Idun Minerals Eyeshadow Lejongap

Ruotsalainen apteekeissa myytävä Idun Minerals on näkynyt blogissani pitkin kesää mineraalipohjansa ansiosta, jota olen käyttänyt pääasiallisena ihomeikkinäni. Idunilla on kuitenkin muutakin kivaa kosmetiikkaa kuin vain pohjameikkejä. Sain maahantuojalta kokeiluun merkin luomiväripaletteja, ja tänään esittelen ihanan ruskeasävyisen Lejongapin.

Lejongap-luomiväripaletti sisältää neljä neutraalia luomivärisävyä jämäkässä ja kauniissa rasiassa. Mattainen vaalea on täydellinen kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan.Ylärivin kaksi mattaruskeaa hohtavat hennosti. Alaoikealla oleva mattaväri sisältää hiukan shimmeriä.

Ei pohjustajaa alla

Lejongapin ruskeat taittavat hiukan harmaaseen. Luomivärinapeissa on pigmenttiä juuri sopivasti. Ylläolevassa kuvassa en käyttänyt alle pohjustajaa, ja värit pöllyävät hiukan. Pohjustaja kiinnittää luomivärin kuitenkin todella tiukasti paikoilleen, eikä luomimeikki hälvene päivän aikana lainkaan.

Idunin meikit ovat 100% puhdistettua mineraalia. Mineraalimeikkinä markkinoidut tuotteet eivät välttämättä aina sisällä pelkästään mineraaleja, joten tuoteselosteet kannattaa vilkaista läpi. Mineraalimeikin erityisominaisuushan on että se hoitaa ja suojaa ihoa sekä antaa sen hengittää paremmin kuin ns. normimeikkien kanssa.

Idunin upeita pakkauksia kehuin jo aiemminkin, tässä kauniiden luomiväripalettien designia. Kuin pieniä taideteoksia!

Alla Idun Mineralsilla tehty meikki. Päivän meikissä käytetyt Idunin meikkipohja ja aurinkopuuteri nähtiin jo aiemmin tässä postauksessa, ne ovat olleet koko kesän ja syksyn oikeastaan päivittäisessä käytössäni. Luomilla Lejongap ja huulilla Idun Mineralsin huulikiillon sävy Mary.

Hunajaiselta tuoksuva Idun-kiilto on ihana, postaan siitä vielä erikseen myöhemmin!

Idun Mineralsia myydään apteekeissa, tarkemmat myyntipisteet löydät täältä.

Luomivärinelikoiden hinta on noin 26,20€ ja huulikiiltojen noin 20€ (hinnat kävin väijymässä omasta apteekistamme).

Marcolino ottaa iisisti
Tuotteet saatu kokeiluun maahantuojalta.

8 thoughts on “Idun Minerals Eyeshadow Lejongap

  1. Aivan ihanan meikin oot tehnyt! ^^ Lejongap on aivan mahtava paletti! Oon tykännyt siitä tosi paljon- sen värit on tosi nättejä ja hyvälaatuisia 🙂

    1. Voi kiitos! 🙂 Hinta-laatusuhde on tosiaan kohdillaan, kuten kaikissa testaamissani Idunin tuotteissa! Noissa mattavalkoisissa sen oikein korostuneesti huomaa, toiset peittävät tehokkaasti ja toiset taas eivät. Lejongapin valkoisella häivyttyy alla paistava silmäkulmien tummuuskin.

  2. Meidän apteekissa on Idunia ja etenkin nuo luomivärit kiinnostaa. Vielä on hinta tuntunut liian kovalta eikä ole tullut ostettua 😀 yksi toinen luomiväripaletti on ihana, olikohan siinä kultaa ja ruskeaa..

    1. Sävyvaihtoehtojahan on useampiakin. Itselläni on vielä harmaansävyinen tämän lisäksi. Minusta tuo hinta ei ole kauhean kova jos vertaa luomiväripalettien yleiseen hintatasoon, varsinkin selektiiviset ovat tosi paljon arvokkaampia. Käy vaan ostamassa, hyviä ovat!

  3. Idunin tuotteet ovat loistavia. Käytän sarjan huulikiiltoja lähes päivittäin. Lejongap on myös ihana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *