Huomenna alkaa!

Jee, huomenna on joulukuu! Sehän tarkoittaa sitä, että pääsen avaamaan ensimmäisen luukun The Body Shopin joulukalenteristani. Ostin myös Veikkauksen arpakalenterin lisäksi, sen kanssa on kiva jännätä aattoon asti.

Joulukalenteria pääsee myös avaamaan näin blogimaailmassa. Kosmetiikkabloggaajat ovat nimittäin laittaneet pystyyn viime vuodesta tutun joulukalenterin, jossa luukku aukeaa joka päivä eri blogissa. Homma alkaa huomenna Viilankantoluvassa. Täällä Siamese Lipstickissä joulukalenterin luukku aukeaa 12. päivä.

One of Beauty’s Daughters-blogin Henna ideoi myös kivan Instagram-haasteen meille kosmetiikkabloggaajille. Hashtagilla #kosmebloggaajat voit hakea haasteesen osallistuvien kuvia. Meikäläisen Instagram-sivun löydät täältä.

Kuva: One of Beauty’s Daughters-blogin Henna

Monia kivoja aiheita, joista saisi ihan isommankin postauksen aikaiseksi. Vuoden parhaat tuotteet-postaus on itse asiassa tulossa ensi kuussa muutenkin, nimittäin sellaisia helmiä olen onnistunut vuoden 2014 aikana löytämään että täytyyhän ne koota yhteen.

Onko teillä jo joulufiilis? Itsehän muuten hankin täksi jouluksi jouluverhot, ensimmäiset laatuaan! Aika keski-ikäistä, eikö? 😉 Joulukuun ensimmäisellä viikolla voisinkin alkaa ripottelemaan koristeita pitkin kotia.

4 thoughts on “Huomenna alkaa!

  1. Oi vitsi, nyt on joulukuuksi niin paljon kaikkea kivaa kalenteria tiedossa! :)) Pääasiassa tosin netissä (tämä meidän, tuo kuvahaaste, muutamien bloggaajien omat kalenterit sekä monet mm. Instassa olevat kalenterit) mutta silti – jee!!

  2. Ihan hirveen keski-ikäistä hankkia jouluverhot. 😀 Mulle ei vielä ole. Pitäiskö huolestua? Kaitaliinaa sen sijaan löytyy jouluisella kuosilla.

    1. Olen nyt pari vuotta niitä harkinnut ja laitoin tuumasta toimeen. Eli wanha mikä wanha! Mietinnässä on vielä jouluiset sohvatyynynpäälliset, mutta ehkä se olisi jo liikaa samalle vuodelle 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *