Pinkkiä perjantaita

Tänään 10.10 monet kantavat yllään pinkkiä Roosa nauha-kampanjan kunniaksi. Minäkin innostuin iloittelemaan pinkillä sekä kynsillä että huulissa. Mitään babypinkin roosaa kun kynsipakistani ei löydy, kynsille päätyi vähän ärtsympää pinkkiä. Ja huulille myös…

Kynsille päätyi OPI-maahantuojan käynniltä saatu OPI A definite moust-have yhdessä USA-tuliaisen Essie Luxeffects A cut aboven kanssa. Huulille laitoin ihananihanaa Bite Beautyn Cashmere Lip Cream Moscatoa.

Tämän vuoden Minna Parikan suunnittelema roosa nauha on upea, yritin eilen kiireessä sen ostaa mutta kaupasta olivat loppu. Josko tänään muistaisin ja ehtisin sen hankkia.

Mukavaa perjantaita ja muistakaa tutkia rintanne!

OPIn kynsilakka saatu blogin kautta.

4 thoughts on “Pinkkiä perjantaita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *