Livbox marraskuu 2014

Livbox-esittelyt tekevät paluun, tilasin nimittäin I love me-messuilta kolmen kuukauden satsin näitä ylläribokseja. Sain taas totutusti Livboxini päivän myöhemmin kuin muut, mutta minkäs teet. Marraskuun boksin teema oli kullanhohtoinen, vähän jo juhlatunnelmaan virittäytymistä. Marraskuun lopulla jo monilla on pikkujouluja kalenteri täynnä, joten sinänsä sopiva teema.

Boksista löytyi tällä kertaa varsin meikkipainotteinen sisältö.

Ibero irtoripset (OVH 7,90€)
Itse ripset ovat itselleni turhan pitkät, mutta ripsiliima tulee tarpeeseen. Suosin ripsitupsuja, ja niistäkin on vaikeaa löytää tarpeeksi lyhyitä. MACin tupsuissa on silmän sisänurkkaan tarpeeksi lyhyitä tupsuja, täytyisikin ostaa uusi setti niitä.

Bernard Cassiere Bilberry overnight cream-mask 15 ml (täysikokoisen 50 ml naamion OVH 48€ joten tämän arvo 14,40€)
Tämä oli mielestäni boksin kiinnostavin tuote. Bernard Cassieren tuotteita on tullut boksista aiemminkin ja kommentit niistä olivat hyviä, itse en silloin tilannut vielä Livboxia. Naamio on tarkoitettu herkälle iholle, mikä on hyvä juttu. Minulla on yksi huono kokemus yönylinaamiosta, jolloin kasvoni turposivat niin hurjasti että jouduin menemään lääkäriin. Toivottavasti tämä on hellempi 😀

Marvis Cinnamon Mint Toothpaste 10 ml (täysikokoisen 25 ml tuubin OVH 4,55€ joten tämän arvo 1,82€)
Kanelimintun makuista hammastahnaa?! Huh! Joulutunnelmaa! Marvisin hammastahnat ovat tuttu näky blogeissa, itse en ole näitä aiemmin kokeillut. Hienon näköisiä tuubeja kyllä. Yllätyin siitä että täysikokoinen pakkaus on noinkin pieni.

Natural Code by Lumene Candy Smile Gloss Stick 1 Cotton Candy (OVH 9,90€)
Sävy on ihan kiva, eiköhän tätä tule käytettyä. Muistelin että Natural Code oli aiemmin nimeltään Lumene Natural Code, on näköjään uudistusta tapahtunut. En ole juurikaan Natural Coden meikkejä ostellut, meikkivoide ja puuteri minulta löytyy mutta en ole pitänyt merkkiä kovin kiinnostavana.

Bangerhead Banger Tweezer (OVH 8,80€)
Verkkokauppa Bangerheadiin tuli 5€ alennuskoodi ja nämä pinsetit. Käytän mielelläni Tweezermanejani joten nämä luultavasti annan pois. Bangerhead on minulle tuttu kauppa, siellä on tosi laaja valikoima ja halvat hinnat.

Boksin yhteisarvo marraskuussa 42,82€.

Olisin olettanut ehkä enemmän jotakin glitterisiä juttuja, nythän on Lorkulla ja Lumenella molemmilla tullut myyntiin glittermaskarat joten sellainen olisi ollut teeman mukainen kiva tuote saada. Vähän njääh, mutta toisaalta ihan jees. Mitä mieltä te olitte marraskuun Livboxista?

8 thoughts on “Livbox marraskuu 2014

  1. Mullekin tuli heti mieleen, että olisivat voineet laittaa glittermaskaran mukaan!
    Boksi oli minulle pettymys. Mutta samoin kuin sinä, tykkäsin naamiosta.

  2. Mä ootin sun postausta tästä, kun lasket aina nuo todelliset hinnat. Mietin meinaten eka boxin nähtyäni, että ei taida tulla tälle paljon hintaa, mutta yllättävän paljon oli arvo sitten kuitenkin.:) Mun silmissä kahteen edelliseen boxiin verrattuna tää oli aika köyhä.

    1. Aika samaa hintaluokkaa ovat olleet, neljänkympin ympärillä tuo arvo pyörii. Bernard Cassiere pelasti boksin, myös keskiarvohinnaltaan 😀 Edelliset muutamat boksit ovat olleet kyllä hyviä, siksi uusinkin tilauksen taas. Toivottavasti ensi kuussa tulee extrahyvä boksi!

  3. Bernard Cassiere oli meillä kosmetologikoulussa hoitolasarjana, ja tykkäsin siitä kovasti. Etenkin tuo mustikkasarja on aika kova juttu suomessa, kun ollaan niin herkkiksiä 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *