Long Beach ja Santa Monica + meikkejä!

Olin sitten mennyt sekoilemaan hotellivarauksen kanssa, ja olin varannut huoneen jossa oli maksullinen pysäköinti eikä mikroa/jääkaappia. Huoh. Long Beachin huone oli muuten peruskiva, eka huone missä oli suihkumyssy ja ompelusetti.

Lähdimme sunnuntai-iltana huoneen saatuamme etsimään sapuskapaikkaa. Päädyimme kanaa ja vohveleita nimessään mainostavaan paikkaan. Ja niitä todellakin yhdistettiin myös lautasella. Uppopaistettua kanaa, vohveleita, makeuttamatonta kermavaahtoa ja siirappia. Vähintäänkin eksoottista! Tuo oli siis mieheni annos, itse otin kananrintaa pavuilla ja riisillä. Annokseni oli jätti: kahden nyrkin kokoinen uppopaistettu kananrintamöhkäle ja vähintäänkin purkillinen papuja yhdessä riisivuoren kanssa. Sen kera tarjottiin maissileipää joka maistui ihan vaalealta kuivakakulta ja sitä makeuttamatonta kermavaahtoa. Alla annokseni kun olin vetänyt itseni jo siitä ähkyyn.

Ravintolan seinällä oli kuva jossa Barack Obama poseeraa ravintolan työntekijöiden kanssa. Listalla oli myös Obaman mukaan nimetty ruoka-annos. Ruoan jälkeen käppäilimme satamaan katsomaan laivoja, ja kaupan kautta kotiin.

Maanantaina lähdimme aamiaisen jälkeen ajelemaan Los Angelesissa Griffitin observatoriolle. Sieltä näkisi kuulemma hienosti Hollywood-kyltit. Observatoriolle pääsi ajamaan helposti ja ilmaista parkkitilaa oli runsaasti. Hyvät näkymät koko Losin yli. Lämpötila oli taas 100F eli noin 37c, joten ulkona ei pysty olemaan kovin pitkään kerrallaan. Ilmastointi on kyllä yksi parhaimmista keksinnöistä ikinä!

Halusimme myös tsekata Chinatownin. Kuin pienois-Kiina keskellä Los Angelesia. Paljon kojuja ja ravintoloita. Menimme yhteen seafood-paikkaan syömään. Mieheni sai varsinaisen kulttuurishokin, kun heti istuttuamme viereen tuotiin kärry täynnä pieniä ruoka-annoksia. Kiinalaisittain englantia puhuva tarjoilija alkoi luetella ruokia että haluatteko tätä, tai tätä. Ööh en tiedä mitä se on, onko teillä ruokalistaa. Mieheni otti sitten katkarapukeittoa ja minä paistettua riisiä naudanlihalla. Ruoat katettiin molemmat kahdelle, mikä oli lopulta ihan kiva. Jätimme varmuuden vuoksi vähän ruokaa syömättä, se kun käsittääkseni ainakin Kiinassa kertoo että on kylläinen eikä tarvitse enää santsikierrosta. Ostin yhdestä kojusta hellehatun, en ole Suomesta nimittäin löytänyt mieluista.

Päivän parhain juttu oli Santa Monican ranta. Tosi upeat maisemat ja kaunis päivä. Rannalla oli huomattavasti miellyttävämpi lämpötila kuin kaupungilla, ja merivesi oli sopivan virkistävää muttei liian kylmää.

Todella nautin olostani siellä. Hypimme aalloissa, ne olivatkin korkeita koska tuuli suht voimakkaasti. Rannalta vähän ennen kuutta lähtiessämme oli vieläkin kauhea ruuhka, olimme vähän ajatelleet ruuhkahuipun olleen jo aiemmin.

Halusin käydä Sephorassa ostamassa (mm.) Armanin meikkejä, ja muutaman mutkan kautta päädyimme Hollywoodin ytimeen Hollywood Boulevardille. Siellä oli sen Sephoran lisäksi kaikkia turistinähtävyyksiä joille olemme budjetoineet aikaa seuraaville päiville. Nyt pääsimme siis vähän kurkkimaan etukäteen.

Tässä Sephoran saldo. Olin viimeksi ostanut niin paljon että sain nyt jo käyttää pisteitä ilmaiseen minituotteeseen (MUFEn mini huultenrajauskynä). Niin, olinhan liittynyt Sephoran kantikseksi 🙂 Sen lisäksi sähköpostiini tulleella tarjouksella sain kassillisen näytteitä Freshiltä, Ole Henrikseniltä, Originsiltä, Algenisitilta, Josie Maranilta ja Caudalielta. Kaikki minulle uusia merkkejä, eli jee jännää!

8 thoughts on “Long Beach ja Santa Monica + meikkejä!

  1. Origins on itselleni sellainen merkki, joka kiinnostaa ihan hirveästi! 🙂 Harmi, ettei täällä ole enää biitsikelit, vaikka melko lämmintä onkin. 😀

    1. Origins on niin arvokas etten ole siihen siksi tutustunut. Kiva kokeilla nuo pari rasvailukertaa näytepussukoista. En uskaltanut avata niitä jenkeissä, rakastuminen olisi tullut kalliiksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *