Kissa-Mummo 19 vuotta!

Äitini luona asusteleva Mummo-niminen siamilaisrouva juhlii tänään 19-vuotissyntymäpäiviään! Aplodien paikka 🙂 Mummon elosta kirjoittelin tarkemmin vuosi sitten, sen postauksen voit kurkata täältä.

Kuvan on ottanut äitini

Mummon vointi on ollut varsin hyvä ikään nähden, kilpirauhaslääkitys on tuonut lisää lihaa luiden ympärille. Hajamielisyys Mummoa vaivaa ajoittain, se saattaa esimerkiksi unohtaa missä vessa on. Luulen sen näön olevan vähän heikko myös, silmät heiluvat siihen malliin että jonkinlainen näkökenttäpuutos Mummolla luultavasti on. Se kuitenkin selviää arkisista askareistaan ilman suurempia ongelmia. Ulkoilu on Mummolle tärkeää myös, nykyään se vain ei liikuskele kovin pitkälle ovelta.

Kuvan on ottanut äitini

Pateeruoat ovat hampaattoman Mummon lempiruokia, mutta kyllä se kuivaraksujakin napsii päivittäin. Meidän pikkuinen rakas mummeliini <3

22 thoughts on “Kissa-Mummo 19 vuotta!

  1. Meidän ihana Mummo-Majesteetti! Vuoden päästä sitten kakskymppiset…
    Ei sitä olisi silloin muinoin osannut kuvitellakaan, kuinka paljon iloa ja onnea tuollaisesta pikku kissistä voi ihmiselle olla, ja sitä iloa on nyt jatkunut jo aika kauan :o) Toivottavasti Mummo pysyy yhtä hyvässä kunnossa vielä pitkään ja jaksaa olla meidän ilonamme yhä edelleen.
    Äippä

    PS. Kyllä se yleensä vessan löytää… ja jos se joskus on vähän hukassa, niin pitää itse olla valppaana ja viedä se sinne niin heti hoituu asiat. Ei vanhalta voi niin paljon vaatia; mitä enemmän ikää sen enemmän oikeuksia ja henkilökunnan palveluja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *