Revlon Bold Lacquer Waterproof Length & Volume Mascara

Revlon hävisi Suomen markkinoilta jokunen vuosi sitten, mikä on todella harmi. Merkillä on paljon huippuhyviä meikkejä kohtuuhintaan. Ostin USA-reissusta Revlonin Bold Lacquer Waterproof Length & Volume Mascaran jonka korkkasin jo matkalla.

Pituutta ja tuuheutta, nysäripseni tarvitsevat molempia. Sitä Bold Lacquer lupaakin ripsiin tuoda. Vedenkestävät versiot valitsen aina paitsi siksi, että silmäni saattavat vuotaa helposti, mutta myös siksi että ripsien taivutus pysyy niillä paremmin. Vesiliukoiset saavat ripseni suoristumaan.

Vaikka turha pakkausjäte on huono juttu, tykkään jenkkien tavasta pakata ripsivärinsä. Tietääpähän varmasti saavansa sörkkimättömän ripsarin. Juuri eräs päivä katselin henkeäni haukkoen kun Anttilassa joku keski-ikäinen nainen järjestelmällisesti availi kaikkia myynnissä olevia ripsivärejä, kurkkasi harjaa ja laittoi takaisin hyllyyn. Teki mieli mennä kantelemaan myyjälle ja pistää täti ostamaan kaikki avaamansa ripsarit.

Bold Lacquer on pakattu metallisen kiiltävään siniseen pakkaukseen vihrein tehostevärin. Ripsiväriharja on perinteistä laatua ja kooltaan keskikokoinen. Turhan iso ja kömpelö alaripsiin, saan aina tuhrua aikaiseksi. Aluksi moitin ripsiväriharjaa huonoksi, ”tästä irtoilee harjaksia!”, ennenkuin älysin että maskara sisältää mustia kuidunpätkiä. Ensimmäinen moinen laatuaan omassa käytössäni.

Muutaman kerran olen onnistunut levittämään ripsiväriä ripsien tyveen niin, että irtokuitu on jäänyt törröttämään luomirajaan sisäänpäin ja raapinut varsin inhottavasti. Pinseteillä olen saanut sen tongittua pois. Kuidut eivät ole kertaakaan varisseet irti sen jälkeen kun ripsivärin on levittänyt paikalleen. Ne ovat varsin jäykkää ja jämäkkää materiaalia, pituudeltaan noin 3mm.

Terkkuja vaan äidille, tässä se syy miksi käytän ripsientaivuttimia

Yläpuolella ripseni ilman ripsiväriä tai pohjustajaa. Vasemmalla luonnontilassa, oikealla taivutettuina.

Ripsivärin kuitukarvat saavat ripsiin ihan kivasti tuuheutta ja myös pituutta, mutta seassa on myös kökköjä. Erottelevuutta hakevalle tämä ei ole välttämättä hyvä vaihtoehto, itse en kuitenkaan ole niin tarkka ja olen ollut tyytyväinen Revlonin jättämään jälkeen. Maksoin Bold Lacquerista alle 6$, joten siihen hintaansa nähden lähes huippuhyvä. Englannin Bootsissa tämä näyttäisi maksavan 10£. Revlonia ei juuri saa Suomeen tilaamallakaan, joten tämä on niitä ulkomaan matkojen tärppejä.

8 thoughts on “Revlon Bold Lacquer Waterproof Length & Volume Mascara

  1. Ruotsalaisesta eleven.se -nettikaupasta saa Revlonia. Tuo ripsari näyttäis maksavan hieman reilu 15 euroa. Postikulut näyttäisivät olevan 4,20 pelkkä ripsari ostoskorissa. Mutta ei mulla ole tuon tarkempia tietoja tuosta nettikaupasta, eikä kokemuksia.

  2. On suorastaan huutava vääryys, ettei Suomesta saa enää Revlonia. Sillä oli muistaakseni maailman paras, vähän vahamainen kulmakynä, jota kulutin aika monta kappaletta. Jos olisin tiennyt, että Revlon lähtee Suomesta, olisin hamstrannut niitä varastoon 😛

  3. Mä en ole kokeillut kuin yhtä kuituripsaria (Lorkun), enkä tiedä, onko omille ripsille välttämättä se paras tuote. Ihana killisilmä kisuli! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *