Tilasin Dermalogicaa ja liityin Instagramiin

Liityin minäkin vihdoin Instagramiin. Facebookinkin kanssa hannasin aika pitkään ennenkuin kavereiden painostuksesta lähdin mukaan, ja sama oli Instan kanssa. Nyt kuitenkin pari päivää sitten tämäkin mummeli liittyi sinne jakamaan kissa-, ruoka-, selfie- ja purkkikuviaan. Nimimerkki on kaisuli115 jos haluatte seurata. Koitan väkertää sivupalkkiin jonkinmoisen laatikon asiaan liittyen kunhan ehdin.

#selfie

Mainitsin I love me-messupostauksessa että kävin Dermalogican Face Mappingissa. Mukaani sain näytteitä, ja erityisesti ihastuin MediBac-sarjan Overnight Clearing Geliin. Tämän perusteella halusin tilata kokeiluun muutkin MediBac-sarjan tuotteet Skin Kitin muodossa. Messuilta sain Dermalogican suomalaiseen verkkokauppaan 10€ alennuskoodin, mutta kirjautuessani huomasin että saman alennuskoodin saa siinäkin vaiheessa.

Medibac clearing Skin Kit sisältää 50ml Clearing Skin Wash-kasvojenpesuaineen, 22 ml Sebum Clearing Mask-kasvonaamion, 15 ml Clearing Mattifier-kasvovoiteen, 15 ml Overnight Clearing Gel-geelivoiteen ja 3 ml Concealing Spot Treatment-peiteaineen.

Kiva päästä kokeilemaan miten nämä tehoavat hormonien mukaan aaltoilevalle aknetilanteeseeni. Raportoin siis myöhemmin käyttökokemuksia! Tämän setin normaalihinta on 50,60€ josta sai alennuskoodilla sitten vähän viilattua pois. Tilaukseni kokonaissumma oli 46,60€.

Tilaukseen tuli myös kaupanpäällisiä. Nettisivuilta näinkin jo etukäteen että mukaan saa 5 ml Overnight Repair Serumin, mutta Clean Start-sarjan Smart Mouth Lip Shine eli väritön huulikiilto tuli yllärinä. Lisäksi tilauksen infokenttään sai toivoa vapaavalinnaisia näytteitä, valitsin muutamia rauhoittavan sarjan tuotteita sekä pari puhdistustuotetta.

6€ postikulut vähän harmittivat minua, koska ne söivät suurimman osan 10€ alennuskoodin hyödystä. Nettikauppa oli kuitenkin aivan älyttömän helppokäyttöinen, tälläiselle paljon netistä tilaavalle se oikein erottui edukseen. Tilasin tuotteet tiistai-iltana puoliltaöin, ja jo keskiviikkoaamuna klo 10 paketti oli lähtenyt eteenpäin. Torstaina puoliltapäivin sain tekstiviestin että paketti on noudettavissa. Nopeaa toimintaa siis!

Marilyn sai kunnian olla ensimmäinen Instagram-julkaisuni, yllättävää eikö?

2 thoughts on “Tilasin Dermalogicaa ja liityin Instagramiin

  1. Mulla Dermalogican tuotteet on jääneet viime vuosina vähän paitsioon. Pari avattua ja avaamatonta purkkia taitaa kaapeista löytyä, joihin voisikin tarttua tässä lähipäivinä, ellei ne ole jo vanhentuneet 😀 Dermalogican tuotteista on ehkä parhaiten jäänyt mieleen Daily Microfoliant -jauhe, jota mulla onkin vielä jäljellä 🙂 Sitä olen varmaan käyttänyt ahkerimmin.

    PS. Marilyn ottaa selvästi Instagramin vakavasti 😉 Ei turhaa velmuile 😀

    1. Minäkin innostuin Dermalogicasta oikeastaan nyt vasta, aiemmin sarja ei ole oikein innostanut. Osasyy siihen oli että kävin vuosia sitten Dermalogica-kasvohoidossa joka oli hyvin epäonnistunut ja toi siten huonon fiiliksen koko sarjaa kohtaan. Daily Microfoliantia olen minäkin käyttänyt vuosien varrella muutamankin purkillisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *