yhtään greippiä, persikkaa, satsumaa tai mangoa. Hiustuotteita olisin myös niin kovasti halunnut kokeilla, ja eipä joku jalkojenhoitotuotekaan pahitteeksi olisi ollut.

Jonkinlaisen kosmetiikkakalenterin haluaisin kuitenkin hankkia myös ensi vuonna, harmi vaan että niitä joutuu metsästämään ulkomailta asti. Suomessa kun on saatavilla tämä TBS:n kalenteri ja Kicksin oma kosmetiikkakalenteri, jonka sisältö ei ole saanut minua innostumaan.

Jälkilämmöissä

4 thoughts on “The Body Shop joulukalenteri luukut 17-24

  1. Heippa, sähän olit tilannut joskus Narsin omilta sivuiltaheidän tuotteitaan? Mäkin tilasin sieltä 19.12 parit poskipunat. 🙂 Ymkärsin, että sulla kesti aika kauan, että tuli perille? Mä sain heiltä seurantakoodin ja olenkin käynyt ahkerasti vilkuilemassa, että missäs vaiheessa paketti mahtaa olla. No nyt 25.12-1.1 aikana paketti ei ole liikkunut minnekään. Onko ihan normaalia? Viime viikolla noita pyhiä oli titenkin aika monta, ihmettelen vaan kun tällä viikolla ei ole tapahtunut mitään edistystä. Tämä siis eka kerta kun heidän sivuilta oon mitään tilannut, ja oon muutenkin vähän uuno näissä nettikauppajutuissa…

    1. Moi! Tilasin juu! Mulla kesti kauan koska kuriirifirma torspoili sen toimituksen kanssa. Aloin ihmetellä missä pakettini viipyy ja kävin katsomassa seurantakoodin kautta sen kulkua. Siellä luki että paketin toimituksessa on ongelmia, en oikein tiedä mikä vaikeus siinä oikein oli. Lopulta pyysin sähköpostitse heitä toimittamaan paketin työpaikalleni. Luulen että sinun pakettisi tapauksessa tuo johtuu nimenomaan pyhistä, varsinkin tuon ajanjakson vuoksi. Toivottavasti saat pakettisi pian! Jos ensi viikollakaan ei tapahdu mitään siellä seurantasivulla, ota ihmeessä yhteyttä kuriirifirmaan ja kysy että mikä tilanne paketin toimitusessa on.

  2. Höh, kyllähän tuo melko yksipuoleiselta näytti. Varmasti Bodari hyötyisi itsekin, jos kalenterissa olisi shampoota ja jalkatuotteita, sellaisia mitä ei Bodarilta heti ensimmäisenä tulisi mieleen ostaa. Itsekin olisin kyllä ollut innoissani Sheasta, se on hyvä 🙂 Oli tosi kiva seurata sun Bodarikalenteripostauksia! 🙂 Kiitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *