Make Up For Ever Artist Palette

USA-tuliaisina ostin aivan ihanan luomiväripaletin Make Up For Everiltä. Artist Palette on Limited Edition-tuote, eli näitä on tarjolla vain rajattu erä. Paletti sisältää kahdeksan superpigmenttistä luomiväriä (8 x 1g) sekä kaksi sivellintä. Itse paletti on käteensopiva ja jämäkkä. Koko on sitä luokkaa että paletin voi ottaa hyvillä mielin reissuun mukaan. Iso peili on myös plussaa.

Sävymaailma on sellainen, että paletilla saa luotua luonnollisempaa ruskeansävyistä meikkiä, mutta myös värikkäitä ja smokyynkin vivahtavia. Luomivärit ovat kaikki shimmerisiä, lukuunottamatta vasemmanpuoleisinta mattaa beigeä sävyä.

Sephorassa paletti maksoi 46$. Suomessa veikkaisin että hintaa on ehkä jotain 56€?

Korkkasin paletin käyttöön heti reissussa, ja monenlaisia meikkejä tällä toden totta saa tehtyä. Ja mikä pigmentti! Huh, upeaa.

Puhtaalle iholle swatchattu, ei pohjustajaa

Suosikkejani ovat upean hohtavasti kullanvärinen ruskea, sen viereinen siniturkoosi (johon tartuin ihan ihka ensimmäisellä meikkaamiskerralla tämän paletin kanssa) sekä tummin lila. Tuo vaaleampi lila vaatii hiukan luomelle pakkaamista jotta pigmentti tulee kunnolla esiin. Sen mukana on myös glitteriä. Lieneekö sattumaa että glitteriset luomivärit harvoin loistavat pigmenttisyydellään?

Paletin mukana tulleita siveltimiä en ole vielä käyttänyt, minulla on jokin asennevamma meikkipalettien mukana tuleviin applikaattoreihin. Täytyisi kokeilla vähemmillä ennakkoluuloilla.

Meinasi itsesensuuri iskeä, kun livenä kiva meikki ei näyttänytkään ruudulla enää niin kivalta. Mutta annan kuitenkin palaa, tässä siis yksi lilansävyinen meikki Artist Palettella.

Artist Palettesta pääosassa olivat oikean laidan kaksi lilaa. Kulmaluulla käytin mattaa ihonväristä vasemmasta laidasta, ja silmän sisänurkassa sen vieressä olevaa hohtavaa vaaleanpunertavaa sävyä. Sen vieressä olevaa vaaleaa ruskeaa käytin myös apuna hyvin kevyesti lilojen häivyttelyssä.

Tässä myös muut meikissä käytetyt tuotteet (paitsi Guerlainin irtopuuteri, sitä on todella ärsyttävää kuvata superpeilaavan pyöreän pakkauksen takia).

Toisen sävyisiä Artist Palette-meikkejä tullaan mitä luultavimmin näkemään lisää myöhemmin. Monipuolinen, upea paletti, olen kovin ihastunut!

”Mitäs sä meinaat?”

4 thoughts on “Make Up For Ever Artist Palette

    1. Niin on! Paltti on kyllä ollut varsin ahkerassa käytössä. Suosikkejani ovat olleet nuo ruskeat ja yllättäen siniturkoosi sävy, joka ei ole yleensä mikään go-to-sävy itselleni mutta tämä on ihastuttanut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *