Livbox joulukuu 2014

Se aika kuukaudesta, eli yllätysboksi Livbox saapui luokseni! Joulukuun boksi oli ”yllättäen” punasävyinen. Livboxille on muuten vielä muutaman päivän hyvä alennuskoodi voimassa, eli koodilla Livbox50 saat -50% vuoden ekasta boksista jos tilaat viimeistään 17.12.2014!

Joulukuussa boksin sisältö näytti tälläiseltä. Mukana oli lappu, että joulun kunniaksi paketti sisältää lahjan myös miespuoleiselle läheiselle. Myös käsintehdyt suklaatryffelit (4 kpl, hyviä olivat) olivat ns. ylimääräinen tuote.

LV Täyteläinen Jalkavoide 75 ml (OVH 5,50€)
Kun olin lapsi, meillä käytettiin paljon LV:n tuotteita. En ole nyt enää vuosiin huomioinut merkkiä. Kotimaisuus ja hajusteettomuus ovat itselleni plussia, katsotaan miten kosteuttaa. Putelin takana lukee että tätä voi käyttää myös käsivoiteena erittäin kuiville käsille. Kiva kokeilla tätä.
Vichy Aqualia Thermal Rich Cream 15 ml (OVH 25,90€ / 50 ml joten tämän arvo 7,77€)
Olen käyttänyt Aqualia Thermal-sarjan kasvovoidetta useita vuosia sitten. Muistelisin että Vichyt tuoksuvat aika voimakkaasti ollakseen herkälle iholle tarkoitettuja. Kokeilen tätä kuitenkin ihan mielelläni, parfym näytti onneksi olevan INCIn viimeisenä. Poskeni ovat tällä hetkellä äärimmäisen kuivat ja herkät.

Rimmel Scandaleyes Retro Glam Mascara 12 ml (OVH 11,50€)
Yhhyhyyy, taas vesiliukoista ripsiväriä. En tee niillä yhtään mitään, ja niitä tuntuu tulvivan ovista ja ikkunoista. Vesiliukoiset siis suoristavat ripsieni taivutukset niin että ripseni sojottavat lopulta alaviistoon. Täällä päin on ripsipermanenttikin niin kallis etten raaski, vaikka olen tämän ”ongelmani” takia harkinnut.
Paese Eyepencil 19 (OVH 4,95€)
Musta silmänrajauskynä sisältää hopeanväristä glitteriä. Kädelle kokeiltuna ihan kiva, mutta lähti pyyhkäisemällä lähes kokonaan pois. Täytyy kokeilla silmämeikkiin josko tästä olisi jotain kivaa efektiä. Jotkut olivat saaneet tämän sijaan Clarinsin primerin. Kyllä harmitti kun kuulin. Hiukan eri hintaluokan tuote se. 
Calvin Klein Reveal EdP 1,2 ml (OVH 48€ / 30 ml joten tämän arvo 1,92€)
Taas tuoksunäytteitä. Ei minun tyyliseni tuoksu, mutta ei mikään kauheakaan. Täytyy testailla useamman kerran että miten nenä tottuu.
Calvin Klein Euphoria Gold EdT 1,2 ml (OVH 36€ / 30 ml joten tämän arvo 1,44€)
Tämä oli miesten tuoksunäyte. Tyrkkäsin sen miehelle, joka sanoi heti nuuhkaistuaan että voi hän sen käyttää. Hetken tuoksuteltuaan hän sanoi että tuoksu on todella perus, aika persoonaton ja että lähes kaikki kokeilemansa Oriflamen miesten tuoksut ovat samantyylisiä.

Boksin arvo joulukuussa 33,08€, koska mukana tulleiden suklaatryffeleiden hintaa ei kerrottu. 

Kaiken kaikkiaan taas sellainen peruskiva boksi, josta muutama tuote tulee käyttöön mutta suoraan eteenpäinkin jotain. Niin toivoisin että näissä bokseissa tulisi edes joskus vedenkestäviäkin versioita ripsiväreistä (sama koskee muuten joulun lahjapakkauksia, niissä on aina vesiliukoiset vain!). 

Mitä mieltä te olitte joulukuun Livboxin sisällöstä?

Siitä tiedämme aina että milloin sauna on valmis, kun löysät kissat vaappuvat jäähylle 🙂

6 thoughts on “Livbox joulukuu 2014

 1. Ihan ok boksi, ei mitään sävähdyttävää kylläkään.
  Siitä olin iloinen, että sain Clarinsin tuotteen tuon Paesen sijasta jolla en olisi mitään tehnytkään.
  Arvon nyt itsekseni että vieläkö jatkan tilausta vai siirrynkö vaikkapa Gloriaboxiin.

  1. Ai jaa, no sitten pitää pysyä entisessä jos näin on.
   Kuukausittaiseen yllätykseen on jo niin tottunut ettei ilmankaan tahtois olla, vaikka siältö ei aina miellytäkään.

 2. Mulla on sama ongelma ripsen kanssa ja ogelman olen ratkaissut sillä. että ensimmäisen kerroksen vetelen vedenkestävällä ja sen päälle vesiliukoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *