Lahjaidea: pyyheturbaani hiustenkuivatukseen

Minun on suorastaan pakko esitellä teille viimeaikainen hankintani, joka sopii mielestäni loistavasti myös pukinkonttiin. Menin Finlaysonin verkkokauppaan tilaamaan Tom of Finland-tuotteita ja samalla silmiini osui tämä Silmu-turbaani.

En tiedä miten olen voinut elää aiemmin ilman tätä, mutta kylläpä nyt kelpaa! Silmu kiedotaan siis pään ympärille, ja niskan takaa nousevan ”hännän” saa napista kiinnitettyä päälaelle.

Turbaani pysyy napakasti päässä. Tiukkuutta pystyy säätelemään ”hännän” kieputuksien määrällä. Esimerkkikuvassa olin jättänyt tuon vähän löysälle.

Turbaaneja saa kolmessa eri sävyssä, tämän harmaan lisäksi tilattavissa on valkoinen ja haalea vaaleanpunainen versio.

Enpä ole aiemmin soijasta tehtyjä kangasmateriaaleja kohdannut, mutta tässä sitä on käytetty. Materiaali on normaaliin puuvillapyyhkeeseen verrattuna todella paljon pehmeämpää.

Silmu-turbaanit ovat juuri nyt Finlaysonin verkkokaupassa puoleen hintaan, jolloin hinnaksi jää 7,50€. Aatoksi paketti ehtii kun tilaa 16.12 mennessä. Kirjautuville asiakkaille näkyy vielä tulevan 20% alennuskuponki normaalihintaisiin tuotteisiin.

Oliko tämä teille muille ihan vanha juttu jo? Kaverini kertoi että tälläisiä myytiin joskus männävuosina TV-shopissa. Itse olen nähnyt tälläisiä aiemmin ainoastaan kerran kampaamokäynnin yhteydessä.

Tytöillä leikit mielessä!

15 thoughts on “Lahjaidea: pyyheturbaani hiustenkuivatukseen

  1. Tuttu juttu, tänäänkin uimahallin saunassa pidin turbaania ja annoin hoitoaineen samalla muhia hiuksissa. Joskus näitä sai kampaamosta kylkiäisenä.

  2. Toi ois varmaan hyvä ku hennalla värjää ja laittaa muovimyssyn alle ettei sotkeudu pyyhe? Pitäis lämpinämä nääs ;P

  3. Itse näin tämmösen äidillä ja heti piti itsekin saada 🙂 Ihan huippu tuote! Mie vaan pidän sitä toisinpäin, eli nappi jää niskaan ^_^ Instaan jo ehdin siitä kuvankin laittaa, kun vaan sais vielä postauksenkin ulos! 🙂

  4. Noita myytiin Anttilassa joskus 90-luvun lopulla ja ostin niitä sillon jemmaan niin monta että kaapissa on vieläkin yksi. Ihan ykköstuote saunaan tehohoitomuhitukseen.

  5. Käytetään molemmat pitkähiuksisen mieheni kanssa. Aivan parhaat suihkun jälkeen, jottei tukka valu pitkin poikin. Meillä ollut käytössä monta vuotta. Vuosia ollut hankala löytää uusia loppuun kuluneiden tilalle. Kyllähän nuo kuluvatkin, kun joka pesukerralla käyttää ja usein pitää turbaanejakin pestä. Heti lähti uudet tilaukseen molemmille! 🙂

  6. Mulla on kaks, toinen tuoteostoksen kylkiäisenä saatu, toinen Tokmannilta ostettu. Jos sieltä vielä löytyy niin oli tosi edullinen, muutaman euron.

  7. tuttujuttu. Saunassa pitäisi suojata pää tällaisella ja jos sunne laittaa esim hoitsikat alle, niin lopputulos on mahtava 🙂 nyt kun on lyhyt tukka niin turbaani on jääny…

  8. On tuttu, ostin joskus aikoja sitten muistaakseni Vapaa Valinnasta. Käytin nappia niskapuolella. Muhitteluun todella hyvä, mulla tosin oli aina suihkumyssy siinä välissä ettei pyyhe sotkeentuisi. Nyt kun on lyhyet hiukset niin ei ole tullut käytettyä. On kyllä tosi näppärä ja pysyy hyvin päässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *