Dermosil-tilaukseni

Dermosilin joulutuotteet saivat minut hihkumaan innosta. Retroilupakkaukset upposivat kuin kuuma veitsi voihin, aivan superihania! Käsittääkseni viime vuonna joulupakkaukset myivät vähän kehnosti, ehkä Dermolla on otettu asiasta tosissaan opiksi ja siksi tehty pakkauksista aivan täysin erilaisia kun Dermosilit normaalisti on totuttu näkemään. Ja pakkaushan on hyvin tärkeässä osassa, vaikka sisältö onkin ns. tärkein.

Tein ison tilauksen yhdessä muutaman kaverini kanssa. Tässä tuotteet jotka tilasin itselleni. Pukinkonttiinkin otin jotakin pientä, mutta niitä en spoilaa täällä vielä.

Tilaukseeni valitsin joulutuotteiden puolelta Polka– ja Citrus&Mint-setit sekä Winter Shea Balmin. Normivalikoimasta ostin Syväpuhdistavan shampoon. Edellinen Cutrinin syväpuhdistava vetelee viimeisiään, katsotaan miten Dermon versio pelittää.

Citrus&Mint-setti on aivan ihana mintunvihreä raidallinen pahvirasia, joka pitää sisällään Carbamide-jalkavoiteen ja jalkakylpysuolaa. Minulla on normivalikoiman hajusteeton tuubiin pakattu Carbamide-jalkavoide tällä hetkellä käytössä ja olen tykännyt siitä. Joulupakkaukseen tuttu voide on siis saanut purkkipakkauksen sekä miedon mintuntuoksun. Voide ei jätä jalkoja kylmän tuntuisiksi kuten jotkut minttuiset jalkavoiteet tuppaavat tekemään. Täytyy myöntää että en ole varmaan koskaan omistanut jalkakylpysuolaa, joten kiva kokeilla sellaistakin.

Setin hinta on 9,90€.

Winter Shea Balm on ihanan tuhti tehovoide. Sen sisältö on 85% sheavoita, ja eipä ilahduttavan lyhyessä INCIssä juuri muuta kasviöljyjen lisäksi olekaan. Olen holvannut tätä huuliini, ja olen tykännyt kovasti. Luulen että myös kuivat kynsinauhat arvostavat tätä. Vedetöntä salvaa mainostetaan Dermon sivuilla myös pakkasvoiteena. Tuote on riittoisan oloista, ja 30 ml tuubi riittänee pitkäksi aikaa.

Shea-salvan hinta on 4,90€.

Ja se Polka-setti. Polka dotseja, missä, minulle heti tänne nyt! Keittiösaippua on saanut uuden viehkeämmän olomuodon vaalean pilkullisesta pullosta, ja itse saippua tuoksuu piparmintulta. Setin mukana tulee puuvillainen astiapyyhe jossa on myös punaisia pilkkuja ja alakulmassa Dermosil-teksti. Pahoittelut etten silittänyt pyyhettä ennen kuvaamista, valoisa kuvausaika näin talvella on harvinaista herkkua joten silloin on toimittava nopeasti 😀 Olen kuullut joiltain kommentteja että tuo pyyhe on ihan turha. Ne turhat pyyhkeet voitte tyrkätä minulle, koska polka dots, tykkään 🙂

Polka-setin hinta on 13,90€.

Dermon paketti tuli taas parissa päivässä hyvin pakattuna. En ole itse ajatellut käyttäväni Dermosiliä mitenkään kauhean paljon, mutta jotenkin tuntuu että lähes jokaisessa loppuneet-postauksessa on mukana joku Dermon tuote. Kyllä niitä siis vaan kuluu.

Mitäs te tykkäsitte Dermosilin joulutuotteista? Valikoiman näkee siis Dermosilin sivuilta täältä. Oletteko tilanneet jotakin?

Saunatonttu

20 thoughts on “Dermosil-tilaukseni

 1. Mä teen maanantaina työpaikan dermo-tilauksen, ja ainakin sen Shea-pakkauksen aion itelleni hankkia! Ja arvaa mitä, tulit mieleeni heti kun näin nuo uudet polka dot-pakkaukset 🙂 aattelin että oot varmasti tilannut jotain. Mä haluaisin kans tuon keittiösaippuan, mutta valitettavasti punaiset pilkut ei sovi tippaakaan meidän keittiöön :p

 2. Kesällä tilasin viimeksi. Sen jälkeen en ole tilannut enkä tilannut nyt joulunakaan. Ihan nätit pakkaukset etenkin nuo polka kuvioiset. Mutta ei nyt tarvinnut mitään eikä ollut niin mielenkiintoisia tuotteita 😉

 3. Tilasin ja tykkään täysillä! Tuo Polka-setti olisi ollut ihana, mutta olin juuri tilannut Mummi ja Minä-sarjan polkakaramelli käsisaippuan niin ei ollut tarvetta (tai en keksinyt tekosyytä ostaa toista vastaavaa) 😀

  1. Niinpä, Dermollahan on se Ecocert-sertifioitu Nature-sarja. Olen kokeillut sitä kasvovoidetta näytteestä ja se oli kyllä mielettömän ihana. En vaan ole koskaan päässyt sitä tilaamaan kun voidejemmat ovat aina niin täynnä 😀

 4. Mä kuolasin myös noita Dermosilin joulutuotteita, mutta lopulta lompakko (ja sen tyhjyys) veivät voiton. Toi polkasetti olis ollut ykkösenä mun tilauslistalla ^__^

 5. Just tuli oma tilaus 🙂 Olisin niin halunnut ton keittiösaippuan mutta hinta… tavallinen maksaa 5e ja täyttöpussi 4e, niin minusta pyyhkeelle (jota en tarvitse) olisi tullut lisä hintaa melkopaljon.
  Pukinkonttiin menee suurin osa mun ostoksista!
  Mielenkiinnolla kokeilen tuota syväpuhdistavaa shampoota (minäkin siis tilasin sen). hintansa puolesta hyvä tuote 🙂
  Terv Marjo k

 6. Mää olisin mieluummin ostanut keittiösaippuani vaan saippuana.. Tuntuu et tolla pyyhkeellä on saatu pakettiin vaan ängettyä hiukan lisähintaa 😀 No, kaipa se käytettyä tulee kumminkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *