Viimeinen ilta Texasissa: Sephora, Gas Monkey ja roller derbyä

Maanantaina selvisimme aamiaiselle asti. Se olikin hotellin meganuhjuiseen olemukseen nähden todella hyvä. Kokki teki meille munakkaat toivomillamme täytteillä ja tarjoilija toi sen pöytään. Hedelmiäkin sain! Vau! Olin kuitenkin niin käärmeissäni siitä, että siivooja oli heittänyt tavaroitamme pois, että mieliala oli hiukan kyrpiintynyt.

Meillä ei ollut mitään ihmeempää ohjelmaa, ja vettäkin tihutti joten googletin lähimmän Sephoran ja painuin hiplaamaan meikkejä. Hiippailin kauppaa läpi kaikkea mahdollista swatchaillen. Onneksi Sephorassa oli meikinpoistolappuja joka hyllyn reunalla, koska käsien pinta-ala on hyvinkin rajallista 🙂 Vilautan ostoksia tässäkin (blogin Facebook-sivulla tämä jo nähtiinkin), postaan kaikista reissun ostoksista kunnolla ja paremmilla kuvilla sitten kotona.

Ostoskoriin päätyi tälläinen ihana kasa kosmetiikkaa. Stila Eyes Are The Window Shadow Palette Spirit, Make Up For Ever Artist Palette, Bite Beauty Cashmere Lip Cream Moscato ja vanha tuttu (meikkipussissani käytännössä tyhjänä pyörivä) NARS Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base.

Kaupasta ulos päästyämme huokailin vain hetken sanattomana, typerä virne kasvoillani. Ihania.

Kävimme syömässä Gas Monkey Bar&Grillissä. Gas Monkey Garage on siis autoja kustomoiva yritys, josta tehdään varsin suosittua tv-ohjelmaa nimeltä Fast’n’Loud. Sen myötä tuo ravintolakin on suosittu. Menestyksestä otetaan kaikki irti, merchiä oli myynnissä jos kaikenmoista. Kaljakin myytiin sellaisena pakettina että logolla varustetun tuopin saat viedä (ihan luvan kanssa) kotiin mukanasi.

Ruoka oli hyvää. Itse menin turvallisella burgerilinjalla. Mieheni otti briskettiä, sitä oli grillattu 17 tuntia. Arvaatte varmaan että mehevää oli. Miestä nauratti kun huomautin että kyllä kelpaa kotona taas kokata soijaa (olemme koittaneet rajoittaa punaisen lihan syömisen 1-2 päivään viikossa, täällä se ei todellakaan päde).

Kävimme checkautumassa uuteen hotellihuoneeseemme. Se on ihan Six Flags-huvipuiston vieressä, mutta puisto ei taida olla auki kun laitteet eivät ole päällä. Näin hotellilla mainoksia puistosta, sisäänpääsy oli jotain 60$ luokkaa, aika kallis. Tai no, taitavat Lintsi ja Särkänniemikin maksaa jo jotain lähes 40€.

Olin etukäteen ottanut yhteyttä Dallas Derby Devilsiin, ja illalla menimme heidän treeneihinsä vierailulle. Vakuutukseni ei kata urheilua ulkomailla, joten en voinut itse vetää luistimia jalkaan. Maanantain treeneissä oli scrimmage eli harjoituspeli sekä loppuun vähän esteratakikkailua. Oli tosi kivaa päästä tutustumaan DDD:n mimmeihin!

Tiistaina lennämmekin takaisin Los Angelesiin. Varasimme auton nyt netistä aivan huomattavasti halvemmalla mitä tiskillä maksoimme. Taisimme joutua kalliin kusetuksen kohteeksi aiemmin :/

4 thoughts on “Viimeinen ilta Texasissa: Sephora, Gas Monkey ja roller derbyä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *