Dallas, Texas

Lähdimme tosiaan lauantai-iltana Dallasin keskustaan, Deep Ellumiin. Deep Ellumia voisi verrata Helsingin Kallioon, samaa henkeä on. Ihana paikka!

Olimme netistä bonganneet tiedon keikasta baarissa nimeltä Three Links. Paikalle päästyämme aloimme vähän ihmettelemään kasarityyliin pukeutunutta bilekansaa. Bändi roudasi kamoja jo lavalle, joten uskoimme olevamme ihan oikeassa paikassa. Otimme kaljat ja odottelimme hetken. Kohta afrotukkainen nainen tuli kysymään olimmeko tulleet syntymäpäiville vai keikalle. Vastasin varmuuden vuoksi että molempiin. Kohta pitäisi kuulemma mennä maksamaan keikan sisäänpääsymaksu, mutta synttärivieraat saisivat sen pari dollaria halvemmalla. Säästöhän se oli sekin 😉

Keikkoja oli kolme, ja jokainen bändi oli todella hyvä. Countryvaikutteita rockasenteella. Yhdellä bändillä oli mukana varsinainen monitaituri, joka soitti lusikoilla pesulautaa ja rummutti samalla jaloissaan kiinni olevia pieniä tamburiineja. Yhdessä biisissä hän rummutti tyhjää muovikanisteria paksulla kettingillä ja olipa käytössä myös perinteisempää lasipullon rumpukilistelyä lusikoilla. Kaikkien bändien jäsenet tuntuivat olevan kavereita keskenään. Tunnelma oli mahtava vaikka tuntuikin ettei paikalla ollut juuri muita kuin bändit, heidän läheisensä, me ja jämät kasarijuhlavieraista 😀 Jätin tabletin hotellille joten sen suuremmin kuvia ei valitettavasti ole. Ostin muuten baarimikon suosituksesta paikallista olutta nimeltä Bombshell Blonde, jonka tölkki oli niin hieno että halusin ottaa sen matkamuistona mukaan.

Siivooja oli kuitenkin lauantaina päivällä poissa ollessamme heittänyt tölkkini pöydältä roskiin 🙁 Hän oli myös vienyt kaikki muovipussit sisältöineen mukanaan. Sinne meni mm. kertsit jotka olimme ostaneet diy-iltapaloja varten ja Beale Streetiltä mukaan säästetty muovituoppi. Olin aivan raivona, ehkä eniten matkamuistona arvokkaiden tölkin ja tuopin vuoksi, mutta kyllä pitäisi olla perusjuttuja että ainoastaan roskakorin sisältö on roskaa kunnes huoneesta on kirjauduttu ulos. Valitimme henkilökunnalle mutta eihän niitä poisheitettyjä enää tietenkään löytynyt.

Emme olleet lauantaina muistaneet laittaa herätyskelloa soimaan, joten myöhäisen illan jälkeen nukuimme aamiaisen ohi. Nukuimme sitten suosiolla pidempään ja lähdimme sitten etsimään brunssipaikkaa.

Ajelimme takaisin Deep Ellumiin. Sattumalta parkkipaikkaamme vastapäätä oli ihana pin up-liike jossa piipahdin nopeasti. Siellä myytiin vaatteita ja asusteita mutta myös tehtiin kampauksia. Sovitin yhtä mekkoa (jota en raaskinut ostaa) ja kiirehdin sitten nälkäisen ja kärsimättömän kanssamatkaajani luokse kadulle.

Päädyimme brunssille Anvil Pubiin. Iso rokkiluola oli täynnä persoonallisia ihmisiä ja puheensorinaa. Valitsin aamiaisburgerin jossa oli sisällä kananmunaa, ja mieheni otti kuuden munan täytetyn munakkaan. Niillä pärjäsikin pitkään.

Hengailimme pitkin Deep Ellumia ihaillen upeaa katutaidetta, mitä olikin runsaasti. Tässä muutamia upeimpia.

Piipahdin myös yhdessä vintageliikkeessä. Paljon upeita juttuja, muun muassa vanhoja meksikolaisia hääpaitoja miehille ja kauniita mekkoja naisille. Sovitin yhtä ihanuutta, mutta olen liian mukavuudenhaluinen ja huoleton käyttämään aitoa oikeasti vanhaa vintagea joten jätin mekon odottamaan parempaa ostajaa. Ostin kyllä tälläisen kivan raidallisen hameen ja ihanan tummansinisen vintagelaukun. Noin 90% käsilaukuistani on second handia, olen vähän heikkona vintageveskoihin.

Päädyimme tämän jälkeen vielä haahuilemaan White Rock Lakelle. Järvessä oli jännä patosysteemi. Ohi meni jatkuvasti pyöräilijöitä ja lenkkeilijöitä, reitti on kaunis ja sopivan pituinen. Itse saisin kyllä lämpöhalvauksen jos lähtisin juoksemaan tuollaisella 35 asteen helteellä…

6 thoughts on “Dallas, Texas

  1. Ai että. Näitä Amerikka-postauksia on kyllä niiiiiiin kiva lukea 🙂

    Mua niin harmittaa teidän puolesta siivoja 🙁 todella tympeetä.

    1. Eikun se on se China Glaze-kopio joka näkyi postaus tai pari sitten 🙂 Ei kyllä pysynyt kovin hyvin, kahden päivän päästä sai jo poistaa lohkeilun vuoksi. Nyrkkipyykki on armotonta kynsirääkkiä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *