Idun Mineralsin huulikiillot

En ole koskaan ajatellut apteekkia potentiaalisena ostospaikkana meikeille, mutta kyllä siellä nykyään vaan myydään kivaa kosmetiikkaa! Ruotsalainen Idun Minerals on vilahdellut blogissani jo useasti, ja nyt postausvuorossa ovat hurmaavat huulikiillot. Huomatkaa taas upeat pakkaukset! Sain sävyt Anna ja Mary testiin maahantuojalta. Huulikiiltoja on saatavilla 12 erilaista sävyä, ja ne ovat kaikki saaneet nimensä ruusulajikkeilta.

Idunin kiilloissa pigmenttiä riittää. Koostumus levittyy huulille helposti, mutta pigmenttisyydessään vaatii peilin avuksi. Melkeinpä rinnastaisin nämä nestemäisiin huulipuniin.

Swatchkuvassa se ei tule esiin, mutta Mary sisältää aivan hienoa roosansävyistä shimmeriä.

Pakkaus pitää sisällään pitkänmallisen applikaattorin. Sillä kiiltoa on helppoa levittää tarkasti.

Anna ja Mary

Kiiltojen tuoksu tuo mieleeni hunajan. Ne sisältävät pohjoismaista lakkaöljyä, joka pehmentää ja ravitsee huulien ihoa. Tuoksu tulee täysin raaka-aineista, koska hajusteita näissä tuotteissa ei ole käytetty, kuten ei myöskään säilöntäaineita. Siinä se ero lienee kun ostaa meikit apteekista.

Idun Minerals Lipgloss Mary

Mary on kaunis, hiukan oranssiin vivahtava shimmerinen punaisen sävy. Intensiivinen ja täyteläinen väri jossa pigmenttiä riittää.

Idun Minerals Lipgloss Anna

Anna on aika lailla täydellinen my lips but better-sävy. Sävy on livenä hiukan enemmän roosaan taittava kuin kuvassa. Koostumus on creme eli se ei sisällä hohdetta tai kimalletta. Olen itse eniten mieltynyt juurikin cremekoostumukseen.

Idunin huulikiiltojen pigmentti ja käyttötuntuma tekivät minuun vaikutuksen. Kiilto pysyy huulilla pitkään ja tuntuu myös kosteuttavalta.

Huulikiiltojen hinta on noin 20€ / 6 ml. Idun Mineralsia myyvät apteekit löydät täältä.

Tuotteet saatu blogin kautta testiin maahantuojalta.

12 thoughts on “Idun Mineralsin huulikiillot

    1. Olen itse varsin tahmaisten kiiltojen ystävä. Ne pysyvät huulilla pitkään. Laskisin tämä varsin tahmaisiksi jo, mutta eivät ”pahimmasta päästä” kuitenkaan. Jos tuo nyt mitään selvensi 😀

  1. Superhienot pakkaukset, täytyypä itsekin testailla! 🙂 käykääpä kurkkaamassa: mjaukasta.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *