Marraskuussa loppuneet tuotteet

Marraskuussa purkkeja tyhjeni taas varsin mukava määrä. Jee! Kuun puolivälin paikkeilla kehoni älysi että se on talvi nyt, ja iho sekä silmät alkoivat tuntumaan selkeästi kuivemmilta. Nyt koitan siis käyttää kosteuttavaa kasvonaamiota pari kertaa viikossa entisen yhden kerran sijaan, ja lopetan aamuiset vedellä lotraamiset kasvojen puhdistamisessa.

Yhteiskuvasta puuttuu muutama tapaus, jotka loppuivat vasta eilisiltana kuvan ottamisen jälkeen.

ACO Body Lotion Limited Edition Orange Blossom & Cocoa Butter with perfume tuli blogimiitin goodiebagista. Voide oli varsin täyteläistä, mutta se imeytyi nopeasti. Voide jäi iholle niin että seuraavan päivän suihkussa iho tuntui liukkaalta. Onko se nyt sitten hyvä vai huono asia on varmaan käyttäjäkohtaista. Tuoksu oli aika hajuvesimäinen. Ensimmäinen kokeilemani ACOn vartalovoide muuten.

Urtekram Aloe Vera Body Lotion nousi aivan ehdottomaksi suosikikseni. Rrrrakastin tätä! Ostaisin ehdottomasti uudelleen ihan heti, mutta koitan käytellä jemmavarastojani tyhjemmäksi. Ekosertifioitu marketeissa myytävä vartalovoide maksaa alle 6€, helmi. Postaus koko sarjan tuotteista täällä.

Rock Your Hair Big Hair Rocks Conditioner oli tosi hyvä tuote. Hiuksista tuli pehmeät ja sileät mutta ne eivät kuitenkaan tuntuneet raskailta. Erittäin jees! Rock Your Haireista postasin aiemmin täällä.

Tigi Catwalk Straight Collection Glossing Shampoo on ikivanha kampaamon alepöydältä vitosella noukittu riippakivi. En oikein edes tiedä miksi en innostunut tästä, mutta suurimman osan putelista käytti mieheni (joka saa minulle kelpaamattomat kosmetiikkajämät hyvin usein vaivoikseen). Pullossa ei ollut flippikorkkia, vaan pullon yläosaa piti kääntää ja shampoo tuli aukikiertyvän reiän kautta ulos. Suuaukolle jäi siis aina shampoota ellei pulloa huuhdellut. Pulloa ei voinut myöskään sulkea yhdellä kädellä. Sulkukädelle kun olet juuri kaatanut shampoota niin mitäs sitten. Hajamielinenhän unohtaa poishuuhtelun aikana koko pullon sulkemisen. Tykkään muutenkin pesevämmistä shampoista kuin tämä. 

Dermosil Oat Body Milk oli nimensä mukaisesti maitomaista, eli hemmetin ohutta ja lirua. Mitä ihmettä ajattelin tämän tilatessani, minä superkuivaihoinen? No tuota söpöä pakkauksen lintukuvaa varmaankin. Nyt kuitenkin sain tämän vuosia kaapeissani pyörineen kausituotteen käytettyä. Eipä olisi onnistunut ilman vieressä nököttävää öljypulloa.

Now Solutions Argan Oil 59 ml on iHerbistä tilattu edullinen arganöljy. Pipettipullo oli siisti ja kätevä käyttää, enkä kokenut tämän haisevan mitenkään voimakkaasti, mitä välillä arganöljystä sanotaan. Postaukseni öljyjen ja vartalovoiteen ihanasta liitosta eli öljyboostailusta löydät täältä. Nyt korkkasin lahjaksi saamani toisenmerkkisen arganöljyn, mutta tarpeen tullen voisin hyvin tilata tälläisen uudelleen.

Mádara Herbal Deodorant on monivuotinen suosikkini. Kaunis pullo, miedon raikas tuoksu, kuivuu nopeasti, ei tahri vaatteita, kohtuuhintainen, luonnonkosmetiikkaa. What more could I ask? Ostanen lisää sopivan tarjouksen tullessa eteen.

Kicks Hand Soap Verbena Lemon tuoksui valitettavasti aivan tiskiaineelta. Sen vuoksi en siitä tykännyt lainkaan. Pullo on sievä, ja olen täyttänyt sen jo toisella saippualla. Kuvanottohetkellä pullo on märkä pesun jäljiltä 😀

Depend Miljövänlig Nagellack-remover on aivan luottotuotteeni. En halua käyttää mitään muuta kuin tätä. Ostin Dependin vihreäpulloisen kynsilakanpoistoaineen aikoinaan Mustaa Kajalia-blogin Heidi B:n suosituksesta, enkä ole enää muuhun vaihtanut. Tykkään siitä kun tämä toimii tehokkaasti mutta tuntuu silti hellältä. Kynnet eivät jää kuivan tuntuisiksi kuten lähes kaikilla muilla. Ostin jo uuden pullon tämän tilalle. Näitä myydään Kicksissä kahdessa eri koossa, tämä minun 250 ml on niistä isompi. Se kestää käytössäni helposti yli vuoden.

Oriflame Nourishing Hand Cream 150 ml on yksi Oriflamen suosikkituotteistani. Täyteläinen käsivoide imeytyy varsin nopeasti ja jättää ihon todella hyvän tuntuiseksi. Iso tuubi kesti mieheni ja minun yhteiskäytössäkin pitkään. Hinta-laatusuhde kohdillaan!

Lumene Arctic Touch Hellävarainen Kuorintavoide on niin vanha, etten oikein tiedäkään. Useita vuosia joka tapauksessa. Rakeeton kuorinta tuntui iholla ihan hyvältä, mutta en ole oikein tottunut käyttämään sellaisia. Luulen että pitäisi kokeilla enemmänkin, koska ihoni on kuitenkin herkkä.

Lumene Sensitive Touch Rauhoittava Kosteusnaamio on kokemukseni mukaan erittäin hyvä kosteuttamaan, mutta ei rauhoita ihoani lainkaan. Olen käyttänyt tätä kaksi tai kolme tuubillista jo. Naamio kihelmöi iholla ensin ja jättää jälkeensä viileän tunteen. Ärsytystä se ei kuitenkaan vähennä, ja kun olen löytänyt tuotteen joka myös sen tekee (Dr.Hauschkan Herkän ihon naamio) en varmaankaan enää palaa tähän.

Joico K-Pak Reconstruct Deep-Penetrating Reconstructor on yksi luottotuotteistani. Olen kirjoittanut siitä ylistyslaulun aiemmin täällä. Jokainen omistamani kappale on muuttunut liruksi puuroksi, mutta se ei vaikuta hoitotehoihin. Katsotaan miten pärjäilen ilman tätä, veikkaan että en kovin pitkään. Love love love!

Joico Structure Foundation Hair Prep & Primer oli varsin yhdentekevä tuote. Ihan normaalilta selvityssuihkeelta se vaikutti, paitsi että se ei edes selvittänyt hiuksia kovin hyvin. Mitään luvattua kampauksen pohjustusta en huomannut, sen tekee minulla enemmänkin muotovaahto ja suoristusvoide.

Thayers Rose Petal Witch Hazel Toner on edullinen ja iso kasvovesi, jonka olen tilannut iHerbistä. Se oli ihan peruskiva tuote, enkä ihme kyllä ehtinyt kyllästyä siihen liiaksi käyttöaikana. Nyt kuitenkin voisin testata jotakin muuta. Postaus Thayersin kasvovedestä löytyy täältä.

Simple Kind To Skin Cleansing Facial Wipes on taas näitä vakkarituotteita jotka näkyvät loppuneet-postauksissa säännöllisesti. Simplen liinat ovat edullisimmasta päästä ja ihan toimivia. Ne eivät myöskään kuivahda pakkaukseensa kovin helposti. Uusi paketti on jo korkattuna. Käytän liinoja poistamaan ihomeikin ennen urheilua. Suuntaan roller derby-treeneihin nimittäin lähes aina suoraan töistä.

Lavera Liquid Eyeliner on jotain ikivanhoja Livboxin peruja. Parasta ennen-päiväys on mennyt jo 9/2013. Silloin tuoreeltaan kokeilin enkä tykännyt, sitten tämä vain jäi meikkivarastoihini pyörimään. Silmäni vuotavat herkästi, joten vaadin rajaustuotteilta hyvää kestoa ja sitä Lavera ei pystynyt tarjoamaan. Mieleen jäi myös suhteellisen voimakas tuoksu.

MAC Lipglass Viva Glam VI oli niin ihana huulikiilto, että kaivelin epätoivoisesti kaikki jämät pullon seinämiltä. Petyin kovasti kun menin ostamaan tälläistä uutta, eikä Stockmannilla ollut tätä sävyä enää. Ostin sitten Star Nova-sävyn, joka on erittäin samanlainen mutta sen koostumus on hiukan eri. MACin pakkaukset kannattaa säästää, sillä kun palauttaa kuusi tyhjää pakkausta MAC-myyntipisteeseen, saa ilmaisen huulipunan.

Smashbox Limitless Liquid Liner Pen in Jet Black on myös jo aivan ikivanha, mutta olen säästellyt näitä kuivahtaneita linertusseja baariin yms. mukaan otettavaksi, jos rajauksia pitää korjailla. Smashboxia ei myydä Suomessa, omani ostin Tukholmasta jo lähes kaksi vuotta sitten (hups!). Tussi oli jo tuoreeltaankin kuivan oloinen ja siten siistin rajauksen aikaansaaminen oli välillä työn ja tuskan takana. Pysyvyys oli kuitenkin hyvä. Hintaa tällä oli yli parikymppiä, enkä kuivuuden takia hanki uudelleen.

Oriflame Eyeliner Stylo on vakkarisuosikkejani, mutta sitä ei valitettavasti enää saa. Olen käyttänyt näitä varmaan kolme kappaletta ainakin. Tussi uudistui Oriflamen meikkisarjan uudistuessa, eikä uusi versio ole lainkaan yhtä hyvä kuin tämä. Se on paljon pigmenttisempi, mutta myös kuivempi ja vaikeampikäyttöisempi.


Tigi Catwalk Extra Strong Mousse kului nopeasti loppuun, mutta se oli vain hyvä. Tämä nimittäin pöllysi hiuksissa niiden kuivuttua! Yök. Ostin tämän USA-reissultani, Euroopan markkinoilta kyseinen tuote on jo poistunut.

Dermosil Carbamide Foot Cream oli perushyvä jalkavoide. Imeytyi suhteellisen nopeasti, mutta ei ollut kuitenkaan liian kevyttä. Tilasin Dermon jouluosastolta tämän voiteen hajustetun purkkiversion, joten käyttö jatkuu kyllä.


Tresemmé Keratin Smooth 7 Day Smooth System Heat Activated Treatment oli tosi kiva kokeilla näytepussista, koska olin katsellut tätä sillä silmällä kaupassa jo pidempään. Suosikki-Lorealin suoristusvoiteen kadotessa kaupoista TAAS, olen ollut vähän pulassa etsimässä toimivaa suoristusvoidetta (jos joku bongaa tuota jostakin, vinkatkaa!). Tresemmén tuote oli ihan jees, mutta en tiedä haluanko hankkia sitä kuitenkaan. Hiuksista tuli ehkä hiukan liian liukkaat. Epäilen myös tuota tuotelupausta että tätä pitäisi käyttää vain joka 4. pesu ja että lämpösuoja säilyisi siinä välilläkin.

Dermalogica Overnight Clearing Gelistä tulen kirjoittamaan perusteellisemman postauksen myöhemmin. Tähän ihastuttuani nimittäin tilasin MediBac-sarjan kokeilusetin jossa oli myös muita tuotteita. Tämä yönyligeeli rauhoittaa ja nurertaa finnejä todella tehokkaasti, mutta ei kuitenkaan kuivata ihoa niin kuin tälläisen tuotteen voisi pelätä tekevän. Tykkäsin siis kovasti.

Sellaiset tyhjentyneet tällä kertaa 🙂 Näkyikö tuttuja tai kiinnostavuuksia?

14 thoughts on “Marraskuussa loppuneet tuotteet

  1. Niitähän saattaisi olla jossain joulupakkauksissakin ehkä. Tykkäsin kovasti K-Pakin shampoosta ja pikahoitsikasta myös, ostan niitä lisää sitten kun hiustuotejemmani ovat huvenneet. I Love Me-messuilla Joicon rekkua myytiin 15€:n alehintaan, se oli jo varsin edullinen.

 1. Kylläpä sulla loppui paljon juttuja tässä kuussa! Erityisesti tukkatuotteiden paljous hämmästyttää ja aiheuttaa kateutta. Mulla ei loppunut melkein mitään, sillä marraskuun masentava harmaus vaikutti myös intooni käyttää kosmetiikkaa 😀 Tuo Madaran deodorantti alkoi kiinnostaa toden teolla!

  1. Tukkatuotteita loppui kyllä kivasti, mutta muutamasta pullosta jäi ärsyttävästi vielä muutamaan käyttökertaan kuun loppuvaiheilla. Ne nähdään sitten ensi kuun loppuneissa 🙂 Madaran dödö rules!

 2. Mun tukassa Joicon K-Pak ei ollut niin hyvä kuin oletin. Mutta tuo Urtekramin voide on ihana! En olisi uskonut pitäväni siitä niin paljoa, mutta kuivat läiskät katoavat tuolla.

  1. Joillakin kosteuttavampi naamio on parempi, Joicolta ehkä IHT ois sulle hyvä 🙂 Itsekin yllätyin siitä vartalovoiteesta, en nimittäin odottanut siltä mitään ihmeellisyyksiä. Onneksi pääsin yllättymään 🙂

 3. Kiva että kehuit Urtekramia, se on mulla ostoslistalla heti kun tulee tarve jollekin tuotteelle (eli kun kosmetiikkavarastossani on reikä) 🙂

 4. Tuo Thayersin kasvovesi on niiiin ihana! Yksi parhaista kokeilemistani kasvovesistä ikinä. Pitääkin kirjoittaa siitä oman blogin puolelle joku päivä. 🙂

  //Fanni

 5. Olipa monta yhteistä suosikkia, mm. Dödöä, naamioo ja eyelineriä 🙂 voisin vinkata yhtä hyvästä eyelineristä kuin oriflame, Avon:n tussi liner. Pitääkin lukaista juttu urektamin takaa, taisin kerra käyttää yhden shampoon heiltä.. Hyvä hinta laatusuhde 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *