Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder-poskipuna

Viikko humahi ilman postauksia, hups! Tietokoneen sijaan annoin aikaa ”oikealle elämälle”, mutta korjataanpa asia nyt 😉

Halloweenin tienoilla Laveran maahantuoja NHS järjesti superhyvät alennusmyynnit Laveran meikeistä verkkokaupassaan Hyvänolontukussa, jossa on muuten ilmaiset postikulut koko marraskuun ajan. Meikkisarja uudistui hiljattain, ja vanhat pakkaukset myytiin nyt parilla eurolla pois. Tilasin kärppänä työkaverini kanssa muutamia tuotteita. Myöhemmin minulle soitettiin NHS:ltä ja kerrottiin että tilaamani poskipunat olivat loppu. En halunnut vaihtaa sävyä muihin aleosaston sävyihin, koska ne olivat itselleni varsin epäsopivia. Ilokseni minulle ehdotettiin että no jos he lähettävät vastaavan sävyn näistä uudistuneista meikeistä. Sopi oikein hyvin! Erittäin hyvää asiakaspalvelua, peukku ylös.

Tässä on siis se uudistunut versio, Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder sävyssä Charming Rose 1.

En malttanut pitää näppejäni irti poskipunasta ennen kuvan ottamista, sorry. Meikkikuvienkin ottaminen on valaistuksen puutteen vuoksi nykyään lähes jäissä, silloin kun satun olemaan kotona valoisaan aikaan koitan ottaa mahdollisimman monet kuvat blogiin.

Charming Rose on ihana, kaikille sopiva neutraali sävy. Mukana on mineraalipigmenttien tuomaa pientä hohdetta, minun makuuni ihan sopivasti. Olen mattaposkipunien ystävä, mutta tälläinen määrä on vielä helposti sietokykyni rajoissa. Väriä irtoaa siveltimeen ja se myös häivyttyy iholle helposti. Tällä ei saa kovin helposti mitään poskipunaövereitä aikaiseksi, mitä pidän itse ihan hyvänä ominaisuutena. Jännänä ominaisuutena voisin mainita että poskipunassa on tuoksu. Se on samanlainen kuin monissa Laveran ihonhoitotuotteissa, merkin tuotteita enemmänkin käyttäneet tuntevat varmastikin ”Lavera-tuoksun”.

Yläpuolella kevyt vapaapäivän meikki, jossa olen käyttänyt Laveran poskipunaa. Se eroaa normimeikistäni lähinnä luomivärien puuttumisella. Laveran poskipuna tuo mukavan raikkaan henkäyksen iholle, ja sopii mielestäni monensävyisiin silmä- ja huulimeikkeihin. Laveran meikit ovat NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.  Poskipuna ei sisällä ihoa kuivattavaa talkkia.

Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder-poskipuna maksaa noin 16,80€ / 5 g ja Laveran meikkejä voi ostaa näiltä Lavera-jälleenmyyjiltä.

4 thoughts on “Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder-poskipuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *