Syyskuussa loppuneet tuotteet

Syyskuun loppuneista ei valitettavasti saada ihanaa yhteisläjäkuvaa, koska reissussa loppuneet jäivät USA:n jätejärjestelmän vaivoiksi. Kaikkia en jaksanut kuvata, mutta arvostellaan reissutuotteista nyt ne joista kuvat on.

Kuva otettu Los Angelesissa hotellihuoneen pöntön päällä aamun check out-kiireessä kännykällä

Korres Lily of The Valley Cotton Body Milk on paljon pienempi kuin Korresin vartalovoiteet yleensä, mutta hinta on sama. Syyn täytyy olla että tästä tuoksusta on hajuvesi, ja se tekee tästä kai jotenkin kallisarvoisempaa. Koostumukseltaan ihan perus-Korresia eli jees. Tuoksu oli, noh, hajuvesimäinen. En usko että hankin uudelleen kuitenkaan.

Dermosil Suihku- ja kylpyöljy Mandariini mainittiin blogissa aiemmin jo täällä. En lopulta lämmennyt tämän paksulle koostumukselle. Se levittyi vähän vaivalloisesti ja piti huuhdella pois hieroen. Ostin suihkuöljyksi jo tilalle tämän edeltäjää eli Kicksin Pure Natural Oilsin suihkuöljyä.

Lactoline hajustamaton pesuneste kului reissussa kokonaan mieheni ja minun yhteiskäytössä. Todella kätevä reissutuote. Mies pesi tällä itsensä päästä varpaisiin, itse käytin suihkusaippuana ja kakkosvaiheen kasvoputsarina. Postaus täällä.

Madara Ecobody Body Lotion oli pyörinyt reissukassissani jo pitkään, ja matkalla käytin viimeiset jämät tästä. Koostumus oli kevyt ja liru, en tiedä onko sitä päivitettyä sittemmin.

Yves Rocher Vanilla Lemon Perfumed Body Lotion oli majaillut kaapeissani jo ihan liian pitkään. Olin ostanut näitä aikoinaan jostain joulunjälkeisalesta parikin kappaletta halvalla. Ihan peruslaatua, mutta tykkäsin kuitenkin boostata tätä arganöljyllä.

Lush Snow Fairy Shower Gel 100g on tämä kauneusbloggaajat joka joulu villitsevä kausituote, jonka tuoksu on niin karkki kuin vain voi olla. En ole karkkituoksujen ystävä, joten käytin tätä harvakseltaan makeusöveriä vältellen. Lopulta kyllä tykästyin tähän, ja voisin ostaa käsisaippuaksi samaa tuoksua uudelleen. Kun en muistanut ravistella pulloa käyttöjen välillä, pinkki väriaine ja kimalteet painuivat pullon pohjalle ja sinne jäivät.

Goldwell Dualsenses Sun Reflects After Sun Shampoo ja 60sec Treatment ovat miitin doogiebagin saldoa. Luulen, että myöhemmin jos haistan tätä tuoksua pääsen roadtripimme tunnelmiin. Näillä hiustuotteilla siis pesin hiukseni reissussa päivittäin, eivätkä nämä edes loppuneet kolmen viikon reissulla. Jättivät hiukset sileiksi, mutta minun tarpeisiini ehkä liiankin. Hiuksiin oli vaikea saada tuuheutta. Sarjan jätettävä suihke vetelee ihan viimeisiään myös peilikaapissani, se sitten varmaan lokakuun loppuneet-postauksessa 🙂

Maybellinen Colossal Go Extreme! Waterproof tuli arvioitua tarkemmin täällä. Ei tehnyt mitenkään ihmeellistä jälkeä, harja oli liian iso ja massa kuivahti puteliin aivan ennätysajassa. Ei siis uudelleen ostoslistalle tätä.

Khadi Herbal Hair Colour Pure Henna Red oli käytössä miellyttävä kasviväri, jonka arvioin aiemmin täällä. Voisin hankkia uudelleenkin, mutta kokeilunhaluisena katselen muita hennavaihtoehtoja varmaankin seuraavaksi.

Dermosil Berry Therapy Facial Cleansing Oil Lingonberry-näyte oli kiva kokeilla, harmi etten tykännyt tästä. Aivan liian voimakas teennäisen puolukan tuoksu. Tykkään kyllä käyttää puhdistusöljyjä ihomeikin poistamiseen, ne ovat tehokkaita mutta iholle todella helliä.

Frantsila Luomusaippua Ilo kului käsisaippuana. Keltainen tyrnistä värinsä saanut saippuapalanen sisälsi paljon tähtianishippusia jotka kuorivat ihoa. Tuoreena saippua tuoksu tosi voimakkaasti salmiakille. Tykkäsin kyllä, se kuoriva ominaisuus oli usein hyvinkin kätevä. Tuote lienee lopetettu koska en enää tätä nettisivuilta löytänyt. Sain saippuan blogin kautta.

2 thoughts on “Syyskuussa loppuneet tuotteet

  1. Voi hitsi, just ku kiinnostuin tost Frantsilan saippuasta ni sit sitä ei enää oo 😀 Ei se mitään, kyllä noita vastaavia varmaan tulee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *