Minäminäminä-messujen saldo

Lauantaina suuntasin Pasilaan I love me-messuille. Tykkään tapahtumasta kovasti ja se onkin itselläni jokasyksyinen perinne. Unohdin kameran kotiin enkä ollut kuvaustuulella muutenkaan, joten nyt pääsette nauttimaan vain hankintojeni kuvista. Tulin messuille puolenpäivän jälkeen, eli pahimpaan ruuhka-aikaan. Porukkaa oli ihan älyttömästi ja monet pisteet skippasin suoraan väenpaljouden vuoksi. Palasin niihin sitten lähempänä sulkemisaikaa uudelleen. Messuilla oli tänä vuonna myös Luonnollisesti-puoli, josta nappasin mukaani avokadosta ja kurkuista tehdyn smoothien.

Yksi suosituista osastoista kauneuspuolella oli kynsituotteita myyvän Cesars Shopin koju. Limited edition-bloggaajakynsilakkoja oli myynnissä myös, mistä olin innoissani. Bloggaajien suunnittelemat sävyt myytiin loppuun nettikaupasta hetkessä, joten oli kiva saada toinen mahdollisuus hankkia niitä itselleen.

Ostin Saara Sarvaksen suunnitteleman Unicornificationin ja Wasting Lifestyle-blogin Emman suunnitteleman Better Not Wasten. Emma oli osastolla myös opettamassa kädestä pitäen kynsien leimaamista. Leimaaminen ei kuulemma onnistu kovin helposti kovalla leimasimella (jollainen minulla on), joten ostin kynsibloggaajien suosiossa olevan löllömmän stamperin osastolta mukaan. Olen kokeillut leimaamista vain kerran, eikä siitä tosiaan tullut yhtään mitään. Nyt paremmilla työkaluilla ja opeilla uuteen yritykseen. Ostin Cesarsin osastolta myös Delush Polishin Two Bees in a Pod-sävyn.

Messuilla oli tosi hyvä tarjous Trendi-lehdestä. Kolme numeroa sai hintaan 12,90€ mikä ei sinällään ole mitään ihmeellistä, mutta kylkiäiset olivat niin messevät että niiden takia lehden tilasin. Kotiin minulle lähetetään Lumenen CC-voide (jonka meinasin ostaa loppuvan tilalle kuitenkin), Lumenen ripsiväri ja valokynä. Lisäksi sain mukaani Voi Hyvin-lehden numeron, uusin Trendi minulla nimittäin jo oli. Muotiosastolta sai ottaa mukaansa veloituksetta Muotimaailma-lehden.

Mukava vakkarilukijani bongasi minut ja pyysi vastaamaan heidän koulutehtäväänsä liittyvään luonnonkosmetiikkakyselyyn. Sain kiitoksena mukaani ihanan Dr.Hauschkan vartalosetin, jossa on minikokoisia suihkusaippuoita, öljyjä ja vartalovoiteita. Kaikin puolin mahtava kohtaaminen siis!

Sain samaisesta Trendin lehtitilauksesta vielä mukaani Lumenen silmänympärysvoiteen. Avonin osastolla on jo monena vuonna voinut vaihtaa vanhan huulipunansa uuteen Avonin punaan, ja olin varautunut ottamalla mukaani ikivanhan hylsyynsä katkenneen punan. Sävyjä oli neljä, mutta minun päästessäni osastolle vaihtoehtoja oli enää kaksi joista valitsin nudesävyisen Naturally Nuden.

Davinesin osastolla oli hyviä tarjouksia. Lähes kaikki tuotteet maksoivat 15€, ja valitsin mukaani medium-pidon hiuslakan. Davines on kiinnostanut minua jo pitkään ja kiva tutustua merkkiin tarkemmin. Normaalihinnat pyörivät jossain 25-30€ paikkeilla joten messutarjous oli kyllä hyvä.

Livboxin osastolla oli tarjous että kolme boksia sai kahden hinnalla. Olen pitänyt tilauksessani taukoa jo useamman kuukauden, joten tartuin tarjoukseen. Mukaan sai myös yhden boksin joka oli koottu aiempien boksien sisällöistä.

 Messuboksissa oli BIC Soleil-terä, IDHairin minilakka, Eucerinin hoitosalva, Rimmelin huulilakka, Dr.Bronner’sin saippuanäytteitä ja Dermosilin kullanvärinen kynsilakka. Suurin osa boksin sisällöstä minulla jo olikin, koska olin tilannut Livboxia jo aiemmin, vain tuo Dermosilin lakka ja saippuat olivat uusia. Rimmelin huulilakasta sattui vielä täysin sama sävy kuin minulla jo oli, joten sen pistän suoraan eteenpäin. Mitään riemunkiljahduksia boksin sisältö ei saanut aikaan, mutta eivätköhän nuo tuotteet käytön tai uuden kodin löydä.

Mukaan tarttui myös vino pino näytteitä. Kävin Dermalogican Face Mappingissa ja sain sen mukaan sitten näytteitä mukaani. Kiva erityisesti kokeilla tuota finninnujerrusgeeliä.

Messupäivän päätteeksi jalat olivat muussina ja mieli iloinen. Jatkoimme vielä messuseurana olleiden Kahvia ja kosmetiikkaa-blogin Eikon, Kynsipöllö kosmetiikkapuussa-blogin Hannan ja Meikkimonsterin maailma-blogin Lebenin kanssa syömään ennen palaamistani junalla Lahteen.

Kävittekö te I love me-messuilla? Mikä oli parasta, teittekö löytöjä?

14 thoughts on “Minäminäminä-messujen saldo

  1. Jooh, tulihan tuolla käytyä tänään. Ihan kiva oli käydä, ei siinä mitään, mutta jotenkin messut eivät tarjonneet mulle oikeastaan mitään uutta tai kauheasti ahaa-elämyksiä….? Välillä vaan tuli tänne, että nää on jo nähty. :/ Ehkä pitäisi koittaa saada messuista aina enemmän irti, kuunnella luentoja ja koluta enemmän kojuja ja hiillostaa edustajia? Muutamia ihan kivoja tuotteita ostin, mm. Santea, Mádaraa ja Biozellia, mutta ei nyt mitään super-wau:ta.

    1. Itse panin kyllä sen merkille että messutarjoukset eivät olleet yhtä hyviä kuin aiempina vuosina. Näin ainakin luonnonkosmetiikan merkeillä, niitä kun yleensä olen ostanutkin. Vähän harmittaa etten mennyt kuuntelemaan mitään luentoja, olisi pitänyt varmasti suunnitella etukäteen vähän että mitä menee katsomaan ja monelta.

  2. Kivoja löytöjä olet tehnyt. Olisin itse mennyt pe messuille, mutta jäi flunssan takia väliin. Tuntuu olevan sitkeää sorttia, sillä en vieläkään ole päässyt siitä eroon. Hieman ehkä helpottanut, joten jos vaikka loppuviikosta pääsisi itsekin takas blogin pariin. 🙁

  3. Kiva kuulla, että tuo Davines oli edullisempaa, mua vähän kirpaisi se 15 euroakin :D. Mutta voi lääh kun ne pakkaukset oli ihania!

    1. No niin ovat! Paitsi se hoitoaineiden sormilla kaiveltava purkki vaikuttaa epäkäytännölliseltä. Lakka on ollut käytössä heti oston jälkeen ja so far so good! Pitää tehdä oma postauksensa siitä vielä.

  4. Hyviä messusaaliita! Itse en sitten ehtinyt pahemmin kierrellä, mutta eipähän mennyt rahaa 🙂 Kiva kun pian saa lukea sulta taas Livboxiarvioita 😛

  5. LivBoxin osastolla oli ongelmaa nettiyhteyden kanssa ja tilasin omani vasta kotona (sain osastolta alekoodin). Ylläriboksin piti tulla viime viikolla kotiin, mutta ilmeisesti menekki oli arvioitu vähän väärin kun sain mailia, että menee pari viikkoa 😉 Saa nähdä, mitä sieltä tulee, odotan innolla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *