Lokakuussa loppuneet tuotteet

Lokakuu hujahti ohi niin etten oikein huomannutkaan. Tietokoneen ulkopuolinen elämä oli sen verran kiireistä, että aikaa blogille jäi paljon vähemmän kuin yleensä. Purkit kuluivat kuitenkin totuttuun tahtiin, ja onkin aika kuukauden lempiaiheelleni eli loppuneiden läpikäymiselle.

Ainiin, pakko vinkata täälläkin (jo Facebookin puolella asiasta vinkkasin aiemmin päivällä), että Laveran maahantuojan verkkokaupassa on nyt viikonlopun ajan Laveran meikkejä ihan huippuhalvalla! Itse tilasin peiteaineen, poskipunan ja huulikiillon 3,50€/kpl, ilman postikuluja. Jos kiinnostaa niin kiiruhda ostoksille! Nyt niihin loppuneisiin.
 

Lavera Gentle Foaming Cleanser sai oman postauksensa jo lähes vuosi sitten täällä. 100 ml pulloksi todella riittoisa. En tosin käyttänyt tätä päivittäin, koska välillä vaahtoputsarit vain kyllästyttivät. Viimeiset viisi käyttökertaa vaahto oli vähän hassun väristä, mutta käytin silti pois. Voin suositella, ja haluaisin seuraavaksi kokeilla saman sarjan kasvovettä.

L’Oreal De-maq expert Elixir Concentrate Ultra Make-up Remover on jo valovuosia sitten lopetettu meikkputsari, jolla poistan vedenkestävät silmämeikit. Tilasin näitä lopetuksen jälkeen nettikaupasta viisi kappaletta jemmaan, ja tämän loppuneen jälkeen minulla on vielä yksi viimeinen mikä korkata. Sen jälkeen olenkin aika hukassa, joudunko oikeasti palaamaan vanulapuilla hinkkaamiseen, nyyh. Geeli siis hierotaan kuivalle iholle ja se sulattaa meikit nopeasti pois. Huuhdellessa geeli muuttuu maitomaiseksi ja peseytyy pois hyvin.

Sensai Silky Purifying Cleansing Balm 30 ml on peräisin Sensaistin blogimiitin goodiebagista. Sensain puhdistustuotteiden ympärillä velloo mieletön hype, ja ennakkoajatukseni oli että nämähän ratkaisevat varmasti kaikki naamahuoleni kertaheitolla ja naamanpesu on yhtä luksusta. Lopulta minulle tuli tämän tuoksusta Nivea mieleen, ja koostumuskin oli jähmeänä vähän epäriittoisaa.

Voisin samaan syyssyyn mainita myös samasta bagista saamastani Sensain Creamy Soapista. Käytin sitä kakkosvaiheen putsarina koko kesän, mutta syksyllä annoin minituubin jämän blogimiitin vaihtoläjään. Nämä nimittäin ärsyttävät ihoani hyvin helposti. Ensimmäisellä kokeilukerralla talvella naamani veti aivan kauheat hepulit, mutta kesällä pystyin käyttämään ongelmitta. Creamy Soap on tiivistä ainetta, joka vaahtoaa hyvin hyvin runsaasti kun sitä hieroo märissä käsissä. Siten 30 ml tuubista riitti koko kesäksi, ja vielä poisannettavaksikin. 

Lavera Atlantic Wonder Body Care Gel on majaillut jemmoissani vähän turhan kauan, onneksi päiväykset eivät vielä paukkuneet. Olin ostanut tämän jostain joulumyyjäisistä parilla eurolla. Geeliksi koostumusta ei voi sanoa, vaan kevyttä voidettahan tuo oli. Käytin öljyboostailun kera pois. Tämä oli limited edition-tuote, joten eipä näitä enää saisikaan.

Method Pink Grapefruit Hand Wash tuoksui mukavalta, sitrustuoksujen ystävä kun olen. Myös levittyvyys, pesuteho ja poispeseytyminen sujui moitteetta. Pisaramainen pullo tuntui vievän turhan paljon tilaa lavuaarin reunalla, vaikkakin se oli kivan näköinen. Pesin ja säästän pullon kyllä jatkokäyttöön, mutta en tiedä täytyykö minun välttämättä saada sen sisuksiin lisää (suhteellisen arvokasta) Methodia. Näihinhän saa kyllä refill-pusseja, mikä on hieno juttu.

Korres Liquorice & Urtica Shampoo oli pakkosaada-hankinta kun kokeilin sitä ensin näytepussukasta. En sitten kuitenkaan käytössä tykännyt siitä ihan niin paljon kuin ensin luulin, tai sitten hiukseni tottuivat tähän oitis. Rasvoittuville hiuksille tarkoitettu shampoo ei kuitenkaan takuttanut, mutta olisin toivonut pidempää raikasta tunnetta päänahkaan (jota ei kyllä mikään muukaan shampoo ole saanut aikaan, eivät edes syväputsarit).

Dermosil Hair Styling Mousse Structure & Volume oli vähän njääh. Tuuheutta ei tullut juurikaan, marketin Herbina on mielestäni parempi kuin tämä. En lämmennyt, enkä osta uudelleen.

Goldwell Sun Reflects UV Protect Spray 30 ml tuntui ihan kivalta tuotteelta, mutta en aivan täysin vakuuttunut aurinkosuojan tehoista. Pesen ja uusiokäytän suihkepullon, minulla ei nimittäin ole ollut reissuun vuotamatonta ja hyvää pulloa selvityssuihkeille ennenkuin nyt.

SIM Argan Care Moisture Shot Hydrating Styling Cream 20 ml on Livboxin tuomisia. Olen käyttänyt tälläisen minituubin jo ennen tätä, joten tiesin hyväksi tuotteeksi. Tämä on sellainen hoito- ja muotoilutuotteen välimuoto. Kiva käyttää mutta en aio ostaa isompaa.

Dermosil Primo Hand & Foot Night Care oli minulle jo entuudestaan tuttu kaveri, tämä oli toinen käyttämäni tuubi. Molemmat sotkivat annostelukorkin suuaukolle kuivunutta voidetta, mikä oli hyvin ärsyttävää. Itse voide oli perushyvää, ja pidin miedosta tuoksustakin. Voi olla että hankin uudelleen, iso tuubi on kuitenkin kohtuuhintainen.

The Body Shop pesukukka oli ollut käytössäni joulukuusta, ja nyt vaihdoin sen Livboxissa tulleeseen Ecotoolsin versioon. Tykkäsin TBS:n kukasta enemmän sen isomman koon takia. Muutenhan näissä ei eroja ole. Tämäkin tuli jonkun lahjasetin mukana minkä ostin kun halusin piparkakkujoulutuotteita.

Tämä kaksikko loppui ja kuvattiin oikeasti jo viime kuun loppuneisiin, mutta olin unohtanut ne postauksesta 🙂

Essie First Base Coat kesti käytössä tosi tosi kauan eikä paksuuntunut kun vasta nyt. Hyvä aluslakka, teki mitä pitääkin eli ei päästänyt tummia lakkoja värjäämään kynsiä ja mahdollisesti vähän paransi lakan pysyvyyttä. Voisin ostaa uudelleenkin.

OPI RapiDry TopCoat 3,75ml minikoko oli kesäisen OPI-taivaan käynnin saldoa. Tämä taas paksuuntui heti kun pullo oli puolillaan. Lakka alkoi venyä ja vanua sekä tehdä kynnelle kuplia. Tuoreena toimi hyvin, mutta kyllähän se ärsyttää heittää puolet pois. Kynsilakkoja hävittäessä on hyvä muistaa että täysin kuivuneena ne ovat sekajätettä, nestemäisenä taas ongelmajätettä. Eli pullonjämät saavat kuivahtaa korkki auki muutaman päivän ennen jäteastiaan päätymistä.

Skinfood Cabbage Tonerin näyte oli niin mitättömän pieni, että vanulappu oli lähes kuiva. Kaalikasvovesi kuulostaa kuitenkin hauskalta, ja Skinfoodin tuotteisiin voisin tutustua tarkemminkin.

Dermosil Body Butter Sea Buckthorn oli muistaakseni liian esanssisen tuoksuinen. En oikein lämpene Dermon vartalovoiteille, edes tuhdimmille versioille.

Dermosil Kitchen Soap Polka on näitä joulun kausituotteita jotka ovat aivan mahtavan hurmaavissa pakkauksissa. Tämän aion kyllä tilata, mukana tulee söpö käsipyyhe. Tuoksu on vähän outo, ensimmäinen mielikuva oli minttuviina, mutta väliäkö sillä kun pullo on ihku 🙂

Dermalogica Precleanse kului kerralla, onneksi sain juuri toisen näytepussukan mistä kokeilla vielä. Hyvän tuntuinen öljyputsari, voisin harkita hankkimista jos haluaisin oikein panostaa (lue: törsätä) seuraavan kerran kun öljypuhdistusta tarvitsisin.

Dermalogica Special Cleansing Gelin näytepussukasta riitti kahteen käyttökertaan. Tuoksuton geeli vaahtosi ihanan runsaaksi ja pehmeäksi vaahdoksi. Ei yllätyksekseni jättänyt ihoa kiristävän tai kuivan tuntuiseksi. Voisin käyttää lisääkin, mutta en tiedä olisinko valmis maksamaan sitä korkeaa hintaa tästä kuitenkaan.

Siinäpä ne! Vietättekö Halloweenia? Itse skippaan tällä kertaa, ihan rauhallista kotihengailua tiedossa vaan.

Pamukamun jalat piilossa!

17 thoughts on “Lokakuussa loppuneet tuotteet

 1. Meilläkin vietetään halloweenia kotona, tuoreiden kissavauvojen maidontuoksua nuuhkien 🙂 Haluaisin lämpimästi suositella Skinfoodin Black Sugar Maskia, kun kerta tykkäät noista sitrustuoksuistakin. Sen voisi tuoksun perusteella lusikoida suoraan suuhun <3

 2. Meidänkin kisu on usein tuossa asennossa. Mä en tajua miten ne työntää etutassut tonne alle! Ja miten se ei tunnu epämiellyttävältä…

  1. Ollos hyvä vaan! Itse tilasin tosiaan jo puoliltapäivin kun tarjouksen huomasin, ja nyt iltaan mennessä jotkut sävyt olivat jo loppu. Toivottavasti sait kuitenkin mieluisia juttuja tilattua.

 3. Minä en tykkää tuon Sensain soapin tyylisistä kasvoputsareista, mulla on nyt ollut käytössä Estée Lauderilta vastaava ja voi aargh kun se on kuivattava. Onneksi loppuu kohta. Tuo Sensai ei ole onneksi ihan noin kuivattava.

  1. Mulla on nyt käytössä RENin normaalin ihon puhdistusgeeli joka vaahtoaa kevyesti, mutta se ei kuivata ollenkaan. En nauti narskuvasta tunteesta ollenkaan, eikä ihoni juuri sellaista siedäkään. Toiset taas tykkäävät kovastikin.

 4. Mulla on itselläni käytössä Dermalogican Precleanse sekä tuo Special Cleansing Gel. Precleansen olen korkannut kesäkuussa ja tuotetta on vieläkin pullossa. SCG:stä mulla on se 250 ml:n versio, sen olen ottanut käyttöön muistaakseni tammikuun lopussa..ja tuotetta on vielä ihan vähän jäljellä, varmaan n. 25 ml. En tiedä, käytänkö tuotteita liian nuukasti, ainakin öljyn kohdalla myönnän nuukailun 😀 Öljyä olen oikeataan käyttänyt joka ilta, geeliputsaria alkuunsa aamuin ja illoin ja taisin kesällä siirtyä sen kanssa ainoastaan iltapesukäyttöön. Eli vaikka ovatkin kalliita, niin ovat ainakin riittoisia 😀

  Mulla on joskus vuosia sitten ollut siitä geelistä 400ml versio, mutta sen pumppu annosteli putsaria kyllä aivan liian paljon kerralla 🙁 Nyt olen siirtänyt putsaria matkakokoiseen pulloon, siitä on mielestäni helpoin annostella se herneenkokoinen nokare, mitä tuotetta yhdellä kerralla suositellaan käytettäväksi 🙂 Pesutehoa olen saanut vielä lisättyä siirryttyäni käyttämään Konjac-sientä.

  1. Kiitos kommentistasi! 🙂 Tuo geeli kyllä tuntuukin hyvin riittoisalta kunhan sen vaahdottaa käsissä ensin. Noissa puhdistusöljyissä toki on että toiset levittyvät helpommin ja ovat siksi riittoisampia, mutta ainahan sitäkin päätyy sormien väleihin. Konjac on kyllä kätevä vaahdotusapu ja kuoriikin hiukan samalla!

 5. Ei vietetty Halloweenia tänäkään vuonna, tylsä minä! Vähän itseäni on jäänyt harmittamaan, ettei tullut aikoinaan ostettua tuota Laveran ”geeliä”.

  1. Facebook-seinäni oli täynnä kauhunaamoja kun ihmiset maskeeraasivat itsensä Halloween-kuosiin. Hauska oli katsella mutta lauantai-ilta kului sohvalla kaverin ja miehen kanssa telkkaa katsoen.

 6. Lorealilta on tullut semmonen uusi geelimäinen micellar-silmämeikinpoistoaine. Ehkä se soveltuisi sulle seuraavaksi kokeiluun? Tai kookosöljy?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *