Bite Beauty Cashmere Lip Cream Moscato

Sephorassa bongasin itselleni (ja ilmeisesti koko ketjussa) uuden merkin nimeltä Bite Beauty. Huulimeikkeihin ja -tuotteisiin erikoistunut Bite Beauty viehätti minua oitis niin että valikoin ihanuuksia tursuavasta hyllystä mukaani sen kirkkaimman sävyn Cashmere Lip Creamista. Sävy Moscato jatkaa kylmien pinkkien intoilulinjaani joka on ollut valloillaan koko kesän.

Bite Beauty on Amerikan Torontossa päämajaansa pitävä tuotemerkki, joka erikoistuu luonnollisella sisällöllä varustettuihin huulituotteisiin. Itsehän huomasin tuon 90% natural-tarran vasta kaupasta poistuessani, mutta se on iso plussa. Bite Beautyn sivuja tutkimalla ihan ällistyin. New Yorkin Prince Streetillä on nimittäin Bite Beautyn Lip Lab, jossa voi luoda itsellensä täysin personoidun huulipunasävyn! Huulipunaansa saa siis kehitellä yksilöllisen sävyn ammattilaisen kanssa, ja myös koostumuksen ja maun saa valita itse. Niin siistiä! New Yorkin matkaajille ihan must-see-mesta. Ajanvarausta suositellaan mutta se ei ole pakollinen ja koko hommaan menee aikaa vain puolisen tuntia. Mitään omaisuuksia huulipunan luominen ei maksa, halutuista ominaisuuksista riippuen 36-54$.

Muuten Bite Beauty on Sephoran yksinmyynnissä.

Cashmere Lip Creamin nimi kuvaa hyvin sen koostumusta. Huulimaali on pehmeää ja pigmenttistä, ja se kuivahtaa mataksi. Sävy pysyy huulilla todella pitkään, eikä karkaile huulten ympärille pieniin juonteisiin. Meikki on oikeastaan täysin painoton huulilla. Luonnonvahat ja -öljyt estävät huulien kuivumisen.

Pakkauksen sisällä on applikaattori jolla levitys onnistuu siististi.

Bite Beauty Cashmere Lip Creamit maksavat Sephorassa noin 30$, mikä ei ole mielestäni mikään halpa hinta. Olen kuitenkin itse tykännyt tästä ihan hirmuisesti, ja Moscato on päätynyt huulilleni useasti. Varma mielen piristäjä! Euroopassa näitä ei ilmeisesti myydä, mutta pikainen vilkaisu eBaysta kertoi että Bite Beautyä saa ainakin sieltä hankittua.

14 thoughts on “Bite Beauty Cashmere Lip Cream Moscato

  1. Uuaaah. Onpa ihanan näköinen! Mun on kyllä NIIIIIN pakko päästä ruotsiin ja Sephoraan! Ja mielellään sitten sillon kun on rahaa niin saa törsätä huolella.. 😀

    1. No mut tiedän etten tuu mihinkään kauemmas sephoraan pääsemään kuitenkaan pitkään aikaan 😀 joten siks heitän ton Ruotsin tohon 🙂 Siellä on niin paljon kaikkee mitä haluaisin kokeilla 😀

  2. Toi Lip Lab kyllä täytyy pitää mielessä ens kevättä varten! En ollut tuosta kuullutkaan, vaikka Biten huulimeikeistä oon jenkkiblogeista lukenutkin. Muutenkin pitää päästä Sephoraan tutustumaan merkkiin.

    Tosi kaunis tuo sun ostama sävy ja koostumus näyttää ja kuulostaa hyvältä!

    1. Jep, ois tarkoitus New Yorkiin matkustaa 🙂 Pitää alkaa miettimään minkälaisen tuotteen haluaisin ja jos vaan Lip Labiin onnistun pääsemään, niin raporttia tulee takuulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *