The Body Shopin joulukalenterin luukut 1-7

Instagramissa ja blogin Facebook-sivulla on päivittäin päästy seuraamaan mitä Body Shopin joulukalenterini on pitänyt sisällään. Laitan ensimmäisen viikon tulleet nyt koottuna tähän postaukseen, jos joku lukijani ei somea käytä. Kalenteri on tuonut kyllä paljon intoilua ja jännitystä joulun odotukseeni. Aamulla heti hampaidenpesun jälkeen riennän kalenterin luokse kännykkäkamera ojossa. Postauksessa käytän Facebookissa ja Instassa nähtyjä kännykkäkuvia.

Ensimmäisestä luukusta tuli koko viikon suosikkini, eli Almond Hand & Nail Cream 30 ml. Minulla on ennestään jo hamppu- ja ruusuvoiteet, joten kävi hyvä tuuri että kalenterista tuli juuri se mitä en jo omistanut. Mantelivoide on ollut ahkerassa käytössä koko viikon. Se imeytyy todella nopeasti mutta kosteuttaa hyvin. Tuoksu on aika voimakas, mutta ihan kiva silti.

Toisesta luukusta tuli paperinen kynsiviila. Tämä sai minut ja monet muut huokaisemaan pettyneenä. Viila on vielä aika jännä, koska molemmat puolet ovat eri lailla karkeat. Kävin Body Shopin myymälässä kysymässä kuuluuko niitä sitten käyttää jotenkin eri tavoin, mutta myyjä ei tiennyt koko viilasta yhtään mitään. Tälläisiä samanlaisia viiloja ei nimittäin myydä erikseen. Olen tätä pari kertaa käyttänyt, eikä viila ole oikein vakuuttanut. 

Kolmantena aamuna luukun takaa löytyi karpalolta tuoksuva sydänsaippua. Luulin ensin tuoksua mansikaksi, mutta ilmiselvä karpalohan se on. Saippua pääsi heti käsienpesupaikalle. Se ei vaahtoa kovinkaan voimakkaasti, mutta jättää käsiin kyllä karpalon vienon tuoksun. On tuo sydän ihan söpö jotenkin.

Neljäntenä luukusta tuli joulun kausituotteisiin kuuluva Frosted Cranberry Shower Gel 60 ml. Minulla oli kalenteria hankkiessani pelko siitä, että sisältä paljastuu vain kauhea läjä matkakokoisia suihkusaippuoita. Karpalon tuoksu on voimakas. Olen ollut viime päivät aika herkkä erilaisille hajusteille, ja suihkugeeli kutitti ihoani suihkussa. Se piti huuhtoa kiireesti pois. Ostin viime vuonna piparkakun tuoksuisen suihkugeelin kun halusin jotakin joulufiilistä tuotteiden kautta. Suihkari on siitä kiva, että tuoksu ei yleensä jää iholle niin voimakkaasti kuin esimerkiksi ihovoiteesta.

Viidentenä päivänä taas karpaloa, apua! Frosted Cranberry Shimmer Lotion 60 ml on myös hyvin tujakan tuoksuinen voide. Siinä on kuitenkin erittäin kaunis shimmer, joka ei ole lainkaan glitterinen. Katsotaan josko laittaisin tätä pikkujouluihin, lisäksi ei kyllä voi laittaa mitään muuta tuoksuvaa koska karpalo on niin hallitseva.

Koitin taltioida voiteen iholle jättämää shimmeriä kameralle. Oikein nättiä mielestäni.

Kuudentena päivänä litteän ja pitkän luukun takaa löytyi Smoky Black Eye Definer. Mustan silmänrajauskynän toisessa päässä on smudger, jolla voi tehdä rajauksesta utuisamman. Omistan tälläisen kynän jo, joten annan tämän varmaankin lahjaksi (tai arvon sen teille!). Kynän laatua sanoisin perushyväksi, tykkään kuitenkin vielä helpommin iholle levittyvistä kynistä.

Seitsemäs luukku sai minut hämmästymään. Mitä, toinen sydänsaippua, ja näin pian ensimmäisen jälkeen! Tuoksusta en oikein osannut sanoa että mikä tämän pitäisi olla, jokin marja se on. Ei kuitenkaan niin hyvä tuoksu kuin karpalosaippuassa. Lahjakassiin saattaa tämäkin mennä. 

Ensimmäisen viikon jälkeen olen ehkä hiukan pettynyt kalenterin tarjontaan. Onneksi luukkuja kuitenkin riittää aattoon asti, joten olen ihan positiivisella mielellä. Toivoisin kovasti kalenterista tulevan hiustuotteita, kynsilakkaa ja joulun kausituotteista suihkujellyä. Karpalot olisi ollut kiva saada vähän harvennettuna, oli tosi tylsää saada näin monta saman tuoksumaailman tuotetta peräkkäisinä päivinä.

Minun on muuten myös pakko napista 60 ml pullojen korkeista. Bodarin pullot ovat olleet tunnetusti mainioita matkapakkauksia, ja ne kestävät aina vaan hyvinä. Korkit eivät aukeile itsestään, mutta niiden kanssa ei joudu tuhertamaan suihkussa liikaa.

Näiden karpalojuttujen korkit ovat kuitenkin vähän sekundan oloisia. En oikein osaa sanoa mikä niissä on vikana, mutta ne eivät ole yhtä laadukkaan oloisia kuin aiemmin. Onko kukaan muu huomannut muutosta?

Mitä mieltä te olette olleet Body Shopin joulukalenterin sisällöstä? Omistatteko itse kosmetiikkakalenteria?

16 thoughts on “The Body Shopin joulukalenterin luukut 1-7

 1. En omista kosmetiikkakalenteria. Mulla jää kaikki minikokoiset tuotteet käyttämättä, joten en pysty perustelemaan kalenterin ostoa itselleni, jos olisi vain täysikokoisia tuotteita voisin harkita. 😀 (tiedän, vaikea toteuttaa) Vähän outo tuo saippuajuttu, olisi ollut edes eri värinen… Kaksi punaista saippuaa viikossa on vähän naah.

  1. Minikokoiset tuotteet jäävät kovin helposti itsellänikin pyörimään, jotkut 5-15ml kasvovoiteet ovat varmaan hankalimmat käyttää loppuun 😀 No todellakin, kaksi noin samanlaista saippuaa viikon sisällä on ankeaa!

 2. Mulla on BS kalenteri toista vuotta peräkkäin ja täytyy myöntää, että oon todella pettynyt. Tämän vuoden kalenteri on tähän mennessä noudattanut sisällöltään samaa kaavaa kuin viime vuonna ja luukkujen sisältö on jo ennalta-arvattava. Eniten harmittaa tuo Manteli-käsivoide, koska myös viime vuonna tuli samanlainen. Viime vuonna oli myös peräkkäin saman tuoksusarjan sydänsaippua, suihkusaippua ja kosteusvoide 🙁 Jotenkin ei enää oo samanlaista innostusta joka aamu avata luukkuja. Taidan jättää ens vuonna väliin….

  1. Mietin jo kalenterin alkupäässä että en haluaisi ostaa tälläistä ensi vuonnakin, tai kosmetiikkakalenterin kyllä mutta en samalta merkiltä. Pakostakin on samantyylisiä tuotteita, ja voi olla että osa näistä on vielä vuoden päästä käyttämättömiäkin 😀 Mutta tosi ankeaa saada ihan prikulleen sama tuote. Saman tuoksusarjan tykitys lienee siis jokavuosinen juttu näissä kalentereissa.

 3. Olisin niiiiin halunnut Libertyn kalenterin mutta voi kauhistus mikä hinta ja aivan olematon saatavuus Suomeen. 🙁

 4. Voi ei! En halua olla ilonpilaaja, mutta viime vuoden kalenterin perusteella kyllä varmaan petyt sitten tän vuotiseen…. :/ Itse nimittäin oon tykännyt tästä tän vuoden jo enemmän ku viime vuoden kalenterista. 😀 Viime vuonna ei ollut ihan niin arvokkaita tuotteita, kuin olisin aluksi luullut. Esim. meikkejä ei ollut ollenkaan, ja siksi innostuinkin tuosta kajalista. Kynsilakkoja en usko olevan, enkä hiustuotteita tai kausituotteita. Viime vuonna ainoat kausituotteet olivat kaksi palasaippuaa, kuorivat Chocomania ja Cranberry Joy. 😀 Lisäksi viime vuonna oli paljon tylsiä juttuja, esim. 3-4 huulivoidetta ja pesukukka. Ja useita suihkusaippuoita ja vartalovoiteita… Hirveästi enempää en viitti sanoa, vaikka tänä vuonna on varmaan tietysti erilaista. 🙂 Mutta valitettavasti tuskin tulee mitään kovin jännää, taitaa olla hyvin peruskauraa tuo sisältö…. :/

  1. No olihan nuo karpalotkin kausituotteita, mutta en usko että tulisi kovin montaa kausijuttua enää näiden lisäksi. En kyllä kestä jos niitä huulivoiteita tulee monta! Se tuoksu tuntuu minulla ikävästi kurkussa enkä ole kokenut kosteutustehojakaan hääppöisiksi. Noh, katsotaan miten käy. Onpahan jotain mistä läyhätä 😀

 5. Toivottavasti kalenterisi ei ole pelkkä sydänsaippuakalenteri :/ mutta aika yksipuoliselta tuo ekan viikon saldo näyttää. Jospa tämä viikko olisi parempi 🙂

 6. Mulla on tämä Body Shopin kalenteri ja itse kyllä kurkkasin läpi sen sisällön kalenterin takana olevasta listasta ennen kuin sen ostin, ettei tule pettymyksiä. 🙂 Itse olen siis ollut tyytyväinen, vaikka hinta oli kyllä tosi suolainen opiskelijalle!

  1. Itse halusin pitää jännityksen enkä katsonut takaa sisältöä. Tietenkin teille jotka tiedätte sisällön tämä minun haaveiluni on varmaankin hassua luettavaa 🙂 Mutta itselleni se ylläri ja jännäys ovat puolet huvista! Mutta jos sisällön tietäen päätit ostaa, ei se ihan huono voi olla…

 7. Sama kalenteri minullakin (tosin olin kärsimätön ja avasin jo kaikki luukut…:D). Itse tykkäsin nimenomaan siitä, että samaa sarjaa tuli tiiviisti peräkkäin. Pidin ideaa tosi kivana: samaa tuoksua voi kerrostaa kun saippua, suihkugeeli ja vartalovoide tulee peräkkäin eli tuoksu myös pysyy paremmin iholla.:) Olisi tosi outoa esimerkiksi pestä itsensä karpalolla mutta laittaa jotain ihan toisentuoksuista rasvaa perään iholle.;)

  1. Voihan sen asian noinkin miettiä! Itse koin että kalenterissa saisi kattavasti kokeiltua kaikenlaista merkiltä. Kun TBS:llä kuitenkin tuoksuja on vaikka kuinka paljon, tuntuu niin suppealta laittaa vain muutamia kalenteriin. Minulla muutenkaan hyvin harvoin on saman tuoksusarjan tuotteita samalla kertaa käytössä 🙂 Monista suihkusaippuoistani ei edes ole olemassa samantuoksuista vartalovoidetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *