Silmänympärysten turvotuksesta eroon – BAKEL Cool Eyes

Sain upean tilaisuuden päästä kokeilemaan italialaisen hoitolamerkki BAKELin Cool Eyes-silmänympärysvoidetta. BAKEL tulee sanoista Beauty And Key Elements. Kyseessä on sillä tavalla täysin ainutlaatuinen merkki, että BAKELin tuotteet sisältävät ainoastaan vaikuttavia aineita. Normaalistihan ihonhoitotuotteissa on voidepohja, johon aktiiviaineita lisätään haluttu määrä. BAKELilla asiat on mietitty toisin, ja tuotteissa ei ole mitään ”turhaa” vaan joka ikisellä käytetyllä ainesosalla on ihonhoidollinen tärkeä funktio.

Siten tuotteet sopivat loistavasti myös herkälle iholle, koska pois on jätetty sellaiset ylimääräisyydet kuten säilöntä- ja väriaineet, hajusteet, petrokemikaalit, silikoni, alkoholi, sulfaatit ja PEG-/PPG-yhdisteet. Lähes koko BAKEL-tuotesarjalla on Allergia- ja astmaliiton tunnus, ja merkki on myös Animalian listalla eli tuotteita eikä niiden raaka-aineita ole missään vaiheessa testattu eläimillä. Kuulostaa niin täydelliseltä!

Cool Eyesistä maahantuoja kertoo seuraavaa:
”Silmänympärysihon turvotusta vähentävä tehoaine sisältää kolmen ainesosan yhdistelmän, joka tehoaa tummien silmänalusien ja silmäpussien pääasiallisiin aiheuttajiin. Dipeptidi stimuloi liiallisen nesteen poistumista, tetrapeptide lisää ihon kimmoisuutta ja hesperidin ehkäisee kapillaarisen haurauden lisääntymistä. Jo muutaman käyttökerran jälkeen silmänympärysiho näyttää sileämmältä ja silmäpussien turvotus sekä silmänalusien tummuus on vähentynyt.”

Itselläni on jo pidempään ollut suuri ongelma herkästi turpoavien silmäluomieni kanssa. Saatan aamulla herätä luomet nakkimakkaroiksi turvonneina, eikä turvotus laske ennen kuin päivällä vasta. Turvotuksen voi aiheuttaa lähes mikä vain, mitään tiettyä syytä en ole siihen löytänyt. Yleensähän turvotusta voi aiheuttaa esimerkiksi suolainen ruoka tai liian tuhti silmänympärysvoide liian lähelle luomirajaa levitettynä mutta ne eivät ole minun tapauksessani olleet syynä. Cool Eyesin turvotusta laskeva tuotelupaus kiinnosti minua siten aivan erityisen paljon. Silmänympärysihoni on samalla kuitenkin myös hyvin herkkä. Saan luomilleni todella helposti karhean kuivaa ja kutisevaa atooppista ihottumaa. Sitä tuli kesälläkin, vaikka muu osa kasvoista oli suhteellisen hyvässä kunnossa.

Cool Eyes on pakattu hopeanväriseen hylsyyn. Hyvin tekninen ja jännittävän näköinen pakkaus!

Korkin alta paljastuu metallinen kuula. Metallinen annostelupää tuntuu iholla virkistävän viileältä.

Voidetta annostellaan putkilon pohjaa painamalla.

Voide nousee kuulan ympäriltä, ja sitä voi joko pyöritellä iholle suoraan pakkauksesta tai sipaista voide tuosta sormenpäähän. Itse olen päätynyt lopulta laittamaan voidetta sormin. Tämä voide on nimittäin niin selkeän virkistävän tuntuista iholla, että metallikuulan tuntu jää siinä toissijaiseksi. Voide todella viilentää ihoa ihanasti ja erittäin tehokkaasti. Se myös imeytyy ihoon nopeasti, ja on siten hyvinkin ihanteellinen meikin alle.

Olen itse käyttänyt Cool Eyesiä aamuin illoin nyt jo lähes kaksi kuukautta. Ilokseni voin kertoa että sekä ihottuma että turvotus on pysynyt poissa! Tehokkain turvotuksen ehkäisy tulee nimenomaan silloin kun laitan Cool Eyesiä myös illalla. Jos olen levittänyt voidetta vähän varomattomasti liian lähelle luomirajaa, niin että voidetta on mennyt ihan silmän alueellekin, tuote on kirvellyt ja saanut silmäni vuotamaan. Olen kuitenkin oppinut varomaan sohimasta voidetta silmään ja säästynyt epämukavuudelta.

Tykkään itse seurata purkkieni sisällön hupenemista. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin pumpata läpinäkymätöntä pumppupulloa turhaan kun tuote on loppunut ennen kuin moista ehti aavistaakaan. Cool Eyesin hopeanvärisen kuoren saa ruuvattua irti, ja sisältä paljastuu läpinäkyvä pumppupullo josta näkee paljonko ihmeainetta on vielä jäljellä. Päivittäisessä käytössä Cool Eyes kestää noin puoli vuotta.

BAKEL merkitsee pakkauksiinsa myös jokaisen ainesosan käyttöfunktion. Tällä tehdään siis lupaus 100% tehoaineita sisältävästä sisällöstä läpinäkyväksi. Tykkään todella paljon, tälläiselle INCIen kahlaamista opettelevalle tämä on tosi kiinnostavaa!

BAKEL Cool Eyes on miellyttänyt muitakin. Gloria oli nostanut Cool Eyesin yhdeksi vuoden 2012 parhaimmista kauneustuotteista, eikä syyttä. Valittelin reilu vuosi sitten kun vakkari-silmänympärysvoiteeni virkistävä koostumus oli muutettu, enkä ollut tähän mennessä vielä löytänyt yhtä hyvää korvaajaa. Ennen kuin nyt.

Cool Eyes on arvokas tuote. 20 ml pakkaus voidetta maksaa 99€. Täytyy kuitenkin sanoa, että itse ihastuin tähän niin täysillä, että käyn varmasti ostamassa pennosillani uuden tilalle kun tämä yksilö joskus loppuu. Ulkomaisissa nettikaupoissa hinta näytti olevan samaa tai jopa enemmän kuin täällä, joten suosiolla kannattaa tukea kotimaista yritystä BAKEL-hankintoja tehdessään.

BAKELia myydään valikoiduissa kauneushoitoloissa ja apteekeissa, jotka näet täältä. Sarjan tuotteilla tehdään myös kauneushoitoloissa tehokkaita kasvohoitoja. Tällä hetkellä Cool Eyesin saa alennettuun 87 euron messuhintaan Ilopilleri-verkkoapteekista.

Mikä on teidän lemppari-silmänympärysvoiteenne? Onko silmänympäryshoitotuotteen virkistävyys teille yhtä tärkeää kuin itselleni?

Tuote saatu maahantuojalta.

14 thoughts on “Silmänympärysten turvotuksesta eroon – BAKEL Cool Eyes

    1. Totta puhuen en minäkään edes harkitsisi maksavani tuotteesta tälläistä hintaa, ellen olisi sitä itse kokeillut ja niin hyväksi todennut. I love me-messuilla jaetaan muuten Bakelin näytteitä, ehkä siellä olisi myös Cool Eyesista joku näytepussukka mukana!

  1. Itsekin olen pennosillani valmis maksamaan tuotteista, jotka todella toimivat ja Bakel on itselleni kokonaisuudessaan sellainen sarja. On myös ainoa tuotesarja, jonka jotain tuotetta mulla on käytössä koko ajan, se on paljon se! 😉 Laskin äsken, että tällä hetkellä kylppärin kaapissa on peräti viittä erilaista Bakel-tuotetta. Tykkään tästä Cool Eyesista, itse levitän tuotteen ihan sormin. Käytän aamuin ja illoin.

  2. Kuulostaa aivan ihanalta tuotteelta. Olen kyllä valmis satsaamaan silmänympärysvoiteeseen vähän enemmän, mutta näin kallista tuotetta minulla ei ole vielä koskaan ollut. Nyt keksin, mitä toivon joululahjaksi mieheltäni 🙂

  3. Itselläni tärkein ominaisuus on kosteutus. En kärsi turvonneista luomista (paitsi hysteerisen itkukohtauksen jälkeen) ja jotenkin viilentävä tuntu silmänympärysalueella tuntuu aika hurjalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *