iHerb-tärppi: Thayersin kasvovesi

iHerb-verkkokauppaa voisi luonnehtia netissä toimivaksi isoksi luontaistuotekaupaksi. Olen tilannut sieltä useita kertoja, ja tehnyt paljon edullisia löytöjä. Viimeksi kun tarvitsin uutta kasvovettä, käännyin iHerbin puoleen. Thayersin kasvovettä olin käyttänyt jokunen vuosi sitten yhden pullollisen, ja muistelin sen olevan hyvä.

Thayers Rose Petal Witch Hazel Toner on alkoholiton ruusuvettä sisältävä kasvovesi. Pakkauskoko on reilumman puoleinen, 355 ml pullosta kelpaa holvata pidempäänkin.

Tuoksu on ihanan ruusuinen. Osaksi se saadaan aikaan luontaisella ruusuhajusteella, koska itse ruusuvesi on INCIn loppupuolella. Ihoa rauhoittamassa ja kosteuttamassa listauksen alkupäässä ovat aloe vera ja glyseriini sekä amerikantaikapähkinäuute (Hamamelis Virginia Extract). INCI on mukavan lyhyt ja simppeli. Kasvovesi tuntuu iholla raikastavalta ja rauhoittavalta.

Etikettiin on printattu tekstiä molemmin puolin, hauska yksityiskohta.

Tällä hetkellä kasvovesi kustantaa iHerbissä 8,6$ eli vajaat 7€. Kasvoveden löydät tämän linkin takaa.

Ensimmäisestä iHerbin tilauksesta saa 5$ alennuksen koodilla XEN002. Lähetyskulut ovat vain 4$ alle 1,36kg paketeille. Paketit tulevat EU:n ulkopuolelta, joten tullit on hyvä pitää mielessä.

Marilyn & Pamela are back!

10 thoughts on “iHerb-tärppi: Thayersin kasvovesi

  1. Käytän tuosta sitä edullisemaa Madre Labsin versiota, josta on tullut nyt testattua ruusu- sekä hajusteeton versio. On hyviä!!

  2. Tämä on kyllä hyvä ja edullinen kasvovesi. 🙂 Harmi vaan iho ei tällä hetkellä kestä oikein mitään, toivon mukaan taas pian!

  3. Multakin löytyy sama kasvovesi, mutta eihän tuo lopu koskaan :D. Liian iso pullo vaihtelunhaluiselle. Ostin tuon joskus tarjouksesta iHerbistä, ja hinta taisi olla vain 2 dollaria.

    kivipuuteri.blogspot.fi

    1. Se on totta, kuluu hitaanlaisesti. Olen alkanut itse tätä käyttämään käsien kautta, vaikka siten sitä taitaa kulua vielä vähemmän kuin pumpuliin lotraamalla. Osuipa sulle hyvä tarjous!

  4. Jes, iHerb-tärppi! Oikein odotan että nykyinen kosmetiikkavarasto hupenee, että pääsen tilaamaan sieltä ekaa kertaa 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *